Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustrzane odbicie

jak ktoś ma ochotę, to przeczyta

Polecane posty

Gość lustrzane odbicie
rozumiem rozumiem, boli .... ale wiem, iż muszę zapomnieć

Gość lustrzane odbicie
właśnie, jeśli ..... dobranoc.....

Ps.Jeśli mu nie zależy ,to lepiej ,że się z nim nie spotkałaś.Powodzenia.Trzymaj się.

Gość lustrzane odbicie
może i tak ...... dziękuję

Gość lustrzane odbicie
wszyscy poszli spać

Gość lustrzane odbicie
głucha cisza

Gość lustrzane odbicie
w sumie może nie do końca głucha bo wczoraj napisał "co tam?' ale po odpisaniu już się więcej nie odezwał.

Gość lustrzane odbicie
pewnie, że tak ... dobrze jest mieć z kim pogadać, bo ze swoimi znajomymi tak trochę się boję...... poczekam, ale co dalej ?????

poczekaj jeszcze trochę i zobacz jak będzie dalej.Sama na razie nie zrywaj znajomości, ale tez nie obiecuj sobie zbyt wiele.Czasami nie warto robić niczego pochopnie.A może ten człowiek poprostu taki jest.Odezwe sie jak coś napiszesz.Będe wpadac.

Gość lustrzane odbicie
przeglądałam dzisiaj nasze pierwsze rozmowy. wszystko zaczęło się przed wakacjami. przedrzeźnianie się i w ogóle. tak się zastanawiam, może po spotkaniu nie spodobałam mu się wizualnie, czy coś w tym stylu ? i po prostu chciał zakończyć to w sposób "delikatny"? ale czy facet, któremu nie spodoba się dziewczyna, chce się z nią spotkać jeszcze raz i jeszcze raz i znów ? naprawdę nie czaję kolesi........

dlatego nie kończ znajomości.Odpisuj na jego sms-y i jeśli będzie chciał się spotkać ,to zrób to.Czasami mężczyźni zachowują się tak ,że nie można ich wyczuć.Dobranoc.

Gość lustrzane odbicie
ale nawet jeśli miałoby coś z tego być, to chyba raczej nie chciałabym być z takim facetem, który nie wie czego chce........

Gość smutnede
:-(

Więc mu to powiedz ,zeby nie pisał więcej ,bo z tej znajomości nic nie będzie.Bądź wobec niego szczera.Dobranoc jeszcze raz.

Gość lustrzane odbicie
zobaczymy jak życie się potoczy, ja sobie obiecałam już, że pierwsza się nie odezwę

Gość jesli piszesz a ktos to zlewa
to nie warto. zwyczajna kultura nakazuje odpisac choc spierdalaj. jesli nie odpisuje odpusc. ma cie za nic.bawi sie toba jak mu sie nudzi. moze to przykre ale prawdziwe. tez kiedys tego doswiadczylem.

Gość lustrzane odbicie
ale najgorsze jest to, że kiedyś cały czas dzwonił, pisał, nie obywało się bez smsa, czy telefonu na dzień dobry i dobranoc. tak się zastanawiam, że może faktycznie mu się nie spodobałam i chciał to zrobić w delikatny sposób, chociaż sam mówił, że na wygląd nie patrzy.....

czy to wazne dlaczego mu sie nie podobasz. czy moze znalazl sobie kogos. czy moze tysiac innych powodow. wazne ze nie warto. skoro milczy i nie napisze nawet spierdalaj, znaczy ze jest tchorzem, wiec powodu dlaczego nie i tak nie poznasz.

Gość lustrzane odbicie
nie radzę sobie.... jeszcze niedawno chciał się spotkać, a teraz nagle cisza.......

Gość lustrzane odbicie
łatwo powiedzieć, kiedy w środku wszystko boli. wydawało się, że życie zaczyna się układać a tu klapa

Nie wiem ,co Ci powiedzieć.Musisz sama zdecydować,co robić dalej, bo to jest Twoje życie.Zrób jak uważasz.

Gość lustrzane odbicie
poczekam aż się odezwie , bo ja tego pierwsza na pewno nie zrobię. poczekam do końca przyszłego tygodnie. jeżeli nadal będzie cisza, to odpuszczam

mozna zakonczyc znajomosc z klasa, a mozna po swinsku. skoro wybral to drugie nic na to nie poradzisz. przynajmniej wiesz juz na czym stoisz. pozostaje sie teraz pogodzic z rzeczywistoscia co pewnie nie jest latwe. kiedys jak znowu mu sie bedzie nudzic to sie odezwie. jesli mu sie nie spodobalas to nie odezwie sie nigdy.

Gość lustrzane odbicie
zawsze wydawało mi się, że jeżeli dziewczyna po spotkaniu nie spodoba się facetowi, to automatycznie urywa z nią kontakt i nawet nie myśli o kolejnym spotkaniu. a my się spotykaliśmy dalej i było super lepiej niż za pierwszym razem. jeszcze niedawno dzwonił i mówił, że musimy się zobaczyć. a tu nagle cisza. nie rozumiem facetów.

Gość a kto ic
zrozumie? szanuj sie dziewczyno

Gość lustrzane odbicie
ale czy ja się nie szanuję?

Gość lustrzane odbicie
a czy ja się nie szanuję ?????