Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooleoner

MIALAM SEN PROPROCZY... prosze wejdzcie i przeczytajce to was moze ocalic

Polecane posty

Gość oooooleoner

dwa miesiece temu mialam paraliz senny, po nim nastapil bardzo realistyczny sen odnosnie mojej mamy (nie chce opisywac bo to prywatna sprawa). Pare dni pozniej wszystko co do najmnejszego szczegolu sie sprawdzilo. Jakos miesiac temu skladalam cv do pewniej firmy. Znowu nastapil ten sam schemat paraliz senny pozniej bardzo realistyczny sen odnosnie rozmowy o prace. Wszystko sie sprawdzilo a zapamietalam kazdy szczegol. Dodam, ze sa to sny swiadome. Zeszlej nocy kiedy rozpoczal sie paraliz juz wiedzialam, ze czeka mnie "sen proroczy" jak to nazywam. Jednak to co zobaczylam sprawilo, ze obudzilam sie z krzykiem. Nawet trudno opisac slowami ten horror, ktory (jak jestem praktycznie pewna) nas czeka. III wojna swiatowa. Kiedy czytalam o niej pare dni temu sama sie smialam. Nie ma z czego, widzialam dokladnie pusta dziure w miejscu Poznania. Tysiace cial lezacych w kazdym zakamarku swiata. Garstka zywych ludzi konajacych z pragnienia. Nie wiem czy to sie rozpocznie jutro. Wiem, ze juz niedlugo gdyz ja bede jeszcze na ziemi w bardzo malej grupie ludzi, ktorzy przezyli w Polsce. Widzialam innych : wykonczonych, brudnych, zmasakrowanych. Spojzalam na wlasne rece, cale pokaleczone, pozbawione w wiekszosci paznokci, wysuszone, przebarwione. Czulam ogromny bol calego ciala i wiedzialam, ze musialam przezyc bardzo wiele cierpienia... Nie potrafie jesc nie potrafe se usmiechac. Nie chce widziec mamy maja w umysle jedna mysl "moze to juz ostatni raz". przygowujcie wode zapas jedzenia bezpieczne schronienie w piwnicy waszego domu. prosze ludzie, uwierzcie i zacznjcie sie przygotowywac, nie ma na co czekac, prosze uwierzcie mi blagam, nie chce sama przez to przechodzic,prosze ;(

Gość oo ja cie piernicze
serio mnie wystraszylas :(

Gość a ile dajesz
tzn co to ma byc? opisz dokladnie ten sen

Gość oo ja cie piernicze
napisala ze nie wie kiedy... ale niedlugo ;(

Gość pomaranczkaaaa333
a ja Ci nie wierze :) kolejna osoba na tym forum ktora na sile chce wmowic ta III wojne swiatowa :) moze czas zpowazniec..

Gość a ile dajesz
opisz caly sen..prosze:-)

Gość Ethna
zaczernij sie i napisz ze przysiegasz na swoich bliskich ze to prawda wtedy ci uwierze.

Gość pomaranczkaaaa333
ludzie opamietajcie sie, nie bedzie zadnej wojny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oo ja cie piernicze
ja jej wierze, moja mama tez miala sny prorocze, widziala jak dzidek lamal noge i to sie stalo

Gość helga33333
było ;P Postaraj się o coś bardziej oryginalnego....

Gość dzissiewkurwilam
ludzie dajcie spokoj. Moze zasugerowalas sie tym, ze ostatnio te sny ci sie sprawdzaly - naczytalas sie o koncu swiata i stad ten masakryczny sen. Jakie sa powody ku temu by miala wybuchnac 3 wojna swiatowa?????? no sami powiedzcie jakie??? ja pamietam jak kilka lat temu juz mialbyc koniec swiata ! Nawet audycje radiowe przerwali z tego powodu;) I co?? wiecie ile jest jasnowidzow ktorzy przepowiadali koniec swiata a do tej pory on nie nastapil???? mowa tutaj o globalnej zagladzie. Komu by to bylo na reke by wyniszczyc polowe ludnosci??? no pomyslcie przez chwile... Czy media szaleja z info na temat jakis konfliktow?? ja sobie zachowam ten topik i jak go nie usuna to z pewnoscia napisze na sylwestra kiedy bedziemy widac szczesliwie 2011 rok !

Gość pomaranczkaaaa333
jakos ucichla, pomysly sie chyba skonczyly ;/:/

Gość oo ja cie piernicze
jeus MARIA JA JUZ WYNOSZE LOZKA DO PIWNICY ;( JAK TO SIE ZACZNIE JUTRO???????????/

Gość dzissiewkurwilam
jak ty wynosisz rzeczy do piwnicy to ja lece do kasyna kase przewalic - bo jaki to ja bede miala pojutrze z niej pożytek ?:D:D:D

No ok, weszłam przeczytałam - jak mnie to ma ocalić? A nawet jeśli zgodnie z jakąś tam przepowiednią jutro zacznie się wojna to i tak nie mamy na to wpływu więc po co się emocjonować? Koniec świata - codziennie dla kogos się kończy.

Gość fifinkosa
a nie lepiej na księżyc jak do piwnicy? :D :D:D :D

POCZATKOPWO WYBUCHLAM SMIECHEM ALE CHWILE POZNIEJ ZAGOTOWALAM SIE Z WSCIEKLOSCI. CZY ZDAJESZ SOBIE SPRAWE ZE PISZAC TE GLUPOTY BIERZESZ ODPOWIEDZIALNOSC ZA WSZYSTKICH LUDZI KTORZY TO CZYTAJA. odpowiedzialnosc za ich uczucia, leki, czyny tez. naprawde bawi cie to ze ludzie wpadaja w panike, a co jesli ktos o takiej dawce niusow stwierdzi no tak laska ma dar nie moze sie mylkic, to ja sie pojde powiesze moze to nie bede musial tego przezywac, byloby ci do smiechu wtedy, i wcale nie przesadzam bo ludzie popelniali samobojstwa po filme 2012 wiec nie mysl sobie ze taka krotka notka moze nie zostawic zadnego sladu w czyims umysle

Gość dobra tooo
Dobra to lecimy na imprezke

Gość to_juz_jutro
Niestety oooooleoner ma racje. Znam kilkoro ludzi majacych podobne wizje. Niektorzy z nich mieli je juz pare lat temu. Temat wtedy nie byl tak aktualny jak dzis, bo media przypominaja o przepowiedni Nostradamusa i bułgarskiej jasnowidz Baba Vaga. Co dziwne, obie te postaci przepowiedziały wybuch III Wojny Światowej właśnie na listopad. Szczegolow tych snow nie pamietam dokladnie, wiem ze informacje o zastosowaniu broni biologicznej i chemicznej mialy tam potwierdzenie. Wojne rozpoczac ma rakieta balistyczna a konflikt trwac ma do 2014r... Nie bójcie się bomby atomowej, bo ta nie zostanie użyta.

Gość pomaranczkaaaa333
do Germaine Geer no masz troche racji w tym co napisalas... niektrorych ludzi po prostu bawi wymyslanie takich glupot i wypisywanie ich na forum... Ja w to nie wierze . To nierealne .

Gość a ile dajesz
kuzwa straszycie..a mialam taki zajefajny humorek:-0

Gość pomaranczkaaaa333
do to_juz_jutro co ty za przeproszeniem pierdolisz ;/;/ ile juz bylo tych przepowiedni chociazby o koncu swiata... co to sie mialo nie dziac w 1999r ojciec do roboty musial isc w sylwestrabo go wzywali bo niby koniec swiata . Pamietam to dokladnie i co ? nie stalo sie nic, tak bedzie i teraz a my tylko bedziemy sie smiac z takich polglowkow ktorzy bezmyslnie powtarzaja bzdury i sie podniecaja tym :) zenada...

Gość dobra tooo
ejj widze jakis podejrzany obiekt na niebie !! Podejrzewam ze za chwile sie to zacznie !! Pewnie zaraz jakas beczka z bombą zleci !! albo tu ufo Dobra ide do piwnicy

Gość Nokia 5610
Ta wojna jest tak samo prawdopodobna jak to, że dostanę jutro piątkę na laborkach z fizyki. :D

Gość dobra tooo
no i polecialo na poznan... wtf ???????????

Gość to_juz_jutro
Oglądajcie jutro tvn24 przed południem. To tyle z mojej strony.

Gość sia90
Bujdy... Ktoś się nudzi albo ma wybujałą fantazję... ;]