Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4Xmama :)

Przyszła mama czworaczków...:) prosi o pomoc w wyborze imion i prosi o porady:)

Polecane posty

Witam jestem w 6 miesiacu ciązy i jakoś do tej pory wybór imion dla dzieci schodził na dalszy plan. najpierw szok że aż to ciąza mnoga póżniej ze to az czwórka... dopiero miesiac temu dowiedziałam sie jaka jest płec dzieci. z czego jedno moze być jeszcze niespodzianką:) ogólnie lekarz powiedział że na 95% to 4 dziewczynki :) Jeśli macie jakies doświadczenie z czworaczkami to miło bedzie jak sie nim podzielicie bo sie strasznie boje jak to będzie... no i propozycje na imiona tez bedą bardzo mile widziane:)

Gość to znowuu jaaa
Ja ci nie doradzę, bo mam inny gust ,ale z całego serca gratuluję i zyczę zdrowka dla Ciebie i maluchów 🖐️

Gość grypppppp
O ja pierdziele, to dopiero musi być koszmar takie stado

Gość MOCNY JERZY
4 baby chyba oszalałaś. Spokojnie abortuj 2, resztę urodź. Nazwij je Beata i Krystyna i w każde urodziny przypominaj, jakiego miały farta 🖐️

Gość opkidopki
propozycji nie mam ale szczerze gratuluje - super!!

Gość do mocny Jerzy
szkoda ze ciebie zapomnieli wyskrobac :classic_cool:

Gość 5678321
asia kasia basia i ania, a co! ;p gratuluje maluszkow:)

Gość do mocny Jerzy
a moze i wyskrobali tylko sam mózg

Gość WredneSuczyskoooooo
:) Ja mam takie propozycje imion Antonina, Kornelia, Sara, Amelia, Franciszka

Gość g.j.
przede wszystkim gartuluje i zdrowka zycze. a pozniej wspolczuje,ze czwroaczki i ze wszystkie to dziewczynki

Gratuluje z calego serca...ale wspaniale...czworaczki... To bedzie ciezkie z 4 maluszkow...masz juz kogos zeby ci pomogl pierwsze tygodnie po porodzie... A nie chcesz nam jednej malutkiej oddac...hihi....zart....

Gość jhbjgltgftdceyrdsghvkj
Dżesika, Samanta, Nikol i Pamela :P Nie no, tak poważnie: gratuluję! Chociaż szczerze nie chciałabym być na Twoim miejscu, choć chciałabym mieć dziecko... Możesz liczyć na pomoc rodziny itp? Bo jak samemu dać sobie radę? :) Leczyłaś się, w Twojej rodzinie były przypadki ciąży mnogiej ? Napisz coś wiecej, bo jestem ciekawa :) Zgadzam sie z Panią Bum Bum - fajnie jakby imiona zaczynały się na tę samą literę

Gość jhbjgltgftdceyrdsghvkj
No w sumie ja też bym jedną wzięła od Ciebie :P

Gość najlepiej tak żeby
imiona były do siebie zupełnie niepodobne: Ty nie będziesz miała problemu z odróżnianiem dzieci, ale dla nauczycieli, lekarzy itp. to będzie koszmar, dla dziewczynek, kiedy zaczną to rozumieć też: nie, ja nie jestem Hania, Ania ani Jania tylko Bania. I tak sto razy dziennie :), poza tym zawołasz jedną to wszystkie zaczną się wychylać, pomyśl, ile to może być pomyłek przez telefon. Moje propozycje: Monika, Sylwia, Paulina, Julita, Dorota, Ewa, Zofia.

Gość na akademii
ale z was naiwniaki

Gość na akademii
uwierzycie we wszystko

Mój brat ma synów blizniaków i mój dziadek tez miał brata bliźniaka. leczyc się nie leczyłam mam 26 lat mąż 30 od 2 lat małżeństwo:) bardzo chcieliśmy mieć synka Franciszka.... może kiedyś ;p

Gość 4 raz
nikola,olga,tamara,telimena

Gość na akademii
klej zdjecie z usg

Gość na akademii
wklej zdjecie z usg

Gość na akademii
na pewno nie masz scanera

Gość najlepiej tak żeby
A co w tym takiego niewiarygodnego lub kontrowersyjnego? Jeśli to prowo to mdłe jak flaki z olejem, nawet nie ma o czym podyskutować :D

prinzesska27 tez jestes mama czworaczków?

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html