Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przesuszona do mokrej nitki

przeniesienie numeru z Orange do Play - i jakas kara pieniezna

Polecane posty

Witam Mam zapytanie odnosnie kary jaka trzeba zaplacic za przeniesienie numeru z Orange do P4. Moj facet w Orange byl od kiedy pamietam, a że trafila sie lepsza okazja to postanowil sie przeniesc. W salonie Play zostalismy poinformowani o zaplacie ok 45zł za aktywacje oraz ok 50 zł kary za przejscie do innej scieci (Play). I teraz jestemy w kropce bo... faktura przyszła na ponad 200 zł kary... umowa ktora mial z orange (orange dla firm) od tylu lat została przedluzona na czas "nieokreslony" chyba. I teraz mam zamiar pisac pismo odwolujace sie. I czy wogole ma ono sens? Czy ktos mial podobna sytuacje?

Gość play bardzo
oszukuje poważnie

Gość GrabarzZab
Temat dosyć stary, jednak praktycznie cały czas aktualny. Aby nie było takich problemów jak opisany w temacie proponuje przed podjęciem decyzji wejść na www.przeniesienie.com/w-jakiej-sieci. Na tej stronie macie dokładnie pisane mechanizmy przeniesienia numeru z sieci do sieci, jakie ryzyko w jakim momencie to za soba niesie, jak robic to z głową tak aby nie płacić kar. Jakie sieci proponuja bonusy za przejście lub na co możemy liczyć u "starego" operatora abysmy z nim zostali. Czyli wszelkich chwyty marketingowe operatoró i jak się przed nimi albo bronic, albo wykorzystać opisane i rozebrane na czynniki pierwsze. Dodatkowo na stronie znajduje się przydatna funkcja. gzie po wprowadzeniu numeru telefonu otrzymujemy informacje w jakiej aktualnie sieci dany numer się znajduje

Gość gość
A ktoś może powie mi coś więcej na temat opcji przenoszenia numeru? http://www.orange.pl/kid,4002009278,id,4004302868,article.html Czy to jest dobra oferta?

Gość gość
Nie wyswietla się oferta o którą pytasz. Napisz w skrocie o co chodzi