Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciaraa21

odbijamy się od dna ale nie wiem co kupić

Polecane posty

Gość studenciaraa21

Przez ostatni rok praktycznie nic sobie nie kupiłam. Nie mówię nawet o ciuchach ale nawet szampon kupowałam za 5zł jakiś obrzydliwy, wszystko najtańsze, wszystko na promocjach. Teraz z moim chłopakiem jakos wychodzimy na prostą. Może to niewiele dla was ale będę miała miesięcznie dla siebie 400zł po opłaceniu wszystkich rachunków. Dla mnie to bardzo dużo po ostatnich miesiącach bez grosza. No i mam problem. Wiem, że jak zobaczę tę kasę to będę kupować jak leci i tylko ją zmarnuję. Na pewno muszę uzupełnić garderobę, kosmetyczkę. Nie wiem od czego zacząć, co jest najbardziej przydatne, będzie pasowało do wszystkiego itp?

Gość ddsada
kup se koło i pierdolnij się w czoło

Gość miła dziewczyna19
Wiem co czujesz kiedyś moi rodzice się bardzo zadłużyli i jako nastolatka nie miałam nic wszystko najtańsze ale, później tata założył firme ja poszłam na studia i mogłam mieć wszystko też zastanawiałam się jak zagospodarować taką kasą... Na początku kup sobie jakieś fajne nowe jeansy i np. 2 bluzki nie kupuj badziwia na bazarze ale,postaw na jakość a, nie ilość ubrania nie muszą być najdroższe ale, też nie najtańsze rób zakupy z głową do tego kup fajne kozaki naprawdę nie trzeba odrazu kupować w Venezi żeby kupić fajne buty ostatnio marka CCC się poprawiła i mają naprawdę fajne buciki...:) Na dobry początek z kosmetyków kup sobie jakiś fajny szampon np.nivea albo pantene mają fajne szampony za dobrą cene... Kup sobie lekki podkład ew puder zalezy od cery jakiś tusz do rzęs do 20zł można kupić naprawdę fajny tusz i jakiś błyszczyk zobaczysz z czasem uzupełnisz sobie waszystko i sama będziesz wiedziała co ci jest potrzebne... Za następną kase kup sobie np. torebke sweterek i jakiś płaszczyk na zime + jakieś fajne kosmetyki typu cienie do powiek i lakier do paznkoci :)

Gość miła dziewczyna19
soory za literówki :)

Gość umpa lumpa
mila dziewczyna --> ty proponujesz wszystko 'fajne"; a co z "niefajnymi" rzeczami? :D Ale dobrze mowisz, dobrze.

Gość ddsada
dzięki za radę:) naprawdę się cieszę na te zakupy:)