Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMariki222222222222

BARDZO PROSZE LUDZI O DOBRYM SERCU potrzebuje pieniedzy, jedzenia, ubrania

Polecane posty

Gość kolejna wkretaczka
autorka sie przestraszyla myslala ze poswiruje powkreca ludzi a tu sie nie da bo ktos chce ja odwiedzic

tylko, ze jest problem bo obecnie przebywam w anglii (mieszkam raczej na stale) wiec nie moge sie z wami za bardzo spotkac. ale przelewajcie kase (najlepiej funty). ponizej 100 funtow nie ma co bo to jak 100 zlotych w polsce, dziekuje na prawde nie mam co jesc.

Gość Andarielkka
Nie wiem, ja chyba nie mam poczucia humoru, skoro nie bawią mnie takie żart :o Uważam, że normalny człowiek takich rzeczy nie wymyśla :o I faktycznie przez takie idiotyczne prowokacje, ktoś potrzebujący może nie otrzymać pomocy. Wstydzilibyście się :o

te wszystke posty odnosnie kasy, anglii itd to podszywy. Ale przyznaje sie bez bicia jest to prowokacja. Ciagle czytam o zebrajacych ludziach na tym forum wiec chcialam sprawdzic ile ludzi mi by pomoglo gdybym nie miala co jesc. Dziekuje i nie gniewajcie sie, pozdrawiam.

Gość dinnaaaa
No zwiała. Gdyby to była prawda nie miałaby nic przeciwko spotkaniu. Pewnie kolejna oszustka, albo po prostu ktoś się głupio bawi.

Gość dinnaaaa
Zajmij się lepiej czymś pożytecznym bo naprawdę WSTYD!

Gość Andarielkka
I wyszło jak zawsze ;)

Gość mama mariki jestes bez serca
i modl sie zebys nigdy nie musiala na prawde prosic ludzi o pomoc bo nie masz co jesc. Co za pustak..

no juz zaraz sie zajme - nie krzycz :( :D

Gość koluszmik
a nie pomyslalas kretynko do potegi ze przez takie "prowokacje" takich idiotek jak ty ktos kto na prawde potrzebuje pomocy bedzie zjechany,zwyzywany i nikt mu nie pomoze???? pomyslalas tępa cipo??????????????????????????????/

nie bedzie jesli tylko zechce sie z wami spotkac i nie wyzywaj mnie prosze bo ja cie nie obrazam.

Gość dinnaaaa
Właśnie, przez takie akcje ktoś kto naprawdę potrzebuje pomocy może jej nie otrzymać, bo trudno bedzie uwierzyć. Ale co tam ciebie to obchodzi. Obyś faktycznie nie musiała nigdy się znaleźć w takiej sytuacji że bedzie ci potrzebna pomoc.

nie mam dziecka ;)

Gość kolejna wkretaczka
Za takie żarty to życzę Ci żeby los Cię pokarał właśnie takim życiem bez kasy, bez faceta i błagająca o pomoc. Tylko wtedy już nikt Ci nie pomorze. Z takich spraw się nie żartuje, a skoro Ciebie to bawi to znaczy, że masz coś nie tak z zdrowym myśleniem. Życzę Ci biedy, ubóstwa i głodu. A z tym Bogiem na końcu to też przesadzilas niech on teraz zgotuje Ci ten Twoj wymarzony los!

za odrabianie lekcji sie lepiej wez....

Gość koluszmik
i obys nigdy nie miala!!!! amen i do widzenia:O

Gość defewerwr
zgadzam sie z dinnaaaa i wyzywanie jak najbardziej sie nalezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeste załozna.

zal mi ciebie gowniaro jedna..

przestancie zle zyczyc bo wszystko wraca i skonczy sie tak, ze to wy bedziecie tak mialy. nie zartuje - wiem cos o tym

Gość kolejna wkretaczka
to wlasnie do Ciebie wroci ze zdowojną sila glupia pipo

za napisanie takiego postu moze mnie jedynie spotkac to, ze ktos bedzie mnie sprawdzal (robil sobie zarty) nie spotka mnie bieda ani samotnosc bo nie ukradlam nic, nie odwrocilam sie od bardzo potrzebujacego. za to za zle zyczenie zwraca sie dokladnie to co zyczylas.

Gość fjdnfkbfk
No przykro mi głupi dzieciaku, ale sprawa zgłoszona została za wyłudzanie... Módl się by niedługo policja nie zapukała do Twoich drzwi.. numer ip w przeciągu kilkunastu minut będzie ich 🖐️

wiem wszystko o karmie i uwierz nie zycze ci zle. dlatego prosze wypluj te slowa nigdy nkomu juz nic nie zycz, tak samo nie mysl o nikim zle bo kazda twoja zla mysl dziala zle na ciebie nie na innych

Gość defewerwr
a ja nie wierze w karme. wierze w Boga. i wiem ze jest sprawiedliwy. wiec odpowiednio cie potraktuje. przez ciebie wiele osob które naprawde beda potrzebowały pomocy zostana z niczym bo przez takich jak ty nikt im nie uwuerzy. mam dgzies Twoja karme.

Gość fjdnfkbfk
Policjant cie zbije pałką. Każdy policjant ma dwie pałki: jedną przy spodniach, drugą w spodniach.

karme mozna tez dostac od Boga wiec jesli nie wierzysz w karme to zaprzeczasz sama sobie. A rozmowiasz z dziewczyna, ktora potrafi widziec aury i anioly wiec jest bardzo obeznana w temacie. dlatego jeszcze raz cie prosze wypluj wszystko co powiedzialas bo na prawde nie chce dla ciebie zle z mojego powodu.

Gość 3ewqda
jak to nic złego nie zrobiłaś?próbowałaś wyłudzić pieniądze-prosiłaś o przelewy na konto

Gość mamammija
Prosiłam tylko o 50 tysięcy złotych, wszyscy pozbierajcie, dla Was to mało a dla mnie dużo