Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powedzcie czemu????

Dlaczego tak nie lubicie prostytutek i utrzymanek?

Polecane posty

"Darker , najpierw należy zrozumieć zwierzęce mechanizmy człowieka , by móc wznieść się ponad nie. Czy ktoś z nas umiałby jeździć autem lub latać szybowcem nie wiedząc , jak działa kierownica lub drążek steru?" Ludzie są bardziej kumaci od ameby więc załapaliby co do czego. A do nauki jazdy autem to nie potrzeba doktoratu.

"rzeczywiście, chyba skonczę tę dysputę, moi dyskutanci bowiem za mocno kierują się behawiorem" I jakie jeszcze trendy słowa znalazłaś w gazetach? "Ale Stalingrada lubię, i warto by było, by chłopak zaczął myślec logiczniej a będą z niego ludzie." Oby tylko nie zaczął słuchać was to się zgadzam.

Gość elizabeth tajlor
darker zniewiescial nie ma juz szans na kobiete wiec obraza plec piekna na forach wyladowuje frustracje i smutek bo w prawdziwym zyciu nie ma odwagi pewnie czerwieni sie w konfrontacji z piekna, pewna siebie kobieta;)

Gość kot13
Darkerze- jestem zwykłym dachowcem z Mistrza i Małgorzaty;-) Gdzież mi do gazet?;-).............Kto jak kto , ale Ty , ze swym mrocznym nickiem powinieneś rozszyfrować mą prawdziwą naturę...;-) pozdrawiam i miłego wieczoru wszytskim

Gość jestem antyfeminista powiedzia
ł koles na kobiecym forum :D

Gość elizabeth tajlor
na mocno feministycznym forum na codzien nie spotyka sie z tak radykalnymi pogladami jak tutaj

no ale przecież nikt nie traktuje takich wypowiedzi powaznie, moga wzbudzic co najwyzej politowanie.

"darker zniewiescial nie ma juz szans na kobiete" Jak każdy frajer któremu zależało. "wiec obraza plec piekna na forach" Wystarczy napisać coś co wam nie pomyśli i już "ovbraża". Wróć jak Ci hormony opadną. "wyladowuje frustracje i smutek bo w prawdziwym zyciu nie ma odwagi pewnie czerwieni sie w konfrontacji z piekna, pewna siebie kobieta" Jasne, że się czerwienię. W końcu jestem tylko nędznym okazem człowieka a nie podrywaczem, głupia jędzo. Pięknych kobiet jest wiele ale powiedz takiej, że nie potrafi się ubrać a zobaczysz jak ta ich pewność siebie spływa z nich niczym tani makijaż.

Gość elizabeth tajlor
czy ja wiem, samcy teraz sa zbedni kobietom, sa zaradne, przebojowe, pewne siebie, swoich przekonan. To moze je wkurzac taki darker w tle maja prawo sie cieszyc swoja wolnoscia i egoizmem. Czasy kiedy kobiety skupialy sie na szczesciu i zadowalaniu mezczyzn dawno minely. Teraz kazdy sobie rzepke skrobie.

Zażartowałem ... a tutaj wszyscy już nie rozszarpują. Oczywiście nic do pań nie mam, chyba żadnej na tym forum nie wyzywałem, ale sceptyczny jestem do tak zwanych rad starszych, niezależnie czy to jest Ciocia dobra rada czy Wujek dobra rada.

Gość ta i o iest
o czym temat czy na kazdym temacie misi byc spór ?

"samcy teraz sa zbedni kobietom, sa zaradne, przebojowe, pewne siebie, swoich przekonan. To moze je wkurzac taki darker w tle" Oszukuj się dalej.

"o czym temat czy na kazdym temacie misi byc spór ?" Tak bo zawsze pojawia się jakaś lafirynda co musi pokazać jaka to ona jest "pewna siebie i samowystarczalna".

Dlaczego więc na przykład kobiety żądają dawnych przywilejów, skoro są tak przebojowe i samowystarczalne?

Gość ta i o iest
zastanawiam sie ,czy kazdy musi miec takie samo zdanie,jeden drugiego chce przekonać do racji :D kto chce wafelka chrupkiego ?

Gość elizabeth tajlor
skoro oszukiwanie siebie przynosi spokoj i zadowolenie z zycia to czemu by nie

a masz z tym jakis problem?

Gość ta i o iest
misi piękna literówka mi się zrobiła:D

"Dlaczego kobieta patrzy na faceta pod kątem jego dochodów." Ktoś na bachora będzie musiał łożyć. Zgadnij kto? :D

Gość ta i o iest
Darken dziś co najwyżej możesz torebke z czipsami potrzymać:D

wy macie jakąś fobię z tymi dochodami? Czy sami zarabiacie 1500 pln i dajecie w ten sposób upust frustracji? To chyba oczywiste , że istnieją ludzie , ktorzy są materialistami, ale przypisywanie tej cechy tylko kobietom i wszystkim kobietom jest śmieszne.Argumentacja dziecka-bo ja tak mówię i już.

"Darken dziś co najwyżej możesz torebke z czipsami potrzymać" Zawsze coś.

Gość kot13
nie zgodzę ssię, że kobiet są w równej pozycji z mężczyznami. Kobiety są na dużo orszej pozycji z wielu powodów od biologii zaczynając poprzes uczuciowość kobiet ( z biologii wynikająca) a na róznicy w pensji koncząc tak więc panie feministki darujcie sobie- równouprawnienie we współczesnym wydaniu daje korzyść tylko i wyłącznie mężczyznom.

Dlaczego to kobieta zostaje prostytutką, a nie facet? Znaczy się dziwek jest dużo więcej niż żigolaków?

Gość swiete slowa
Prostytutka to zawod ,dzi..a to charakter

prawo popytu i podazy, nie rozumiesz tak porstych mechanizmów? I czym sie rozni dziwkarz od dziwki?

Równouprawnienie jest czymś złym? Skoro tak, zwiąż się z muzułmaninem. Najlepiej spoza Europy.