Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooleoner

MIALAM SEN PROPROCZY... prosze wejdzcie i przeczytajce to was moze ocalic

Polecane posty

Nostradamus inaczej liczył czas niż my w tej chwili więc nie wiadomo czy to co przepowiadał powinno stać się właśnie treaz czy za XXX lat... a zreszta kto tak naprawde potrafi rozszyfrowac to co on pisał...to dziala na zasadzie domysłów i jest tłumaczone juz po fakcie..naukowcy dopasowują rzeczy które się zdarzyły do tego co on napisal ale i tak nie ma żadnej pewności ze to o to chodziło tak samo jest z koncem kalendarza majów, tajemnicami fatimskimi..kto tam wie co nas czeka..

Gość dobra tooo
ta vanga to dla mnie : bułgarka - zwykłą cyganichą którą do tej pory nikt nie znał i nikt się nią nie interesował. Zwykła kurewska szarlatanka a w dodatku z rodu cygańskiego !!!!

Gość fiutek87
Pojutrze juz bedzie po wojnie. IV wojna swiatowa bedzie ciekawsza, bedziemy ja ogladac live przez internet.

co za brednie..dlaczego nie pojdziesz z tym do telewizji ostrzec ludzi tylko piszesz na kafe?skoro jestes tego taka pewna, skoro twoje sny sa prorocze..🖐️

Gość bombaaaaaa
Nie nie to bedzie kapitan bomba

Gość tylko mnie
zastanawia ze zobaczcie ile sie dzis i wczoraj zdazylo; wybuchl wulkan pali sie prom wybuchly cysterny ..... jakby jakies ostrzezenie

Gość pomaranczkaaaa333
jutro wpadne na ten topik ;p i wysmieje wszystkich ktorzy w to wierza ;P i wypisuja glupoty ;)

Gość bombaaaaaa
pomaranczowa jestem z toba ! jutro od rana wysmiewamy :)

Gość pomaranczkaaaa333
no pewnie :) nic mnie tak nie smieszy jak glupota innych :) i to tak ogromna:)

Gość bombaaaaaa
a malo sie na codzien dzieje a sie o tym nie mowi??? dzieci dzieci...... wczoraj jeblem sie o deske glowa - mam to traktowac jako zwiastu konca swiata??

Gość pomaranczkaaaa333
niektorzy wierza w takie bzdety :) ktos sobie wymysli, ze bedzie wojna , drugi powtorzy trzeci poda jakies "niestworzone" fakty, czwarty jeszcze cos dopowie i sieja panike :) a ja to tyle sie smieje z tych naiwniaczkow ktorymi tak latwo mozna manipulowac.. ludzie troche racjonalnego myslenia... chociazby wezcie pod uwage fakt ze ani I ani II wojna nie wziela sie od tak z dnia na dzien... byly ostrzezenia, ludzie sie spodziewali wojny.. zajrzyjcie do historii :) zreszta... po co tlumaczyc :) jak znow jakas nawiedzona zalozy temat o wojnie :) ostatnimi czasy wciaz zakladaja takie tematy ;P

Gość moze juz w jakiejs
I i II wojna wymagały przygotowan...wiec i były ostrzezenia Teraz odpala sie rakiete i po sprawie. Bez ostrzezen.

Gość moze juz w jakiejs
Nie pozostaje nic innego jak wyklinac kore chiny japonie iran irak izrael bo usa juz wyklełam..maja krach.. tym zycze tego samego. Nienawidze zła. wojen. I tego ze zło wygrywa. A dobro nigdy

Gość pomaranczkaaaa333
kolejny wierzacy w wybuch wojny ? ://

Gość moze juz w jakiejs
aby ich samych ch...strzelił. aby im sie te rakiety zacieły..a produkcja padła! Bóg powinien byc po stronie sprawiedliwych. Nie zła. A wojna to zło. Jak chca niech sami sie wystrzelą rakietą..czemu na niewinnych..

Wes nie sciemniaj, kazdy sen jest realistyczny. Bez obrazy, ale ja nie wierze w te brednie o jutrzejszej wojnie. Na pewno jej nie bd i koniec!

Gość autorko to przysiegnij ze nie
klamiesz z tymi snami, moze wtedy bedzie sprawa jasna/..

Gość moze juz w jakiejs
niech stanie sie cud i rakieta zawróci i uderzy w kraj który ja wystrzelił lub ma zamiar to zrobic. a najlepiej jakby sie zacieły lub wybuchuły zaraz na starcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a produkcja padła..złoża..atomowe sie wyczerpały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Sorrz ale co mi da wyniesc
rzeczy do piwnicy skoro jestem z Poznania? Kiedy czytalam o niej pare dni temu sama sie smialam. Nie ma z czego, widzialam dokladnie pusta dziure w miejscu Poznania. T

Gość glupie sny
mi tez sie dzisiaj snila wojna sen byl realistyczny ale w to ze proroczy to nie wierze poprostu sie naczytalam na wp i to dlatego POKÓJ LUDZIE :)!!!!

Gość aquariuss
no i będzie miasto "nie do POZNANIA" wiesz co zrobiłaś wszystkim prawiczkom teraz :-( a na marginesie to masz rację nas to czeka, miałem róznież prorocze sny, ale inne i cóż wierze w nie, ale nic nie podejmuje, bo i tak mnie szlag trafi i tak:) ale nie martw się, jest życie po życiu:)

Gość garfieldowa
Srati-tati:-D

Gość .brand
ej, dajcie spokój, jutro wracam z Poznania z w rodzinne strony i mam się spakować z całym dobytkiem? a może w ogóle mam nie wracać bo umrę na trasie Poznań-rodzinne miasto i nie zdążę się z nikim pożegnać a tak to przynajmniej umrę w mieszkaniu z moim współlokatorem i kotem...

Gość poliuuukhui
smiech na sali...

Gość 4Xmama :)
wowowooww

Gość 4Xmama :)
boje sie

Gość koniec swiata idzie i nadejsc
nie moze:O Juz 15 sierpnia mial byc, jakies kurwa burze na cala Polske przepowiadali itd. Akurat bylam wtedy u rodzicow i czekalam z upragnieniem na ten koniec i co? I kurwa nic, nawet nic nie blysnelo. Jutro ma byc wojna? Super bo przynajmniej rat nie wplace ale znajac zycie to nic sie nie stanie a ludzie beda dalej wymyslac kolejne daty

Gość rehgrtgh
a ja autorko tez miewam prorocze sny... a jako dojrzewająca dziewczynka miałam kontakty ze swiatem niematerialnym - anioły a nawet demony... do tego dochodziło telepacja i przesuwanie przedmiotów wzrokiem, natomiast kiedy mnie sie snił armagedon czyli koniec swiata to uwierzyła mi tutaj tylko jedna osoba, ja sie nie interesuje sprawami biblijnych proroków ani w ogole biblą, kosciolem itd jestem tylko wierząca nic pozatym, dlatego wiem ze armagedon nastąpi zgodnie z boską wolą gdyż najpierw miałam sen a potem zaczełam zbierac informacje na ten temat i sama omało nie padłam ze strachu, gdyz moj sen pokrywał sie z wizjami biblijnego proroka o zagładzie swiata, wiec apokalipse uznaje za wiecej niz pewnik, sama nie wiem kiedy nastapi, gdyz byłam w tym snie duchem, czyli mogłam umrzec ze starosci lub nawet duzo wczesniej

Gość czary mary22
Ponoc ta vega przepowiedziała upadek żelaznego ptaka, który rozdzieli dwóch braci....