Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aurel690

Jakie cechy Waszych Partnerów powodują, że czujecie że są wyjątkowi???

Polecane posty

Witam, Skoro entuzjazm i poświęcenie Partnera nie wystarczają kobiecie, cóż takiego jeszcze jest cenionego przez Was Drogie Panie w Waszych Partnerach? Jakie cechy charakteru, zachowania, przyzwyczajenia, co Waszym zdaniem powoduje, że nie zamieniłybyście Waszych Ukochanych na żadnego innego???

Gość nie ma czegos takiego
po prostu albo to jest TEN , albo nie nie musi miec jakichs szczególnych cech ... hmmm ... moze inaczej ... wszystkie jego cechy są dla nas szczególne i wyjatkowe , bo to własnie TEN choc dla innych moze wydawac sie zupełnie zwyczajny , dla nas jest jedyny i niepowtarzalny

Gość ja bym swojego..
chetnie zamienila na bogatszego.

Gość werererew
Ja mam cudownego faceta.Przyklad."Facet pracuje za granica, ja w polsce zepsul mi sie telefon.I nie mialam budzika.A moje kochanie specjalnie wstalo o 4( w anglii o 1h do tylu) po to zeby mnie obudzic.Na skype dzownil.

Gość to u ciecie komp chodzi jak
spisz?

To jak się śmieje a jego oczy śmieją się razem z nim, to jak na mnie patrzy kiedy się kochamy.To jego opiekuńczość, chęć rozmowy kiedy jest problem.To jak potrafi sobie radzić z problemami.To jego wyrozumiałość i dobre serce :-)

Gość werererew
Razem zasypiamy.Dzizs wyjatkowo mialam kompa cala noc wlaczona.Nie mialabym jak sie obudic do pracy.A on wstal specjalnie o 4( u mnie 5 rano) i dzownil na skype.I obudzizlam sie.Pogadalismy chwilke ze soba o 5 rano.A super dzien jak zozbaczylam z rana ukochana buzke.I polozyl sie jeszze na chwilke bo on wstaje o 5( u na s 6 rano).

Gość rtgoneir
ma swoje pasje, zajmuje się nimi i nie wchodzi mi w drogę ;)

Ja mojego kocham za to,że nigdy nie powiedziałby mi nic przykrego. Tak fajnie mnie przytula, czasami przez sen mówi,że mnie kocha i przytula się :D i m.in dzięki temu czuję się wyjątkowa :)

Gość to ze moj maz
potrafi cala sobote sprzatac i ugotowac mi obiad kiedy mi sie nie chce a wieczorem robi mi zawsze masaz plecow bo wie jak bardzo to lubie. Za to ze dba o mnie jak o mala ksiezniczke.