Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Panna Młoda 22

MP STUDIOS

Polecane posty

Gość panna Kaaa
no więc widziałam filmy Mp i wielu innych firm, najeździłam się i ceny są rózne już od 3 tyś można coś znaleźć fakt będzie to krótki film, wybrałam firmę która nie jest ychwalana jak macheje tokksy mp studios dab studio i wiele innych, firma nie bierze tyle kasy tylko o polowę mniej a efekt mają o niebo lepszy niż wyżej wymienione firmy i w dodatku dostanę film do 1.5 h plus jakies 2 krótsze jesli ktoś chce to prosze pisac na maila a ja chętnie wam podam jaka to firma na 2012 już prawie nie mają terminów więc mogę podać też inna która brałam pod uwagę:) jesli zależy Wam na filmie to szkoda kasy na inne firmy, które tak naprawdę mogą chwalić się tylko teledyskami Pozdrawiam serdecznie katarynka@10g.pl

Gość znudzona89
widziałam cały film Mp studios - ni zwalił mnie z nóg ... i nadal podtrzymuję moją opinię :P

Gość Anik87
Ja z kolei polecam www.gutstudio.pl Moja znajoma korzystała z ich usługi i była baaardzo zadowolona. Są nowi i w związku z tym mają atrakcyjne ceny. Znajoma otrzymała film długości 60 minut, nagrywany dwoma kamerami, wrażenia świetne!

Gość zna ktoś ze śląska
dobrego kamerzystę?

Gość ja ich miałam na ślubie
ze śląska: catch emotions

Gość justkaaaa
my wybraliśmy firmę rectime i szczerze jesteśmy strasznie zadowoleni, bałam się że są tańsi więc całościowy film będzie na niższym poziomie niż mp studios czy tokksa, ale nie dość że film jest sklejony w bardzo nowoczesny iwzruszający sposób to jeszcze jest dłuższy niż godzina co dla mnie było bardzo ważne :) gdy pytaliśmy o różnicę cenową panowie powiedzieli, że to tylko na początek.Szczerze ich polecam :)

Gość gość
Ale jak to tak polecasz, sam siebie?

Gość gość
Przestrzegam wszystkim przed kamerzystą Mateuszem G. z Gutstudio.pl. Jest to Pan całkowicie nieodpowiedzialny, nieuczciwy i w dodatku bezczelny. Razem z mężem zawarliśmy z nim umowę na wideofilmowanie naszego ślubu i przyjęcia weselnego. Z początku wydawało się, że wszystko idzie zgodnie z planem i że nasza współpraca zakończy się owocnie. Na wesele dotarło dwóch kamerzystów, którzy energicznie kamerowali wesele. Plener również odbył się tak jak zaplanowaliśmy. Film miał być gotowy do 20 września 2015r. Nie był. Brak odzewu ze strony Gutstudio. Pan Mateusz nie raczył nawet odebrać od nas telefonu. Łaskawie po dwóch miesiącach od upływu terminu napisał maila z wiadomością, iż film będzie gotowy w niedługim czasie i zrekompensuje straty pierdołami za 250zł. Po czym znowu nie odpowiadał na maile, nie odbierał telefonów. W styczniu napisał maila z informacją, iż ostatecznie film będzie gotowy początkiem lutego 2016r. Pan Mateusz w mailu wspomina poza tym, iż osobiście go dostarczy i wytłumaczy się z powodów opóźnienia. Mamy kwiecień. Głucho. Gutstudio na swoim fanpage na fb zablokowało dodawanie wpisów przez gości. Dlaczego? Czyżby więcej było takich przypadków jak nasz? Pierwszy raz spotykam się z tak nieodpowiedzialnym i szczeniackim podejściem do klienta. Byś może w ogóle Pan Mateusz nie posiada naszego materiału filmowego, bo jakim trafem mu się skasował. Co próbuje więc ugrać? Tego nie wiem. Od naszego ślubu minął już prawie rok i straciłam chęć i ochotę na oglądnięcie jakiegokolwiek filmu zmontowanego przez Gutstudio. Mamy umowę, więc nasza sprawa skończy się w sądzie. Postanowiłam jednak sobie, że opiszę tą "firmę"(nie mam pewności czy działa legalnie) na wszystkich forach weselnych, aby przestrzec przyszłe pary młode przed tak nieodpowiedzialnym człowiekiem, tym bardziej, Gutstudio działa dalej i robi zapisy na kolejne wolne terminy.