Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4Xmama :)

wymyslilam juz imiona dla moich 4 dziewczynek, zakladam nowy temat zebyscie mogl

Polecane posty

zakladam nowy temat zebyscie mogly ocenic :) a wiec tak: Sandra, Nikola, Patrycia i Franczes. Ktos mi radzil zeby wszystkie imiona byly inne i uwazam, ze to swietny pomysl. Co sadzicie? Pozdrawiam wszystkie mamy

Gość nie oceniamy
🖐️

Gość rehgrtgh
nikola to w tym momencie zbyt oklepane i bedzie wzbudzało politowanie, franczesc jest o dupe roztrzaś, sandra jest wiecznie brudna i jej glu wystaje z nosa, zostaje patrycja, wieczny dziwoląg ktory i tak jest lubiany

Gość taka jaaa;p
franczes- dziecko cie zabije hahahah ;)) nie no zartuje ale mysle ze dziecku w podstawowce bedzie przeszkadzac;p Nikola ladne ale czesto wredne patrycja mi sie srednio podoba sandra bardzo ladne;) pomysl o np. Sandra karmen amela i lena albo milenka;p

Gość rehgrtgh
dobra to ja podam wlasne typy, moze ktores ci sie spodoba i uratujesz choc jedne dziewczę... a wiec Kamila, Aleksandra, Weronika, Kaja, Ewa, Izabela, Emilia, Żaklin

Gość dobrze byłoby gdybyś
mi się nie podoba!! dobry pomysł żeby dzwięcznie imiona były inne, ale może wybierz je wg jakiegoś "klucza" :) np. wszystkie na tą samą literkę :)) lub zainspiruj się jakimiś postaciami :)) muzykami, artystami ,świętymi :D

Gość wg mnie######33
ja bym myslala o krotkich bo jak bedzie je wolac to tak zeby Ci się język nie poplątał :-) Wiki, Ola, Nadia, Maja

Lena Michalina Lilia Nadia

Gość wg mnie######33
michalina-strasznie jak to odmieniac u małej dziewczynki? michalinka? michaśka? ja bym napwno tak nie dała

Gość wg mnie######33
Lilia? a to jest takie imie? Słyszałam Lilianna ale lilia?

odmienia sie najpiekniej jak to mozliwe po prostu: misia. czy to nie ladne dla malej?

Sandra ładne Nikola i Patrycja ujdą, ale Franczes? jest w ogóle takie imię? to juz chyba Franceska

Gość taka jaaa;p
została bym przy Lena- takie tajemnicze mi sie wydaje ;) Michaska - ciekawe imie ;) ale tu bym jeszcze myslala wiktoria- cudne samo w sobie sanderka sandzia -ladne zdrobnienia

Gość gsgfsgf
kasia - strasznie pospolite i oklepane a katarzyna w ogóle brzmi okropnie

Gość amlusia
a ja mam Gabrielę,Julię i Maję