Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialy serek z mleka

Dlaczego ładni chłopcy i przystojni faceci szukaja tylko seksu ?

Polecane posty

Gość przeczyszczajaca aga
Sami maja paszcze jak pasztet wielkopolski a czepiaja sie innych :O

Gość Bo fajni faceci wykorzystuja
to, ze moga sporo seksu w zyciu miec, nie chca wiazac sie na cale zycie z 1 osoba, a do tych, ktorzy Ci to szczerze mowia, nie mozesz miec pretensji, to ich zycie.

Gość leszczynowicz
"chce się tu lansowac jej problem" Wiesz, co oznacza słowo lans? Mnie to się wydajne normalne, że jak się pisze na forum , to można wstawić zdjęcia. I sporo osób tak robi. Tylko mnie się czepiacie. ''lans czynność polegająca na ''zaszczycaniu'' innych swoim jestestwem'' - teraz już wiesz co to lans moja droga??? ludzie zwykle wklejają tu po jednym zdjęciu ty powklejałaś ich tu co niemiara, do tego to dzieciństwo ja pierdaczę, może jeszcze pokażesz nam swoją sypialnę, kuchnię, a nawet łazienkę i kibel, możesz też zdjąć majtki i na nim usiąść udając , że coś robisz, może trzymaj makutre i ucieraj na nim ciasto, nie wiem, zrób coś więcej i pokaż się z dobrej strony

Gdybym miała się lansować, to bym wkleiła zdjęcia z USA czy Majorki. Mi nie chodzi o lans. Chcieli, żebym udowodniła, że ja to naprawdę ja.

Gość jbknk,m nkjm,
Kleopatra udowadnianie na sile pomaranczom ze jest sie soba to chyba nie jest najlepszy pomysl" wazne ,ze dla czizas udowodnilas :D

wazne ,ze dla czizas udowodnilas akurat czizas to z gory na dol pierd. :)

Gość radny PSL
Sliczna jesteś Kleopatro. Moge wiedzieć ile masz lat i ile wzrostu??

Gość radny PSL
Twój mąż to prawdziwy szczęściarz. Pewnie też jest bardzo przystojny...

Gość biały sere z mleka
op

Gość oferma ma racje
"Sliczna jesteś Kleopatro. Moge wiedzieć ile masz lat i ile wzrostu?? Twój mąż to prawdziwy szczęściarz. " A ty jesteś takim imbecylem czy udajesz? Babsko kisi całe dnie na kafeterii i bajeruje jak się da a tacy durnie jak ty jej wierzą. Widać nie wiesz skąd można ściągać takie foty, nawet z 50 może być zrobionych jako "naturalne". Pasztety już tak mają,wbij to sobie do główki.

Gość checki
bo ładnym to kobiety od razu do łózka wskakują wiec ci ładni nie maja nawet czasu żeby pokazać się z innej strony tylko codziennie dupczą i dupczą ... pieskie życie! A ci brzydcy to muszą zapracować inteligencja, dobrocią, sprytem, pieniędzmi ... i może po miesiącu dostana jakiegoś całusa na zachętę.

Gość kjhggohha
Uwazam, ze przesadzacie. Wątpie by kleopatra spędzała cały dzień na kafeterii. Ja ją widuję czasami ale skoro ona nie pracuje to chyba nic dziwnego? A co do zdjęć. Ładne, ale co z tego? Ma ładne oczy i włosy. Al czy nie ma takich dziewczyn? A modelką na pewno nie jest, bo nie ma figóry modelki. Jest szczupła, ale modeliki są wychudzone, a nie tylko szczupłe. Podejrzewam też że nie ma więcej niż 1,70 wzrostu. A poza tym to nie jedyna ładna na kafe. A Angeles (czy jakoś tak), Bordelineowa- ta to wstawiła z 20 zdjęć i nikt się nie czepia. Dajmy sobie z tym spokój. Nie po to te forum stworzono, żeby upewniać się czy ktoś ma swoje zdjęcia wstawione :)

Gość deserek do kafe
Serku...ja nie szukam...Nie jestem łatwy...Ze mna najpierw trzeba pochodzic:P

Gość deserek do kafe
a do Kleopatry to mogę chociaz powzdychać:)

Gość deserek do kafe
jak zwykle jakis dupek sie znajdzie. Kumasz chociaz Kleopatre z historii matole???

Gość deserek do kafe
to ja jebnięta oszustka w pomarańczy

Dla mnie Kleopatra jest piękna. Ale chyba nie o tym jest ten temat. 'Faith Hope Glory ''Dla mnie ona jest nie w moim typie Nie ma u mnie szans'' hahahahahahahaha. Jak będziesz taki wybredny to nie stracisz prawictwa w 2012 roku, a nawet nigdy:D

Na pewno nie wszyscy - mam kilku znajomych, którzy są (zdaniem innych kobiet) naprawdę przystojni, są sami (nie rozstrzygam dlaczego - homo nie są) i nie szukają seksu. Takie mają zasady, a też trochę są za dojrzali wewnętrznie, żeby szukać głównie tego. Nie wypowiadam się za siebie, bo nie wiem, czy jestem przystojny:-) Sam seksu też nie szukam - ale nie dlatego, że jestem taki dojrzały, mądry itd. To kwestia doświadczenia. Seks sam w sobie nie zbliża i bardzo łatwo wywołać w tej drugiej stronie przekonanie, że właśnie to jest najważniejsze. Seks jest cudowny, OK - ale wtedy, gdy uprawia się go z osobą, która jest nam naprawdę bliska i jest pewna, że chce z nami być.

Gość bialy serek z mleka
poejabana jestem oj tak

Gość smutnaBasia.....
bo tak