Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooleoner

MIALAM SEN PROPROCZY... prosze wejdzcie i przeczytajce to was moze ocalic

Polecane posty

jakś bomba na warszawe też pierdolnie? b nie wiem czy mam uciekać? abo na łodź? gdzie najbezpieczniej będzie? ja juz od kilku miesięcy mam przeczucia że rok 2010 bedzie bardzo złym rokiem... dla mnie juz jest... da polski też (choćby tragedia smoleńska)... a dla swiata co los przyniesie?

Gość rehgrtgh
wwie tylko o ojczystych tragediach... ale wszystkim dałoby cos do myslenia jakby wiedzieli ze mniej wiecej w tym samym czasie działy sie inne tragedie, kataklizmy w innych rejonach swiata

Gość rehgrtgh
wiekszosc polaków wie * mialo byc na początku

Gość vivat głupota vivat
ale oszołomka! kogo chcesz postraszyć swoimi wypocinami?? a może jestes tą nawiedzoną dziewczynką która to przepowiedziała żałobe narodową w lipcu dla polski i temu podobne bzdety w kwietniu??? przestań straszyć ludzi, bo co niektórzy jak znam życie w to wierzą, bawi cię to?

Gość besrkdwaaa
ludzie popierdolilo was? wanga nie podawala zadnych dat! to tylko ktos dopisal.ona nie podawala nic konkretnie.

Gość wrexdcddd6
[zgłoś do usunięcia] czary mary22 Ponoc ta vega przepowiedziała upadek żelaznego ptaka, który rozdzieli dwóch braci.. dokładnie te same słowa padły jako interpretacja zamachu na world street center,że niby Nostardamus to przewidział

Gość haikeyate
no i po jaka cho lere wklejasz morde tego zyda ?

Gość tkakakakakak
lix ;(

Gość Abru
wczoraj z terenu Kalifornii ktoś wystrzelił rakietę, 2 proroków przewidziało tą sytuację po tej sytuacji ma rozpocząć się wojna. Ja osobiście 2 tygodnie temu miałem sen gdzie byłem w jakimś mieście w Polsce i szczerze ciężko jest mi odróżnić w jakim, ale pamiętam że śniło mi się, że ogromna fala uderzeniowa spowodowała pękniecie górnej powłoki ziemskiej przez co zaczęły pękać bloki. pamiętam że schyliłem się żeby pomoc jakiejś dziewczynce wstać i poczułem kulkę w górnej części pleców. Zdrętwiała mi ręka, a mimo to na drugiej ręce niosłem tą dziewczynkę i kiedy już doszedłem do domu przez stertę wywróconych samochodów, wyciągnąłem kulkę z pleców i poczułem się dobrze, i wtedy się zaczęło, słyszałem strzały, krzyki i huki bomb, wyszedłem na ulice i pobiegłem w centrum zamieszania żeby ratować swoja Mamę. Obudziłem się i nie wiedziałem czy to rzeczywistość czy sen. Wierze Ci, gdyż również często miewam " sny prorocze ". Pozdrawiam. Osobiście dodam iż mam zamiar startować do GROM'u co polecam wszystkim.

Gość adelauya
"Osobiście dodam iż mam zamiar startować do GROM'u co polecam wszystkim." Prawie padłam z wrażenia jak to przeczytałam. Tak, wszyscy pójdą do Grom. Moja babcia także. Odnośnie tematu, to miałam kiedyś sen może niekoniecznie o apokalipsie ale o wojnie. Miałam wtedy 13-14 lat. Moje sny rozwijały się dwutorowo: w jednych była ta wojna i byłam bezdzietna a w drugich z dziećmi i wojny nie było. Tam mi się śniło, że Rosja zacznie wygrywać, Portugalię czeka bieda, najlepiej będzie we Francji, Czechy, Słowacja i Polska spalona i że 1/3 ziemi będzie spalona jeśli ktoś kogoś nie powstrzyma. Jakiś fizyk czy tam szpieg ale dokładnie nie wiem a ja musiałam biegać z pistoletem lub wysadzać mosty chuda jak patyk i samotna. Młoda byłam jak mi się to śniło. Pewnie większości ludzi przynajmniej raz w życiu coś takiego się śni pod wpływem mass mediów.

Gość no dobra ...
autorka chyba zgineła w tym poznaniu bo jakos nie pisze od kilku dni a wojny jak nie było tak ni ma :( co za peszek dla "ciemnowidzących"

Gość wweenniiaa
pewno sama wpadla do tej dziury o ktorej pisala.. ehh ludzie ale wy macie wyobraznie, najbardziej rozsmieszyl mnie komentarz chlopaka ktory pisal ze na rece niosl dziewczynke a w druga ktos go postrzelil, widze ze za duzo filmow i gierek... ludzie wy naprade nie macie innych zajec? tylko wymyslacie glupoty?

Gość Abru
no widzisz wweenniiaa dla ciebie to są wymysły a dla mnie nie. Wasze zdanie jest inne a ludzi typu autorka forum również inne. I wiecie co wam wszystkim powiem Trole internetowe BOICIE się tego że wojna będzie i nie chcecie w to wierzyć. Mam znajomego który służy w wojsku w Gdyni w jednostce antyrakietowej i on też nie wierzył w przepowiednie i w ogóle zdziwił się jak ktoś w Kaliforni wystrzelił rakietę. Mam również przyjaciela w Krakowskiej Brygadzie Desantowo-Szturmowej który od dłuższego czasu zastanawiał się nad tym czy będzie wojna czy nie. Powiedzcie mi jedno po co Rosja powiększa swoją armię?? Po co chwalą się w telewizji że są gotowi na 3 Wojnę Światowa?? odpowiedzcie na te pytania sami sobie. I kluczowe pytanie. Dlaczego nikt nie poinformował Polskiego rządu o tym że w miejscu w którym miał lądować samolot prezydenta kilka godzin wcześniej wojsko testowało tam nowo nabytą broń która zakłócała pracę wszystkich urządzeń elektronicznych łącznie z silnikami samolotowymi. Odpowiedzcie na te pytania sami sobie...

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiem ci tyle ze sobie cos wkrecasz, wojny nie bedzie

dajcie spokój.. czytalam ostatnio biblie bo moja siostra chciala posluchac i trafilam przypadkowo na fragment o koncu swiata.. pisza tak ze bedzie to poprzedzone wojnami, chorobami i kataklizmami i ze znajda sie oszusci ktorzy beda zapowiadac konce swiata itp.. ja czesto miewalam i miewam sny o wojnach ale to tylko dlatego ze sie tego boje..

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nicka.. ale wierzysz w to? bo ja nie. nie wierze ze bedzie 3 wojna swiatowa

Gość droga autorko..
nie mogłam spac w nocy jak to przeczytałam

Gość Powiem Wam tak:
nigdy moje przeczucia sie nie spelnily, ale potrafie logicznie przewidywac wiele rzeczy. I na moja logike bedzie wojna w Europie, taka wojna "domowa" wewnatrz Unii Europejskiej. UE to maksymalnie sztuczny twor, w tej chwili jeszcze do wielu nowych czlonkow nie dociera jak sa i beda dymani przez Niemcow, bo to glownie oni w Unii rzadza. Oni sami kiedys powiedzieli: nie moglismy was wziac sila, to wezmiemy ekonomia. Unia sie rozwali, ale nie obedzie sie bez rozlewu krwi.

Gość marcoviiiiiiiii
ejjj! końców świata było już ze 1000. Powodzi 10 razy tyle. chyba miał być nawet atak ufo. ale 3 wojnę światową przepowiada co drugi zjeb. proszę cię wróżko wymyśl coś ciekawego

Gość stary wyga
Ja niewiem czego wy sie boicie jezeli ma byc 3 woina to bedzie i nic na to nie poradzicie gdyby wszyscy ludzie na swiecie mieli ten sam stan posiadania i rownosci[to jest tzw prawdziwy komunizm] gdyby wierzono wszedzie w jednego BOGA TO niebylo by zadnych wojen i bysmy umierali ze starosci a tak w obecnym naszym swiecie jest to nieuniknione i napewno wczesniej czy pozniej ta wojna wybuchnie kiedys umrzec trzeba niestety swiatem rzadzi mamona a wojna dla bogatych celebrytow swiata w ich mniemaniu to jest byznes a ludzmi latwo mozna manipulowac przyklad misytyk i jeb....y wroz MACIEJ Z TV dobrze panstwo wiecie o czym ja mowie ......i oto macie przyklad jak mozna manipulowac ludzmi haha ............powstaja nawet jego fan kluby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Ponoć śni się na wspak .