Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMariki222222222222

BARDZO PROSZE LUDZI O DOBRYM SERCU potrzebuje pieniedzy, jedzenia, ubrania

Polecane posty

Już wszystko w porząsiu.:) Wyszłam za Araba, który właśnie zawozi mnie złotym Jeep'em do swojego pałacu. Strasznie od niego śmierdzi i cały czas mówi o jakimś "allah" (?) ale to nie ważne. Ma też pod koszulą dziwne wybrzuszenia (jakby bomby?).. no cóż, zazdrościcie mi i tyle :P

Ona już od dawna wyłudza. Wcześniej posługiwała się numerem : 508 872 265. Przykładowe ogłoszenie sprzed pół roku "chetnie przyjme lozeczko niemowlece najlepiej z materacem mam 2 dzieci trzecie w drodze a nie przelewa mi sie numer kontaktowy 508872265 numer gg 24513525 " Ogłoszenie dodane w czerwcu 2010 na stronach śląskich, kujawsko-pomorskich ..

Gość do autorkiiii
dziewczyno gdzie Ty masz mozg wymyslajac takie tempe prowokacje? przez Ciebie osoba, ktora bedzie potrzebowala pomocy nie dostanie jej. I jeszcze wzywasz imie Pan Boga nadaremno. Jak Ci nie wsyd??? Jak sie nudzisz to idz i udzielaj sie w wolontarciacie. Zobaczysz wtedy prawdziwa biede a i moze na cos sie przydasz.

Gość Kreml
Przestań żebrać i idź do pracy lub do Opieki Społecznej czy MOPS

Gość Kreml
W polsce jesteśmy a nie w Rosji

Gość bir
zebractwo jest latwiejsze odpracy

Gość Kreml
Dlatego zacznie nam przybywać Żebraków i Nierobów, patologia społeczna.

Gość Jakie to żenujące
Zle trafilaś.Zgłoś się do MOPS-u teraz w Polsce dużo jest biednych ludzi! Nic nie osiągniesz pisząc te bajery😡] Dziecko oddaj do rodziny zastępczej,a sama idz na drogę, gdzie jeżdżą tiry::D

Gość gość
Mądrze napisał przedmówca.Na drogę,albo pod kościół!

Gość gość
no proooooszee waaaaaaaaaaaas..............co to za odgrzewane kotlety?

Gość gość
Witam!! to okropne ale jestem zmuszona prosić o pomoc mam bardzo chorego syna na boleriozę atakuje stawy układ nerwowy oraz muzg i potrzebuję miesięcznie na leki 1000zł pracuję na dwa etaty ale to za mało już nie mam siły patrzeć jak z syna robi się wrak człowieka serce mi pęka pilnie muszę kupić mu leki jeśli ktoś ma dobre serce błagam o pomoc każdy grosik jest ważny to mój numer konta: PKO BP 50 1020 1563 0000 5402 0042 9308 nie jestem oszustką, jest mi wstyt że muszę prosić o pieniądze żeby mój syn mógł zyć pozdrawiam Mariola

Gość gość
Idź k***a do roboty suko

Gość gość
Paranoja co tu się wypisuje,szkoda słów i energii

Gość gość
muzg :-O

Gość gość
UWAGA! Marika ma ciemną skórę. Mamusia puściła się z czarnuchem, a teraz prosi Polaków o pomoc finansową. Olać ciepłym moczem!

A co nas twój bachor obchodzi? Jesteś typową patologią rozpłodową. Żreć nie ma za co, puszcza się z kim popadnie, wysrywa bachora i daje mu imię typowe dla nizin społecznych w celu dowartościowania się. A teraz niech inni się martwią co dziecko będzie żarło.

Gość gość
Bardzo proszeo pomoc nie chce duzych pieniedzy po 20 zl to dla niektorych smieszne pieniadze dkla mnie bardzo duze jestem bezrobotny na zycie mi jest potrzebne moje konto dla dobrych ludzi to 04 1020 2645 0000 5302 0057 8344

Gość gość
Coz, kilka osob pewnie po Twojej durnej prowokacji nie bedzie juz podchodzic zyczliwie do prosb o pomoc, przyczynilas sie do tego, wiec zycze Ci z calego serca by konsekwencje tego spadly na Ciebie. Mam tez nadzieje ze nigdy nie bedziesz miec dzieci, bo nie bede im zyczyc zeby spotkalo je to, o czym pisalas. Pomagam naprawde biednej rodzinie i przez takie scierwa jak Ty coraz mniej ludzi pomaga potrzebujacym, bo wesza podstepy. Jestes scierwem, ludzkim smieciem.

Gość gość
to jeden z najbardziej p************h postów i cała dyskusja porąbana autorka durna do potęgi i bezmyślna,ale pozdrawiam wszystkich którzy zatrzymali się tutaj i chcieli uwiarygodnienia bo znaczy że są dobrzy ludzie

Gość werton60
ja tez jestm glodny mam 60 lat po 4 zawalach zona 58 mialem oszczednosci wszystko poszlo na leczenie i poco mi to bylo jak teraz chodze z zona glodny

Gość gość
"Art.*286.*§*1.*Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. (...) §*3.*W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. §*4.*Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego."

Gość gość
boże co za pusta idiotka właśnie przez takie kretynki co ludzie naprawdę potrzebują pomocy uwarzają za kretynki

Gość Czuczu0000
ww.izodzysku.pl.tl

Gość zela22
Może weź sobie sprawdź chwilówki przez stronkę pozyczkaportal.pl. Są tu opisy różnych ofert, można się w razie wu też poradzić na czacie, profesjonalnie pomagają, zwłaszcza jak ktoś pierwszy raz bierze taką pożyczkę.

Gość gość
Chwilówka to pętla na szyję...

Gość doroboty
do roboty się weź , żebrac jak jakiś żul i grać na emocjach każdy potrafi, no w sumie nie każdy , bo ja bym nigdy nie zniżył sie do takiego poziomu. Leniwe babsko.

Gość Doimic Hannolero
Jestem Mr.Doimic Zarządzanie personalne Investment, uzasadnione i Uznane kredytobiorców. Chcę używać tego medium dla Ciebie Mogę zapewnić niezawodne beneficjenci dostępny Dam ci 3% Stopa procentowa dla powiernika. usługi: * Kredyty samochodowe * Konsolidacja zadłużenia pożyczki * Linia kredytowa * Druga pożyczka * Kredyty Biznes * Personal Loans * Międzynarodowy Pożyczki. Proszę odpisać Jeżeli zainteresowany, możesz mi wysłać E-mail: unverialfund@outlook.com Z pozdrowieniami, Pan Doimic

Gość gość
Ludzie nie chętnie rozdają pieniądze więc mogę Ci poradzić, żebyś zerknęła tutaj https://mikrorata.pl/ . Też brałam tam pożyczkę i bez problemu spłaciłam :) A z pożyczki opłaciłam wszystko z czym zalegałam :)

dobra już nie ważne, możecie wypieerdalać