Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mnie to wkurza

wojna wojna juz mnie to wkurza

Polecane posty

Gość juz mnie to wkurza

czy luż wszyscy powariowali, nagle z dnia na dzień wojna, matko przeciez zanim miałaby się zacząć to by były jakieś ku temu prześłanki w tv lub jakieś nie wiem negocjacje czy coś w tym stylu, to propaganda jak każda inna wczęsniej, weźcie się wgarść ludzie

Gość juz mnie to wkurza
na każdym wątku to dodajesz ten link

Gość juz mnie to wkurza
atmosferę........................ ale chorą to robią Ci wszyscy co jakąś sieją propagandę

Gość juz mnie to wkurza
matko ciągle tylko o tej wojnie

Gość juz mnie to wkurza
no czytałam ten artykuł i nie ma przesłanek ku temu zeby twierdzic ze to intruzi itp

Gość kklklklklklk
ale co z tego?? to może byc prowokacja... Niby uśiadamiana azji i rosji że są " dobrzy" , a tamci mogą na to " odpowiedzieć" no i jazda :o:o filmik tez obejrxzalas/es

Gość juz mnie to wkurza
tylko dziwi mnie jedna, przecież wojna nie odbywa sie w ten sposób ze jedna osoba przysciska guzik i jazda koniec ludzkości, to chyba zabiera więcej czasu, przynajmniej jakieś przygotowania, jakieś rozmowy itp

Gość DiscoDiva
żadnej wojny być nie może, ja mam jutro rozmowę kwalifikacyjną :D no chyba, że pracy nie dostanę, to niech się dzieje co chce :P

Gość juz mnie to wkurza
cytat" "Mimo wszysyko większość fanów profetyzmu i teorii spiskowej dziejów, wierzy, że koniec świata nastąpi z wielkim hukiem 21. grudnia 2012 roku, bowiem jest to ostatni dzień w kalendarzu Majów. Kapłani tajemniczej cywilizacji wierzyli, że czas nie ma charakteru linearnego. Według ludów majańskich "czas to nieskończony cykl powstawania i upadków systemów światowych".

Gość kklklklklklk
http://konflikty.wp.pl/kat,107154,title,Rosja-zaniepokojona-aktywnoscia-nuklearna-Korei-Pln.,wid,12837279,wiadomosc.html

Gość juz mnie to wkurza
cytat z tego artykułu "Jak w przeszłości, i tym razem Miedwiediew podkreślił, że problem powinien być rozwiązany "środkami polityczno-dyplomatycznymi".

Gość kklklklklklk
co z tego jak korea jest piedzielnęta....:/ Tak samo jak al kaida.. Choć fakt faktem obama też psychol

Gość juz mnie to wkurza
czy na prawde wszyscy juz powariowali, mąz chce sie poprzytulać bo jutro koniec świata, matko "koniec świata"

Gość kklklklklklk
hahah :D koniec świata to nie ale zapoczątkowanie wielkich konfliktów może być :D ale dobry ten twój mąż:D