Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powedzcie czemu????

Dlaczego tak nie lubicie prostytutek i utrzymanek?

Polecane posty

Gość kot13
żigolaków jest wielu . A prostytutek jest więcej ponieważ mężczyzna jest mniej zniewolony i nie pozwoli się upodlić.

Nie ma czegoś takiego jak równouprawnienie w związku. Dorośniesz Stalingradku to zrozumiesz.

Gość jestem antyfeminista powiedzia
darker-znawca zwiazków. Na czym opierasz swoja oszałamiającą wiedzę?

Gość kot13
Nie popadaj w skrajności- ale jakaś racja w tym jest- czy wiesz, że muzułmanin może wziąć sobie drugą żonę tylko wtedy gdy obydwie może utrzymać na identycznym poziomie finansowym? Jak to się ma do pierwszych i drugich żon gdzie pierwsza ma np na malenkie dziecko groszowe alimenty a druga opływa w luksusy?

Kobiety są dzisiaj zniewolone? Żarty sobie stroisz. W niektórych aspektach mają więcej praw niż faceci. Na przykład walka o dziecko przy rozwodach.

Gość ta i o iest
zawsze jest nierówność ,czy macie maszynki w palcach tak szybko piszecie [mam kebabowe i ręce zajete ]

Gość elizabeth tajlor
ja nie patrze na dochody mezczyzn wcale mnie nie interesuja choc chetnie z nimi rozmawiam, to nie chce zadnych zwiazkow ja przeciez widze, ze jak wychodze na firmowe bankiety i sa tam mlode matki znudzone i zmeczone zyciem, mezem i dziecmi, zabawa w przyziemne obowiazki, ze one mi zazdroszcza ja bym nie umiala sie troszczyc o mezczyzne, rodzic mu dzieci. Wolę swoją swobodę, wygodne zycie.

Gość do autorki...
bo zawsze prostytutki sa zaklamane, klamiace swinie

Gość Obiektywnie....
"I czym sie rozni dzi**arz od dzi**i?" Ten pierwszy zaspokaja swoje naturalne potrzeby :D A dziwka się sprzedaje :D

Gość jestem antyfeminista powiedzia
obiektywnie? to relatywizm moralny

Nie wspomnę, że kobieta ma być gotowa do seksu z muzułmaninem zawsze i wszędzie (nie ma tradycyjnego bólu głowy), może dostać w pysk i jeszcze być wdzięczna za to. I nie myl sytuację, kiedy facet ma dwie żony a kiedy ma drugą, bo z pierwszą się rozwiódł.

Gość ta i o iest
i ksiądz powinien miec zone byłby spokój:D

Gość kot13
elizabeth- społecznośc i biologia zmusi Cię do zmiany poglądów choć bardzo sobie cenię wolne istoty:-) Ale wolne ze szczerego , wewnętrznego przekonania

Gość kot13
Stalingrad-jeśli jest jego winą rozkład małżenstwa to zmartwię Cię ale tak:-) Widzisz- i tu właśnie sie kłania rozum- bo nikt nas z karabinem maszynowym nie przymusza do żeniaczki- a jeśli facet nie umie wybrać i poradzić sobie z jedną kobietą to powiedz mi - po cholerę mu druga?;-)

gadacie tu o tych bogatych facetach, a ja się pytam, gdzie oni są? Bo ja jakoś mam pecha i nie widzę. Chyba, że ci faceci co tak smęcą na kobiety myślą, że bogaty to taki co zarabia 3 klocki :d Zaprawdę powiadam wam, facet, który nadaje się na ojca to taki co sobie poradzi, gdy matka zostanie w domu z dzieckiem a on będzie musiał ich wyżywić.

Nie ma obowiązku utrzymywać, jak sobie kobieta radzi. A jak facet popadnie w biedę, to była żona ma go wspierać. Więc to działa w dwie strony.

Gość ta i o iest
wina złego systemu mężczyna powinien mięć dużo zon Jak i kobieta wiele mężów wtedy było by wszystko jasne i klarowne:D

Gość kot13
Stalingradzie- a jak w Polsce żonę boli głowa to facet może np pójść do PROSTYTUTKI albo zafundować sobie UTRZYMANKĘ- o wiele groźniejsza sprawa bo utrrzymanka utrzymanką być jie chce długo zwłaszcza gdy powije dziecię więc żonę mąż może zostawić no i widzisz, i tak źle i tak niedobrze- kobietom oczywiście.

W dzisiejszych czasach nawet na sąsiadkę się psioczy jak ktoś ma ochotę to wyzywa, a co dopiero utrzymankę.

Gość kot13
do- do was wszystkich - SWIĘTA RACJA.

Gość ta i o iest
tolerancja i tyle a poligamia jak by było miło:D

A po za tym to nie wiem dlaczego po facetach nikt tak nie jeździ, jacy to kurwiarze i utrzymanki starszych bogatych kobiet.Zawsze tylko jest mowa o kobietach.

kot 13 - faktycznie, jak kobieta ma romans i o ile nie jest to z murzynem bądź arabem, może dziecko przypisać mężowi.

Gość elizabeth tajlor
kot, najgorsze jest spoleczenstwo:) ale nauczylam sie nie przejmowac, patrze na ich zmeczone buzie i rece i to mnie uspokaja. Dawniej mnie denerwowalo, ze sie wtracali. od rodzicow sie wyprowadzilam i mam spokoj, ale jak dzwonie, szczesliwa opowiadam co slychac, to zawsze wtracaja zdanie, czy mam kogos i kiedy beda wnuki:( choc ostatnio dali troche spokoj,moze otworzyli oczy i widza, ze niczego mi nie brak. Ja jestem spokojna i lubię swoje spokojne zycie. Jak sie nudze chodzę do teatru, albo filharmoni, kina, na zakupy. Moze i sobie wmawiam, ale czuje, ze mi tak dobrze sie zyje.

Gość kot13
Stalingrad- słyszałeś o badaniach DNA?

Są badania DNA (dzięka Bogu!). ALe większość facetów zapomina o tym. Bo który będzie sprawdzał kochaną żonę? Ja frajerem nie będę.

Gość kot13
nie bądz , masz rację;-) tylko po co się żenić z kimś, komu się nie ufa?

Dlatego nie pisz, jakie kobiety są skrzywdzone przez los. 10% dzieci to owoce romansów, panowie o tym nic nie wiedzą.

Gość kot13
a kto chodzi w ciąży , wychowuje dziecko- pani romansująca czy też jej beztroski kochaneczek?