Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundzia1987

Pomóż mi jeśli możesz...moje 14 miesieczne dziecko ma czarne włosy...

Polecane posty

Gość kundzia1987

moja 14 miesieczna coreczka ma czarne szorstkie wloski na ciele!!! w tym tyg ide z nia do lekarza ale moze ktoras z was byla w takiej sytuacji i da mi jakies wskazowki,ostatnio pielegniarka w przychodni powiedziala ze taka jest jej uroda ale to brzydko wyglada myslalam ze to moze od kurczakow ale bardzo ich unikam wiec nie wiem co jest nie tak ma na udach najwiecej pozniej plecki i łydki

Gość kundzia1987
pomozcie prosze

Gość Szczęściara-mamuśka
Hmm przykro mi bardzo, wiem jak musisz się martwić. Może to przejdzie, idź skonsultuj się... Z tego co wiem, mój mąż będąc dzieckiem był bardzo owłosiony, z czasem te włoski zniknęły. Tyle wiem z rodzinnych przekazów. Szczerze kibicuję by było wszystko dobrze...

Gość kundzia1987
dziekuje

Gość vinca
mojej siostry mala tez tak ma---lydki plecki..miala nawet badanie na fotelu ginekologicznym i lekarka powiedziala, ze poki nie ma wlosów na spojeniu lonowym to wszystko jest ok, a te wloski na nogach i pleckach to juz taka uroda... ale jest pod kontrol lekarki,co 3 miesice chodzi na kontrol. ja mysle, ze to cos z hormonami. idz z malenstwem do lekarza endokrynologa, niech rozwieje Twoje wtpliwosci a w razie czego podda mal leczeniu.

Gość koluszmik
endokrynolog sie klania i to pilnie

Gość kundzia1987
a jak takie leczenie wyglada??

Gość alassdkljdfjkjg
wlosy na plecach-to juz taka uroda????????takie to juz normalne?????autorko nie martw sie bo jak ja sie urodzilam to mialam wlosy na plecach ale pielegnuiarka powiedziala do mojej matki ze sie wytra no i wytarly sie.nie mam do tej pory zadnych wlosow na plecach.

Gość slyszalyscie
autorko, powiedz czy stosowalas atbletki antykoncepcyje przed zajsciem w ciaze???

Gość kundzia1987
nie stosowalam antykoncepcji nigdy i nie stosuje... wlasnie czytalam o tej chorobie,,hirsutyzm,, i juz sama nie wiem

Gość vinca
daj spokoj z histuryzmem!!!strasza Cie tylko!!! nie zadreczaj sie tylko smigaj do endokrynologa!!! fakt, ze mojej siostry mala tez tak ma, ale kolezanki coreczka byla cala w czarnych wloskach nawet na uszach miala takie smieszne kitki i wygladala jak rys!! :) i co ? i zniklo :)

Gość kundzia1987
vinca dzieki:)za pocieszenie jak wroce od lekarza dam znac

Gość kundzia1987
...

Gość ,,,
nie martw się:) tylko znajdż takiego lekarza który Ci na prawdę pomoże a nie zbagatelizuje problem.

Gość kundzia1987
:)dziekuje