Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo....

Kosmetyki nivea baby

Polecane posty

Gość ooo....

Czy wszystkie kosmetyki nivea mozna stosowac dopiero po pierwszym miesiacu zycia? Bo niestety ale na opakowanich nic nie pisze, jedynie na plynie do kapieli ze po 1miesiacu., a co z kremem do twarzy, kremem na odparzenia? I czy wogole warto je uzywac?

Gość ja używam .....
używam nivea baby od urodzenia dla mojej kruszynki , tak jak pisałaś płyn do kąpieli po 1 mż , reszta normalnie

ja też od początku używam wszystkiego nivea, dla drugiej córci też będzie nivea.

Ja używałam nivea do twarzy ,chusteczki, oliwkę i szampon i szczerze mówiąc nie polecam . Oliwka strasznie sucha , szampon powodował jeszcze większął ciemieniuchę , krem to twarzy był strasznie ciężki i lepki , chusteczki ??? no one nawet były dobre .... Wole emolienty . Przynajmniej nie mam obawy przed uczuleniami

Gość dziewczyno.....
Aneczka jaki mi się podoba twój termin :):):) ja urodziłam w tym roku ale 26.02 :) Nivee polecam , do kąpieli uzywałam mydełka bambino i parafiny ciekłej lub oillan nie olliatum !!!

Gość Nie zachwyciły mnie. Drażni
mnie ich zapach, ale poza nim wszystko ok - spełniają swoją funkcję. Jednak bardziej lubię Johnsony, Penateny, Hippy i Ziajki (są milsze dla nosa i wcale nas nie uczulają).

dziewczyno... kto wie? może i ja urodze 26.02 :) wracając do Nivea, autorko sama musisz wypróbować i zdecydować - jak widziszs każdy lubi co innego. U mnie wszystkie kosmetyki Nivea i Nivea baby, są na 6, mój mąż też używa nivea... nam wszystkim się sprawdza :)