Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialy serek z mleka

Dlaczego ładni chłopcy i przystojni faceci szukaja tylko seksu ?

Polecane posty

piękno które same siebie definiuje jest psim gównem tak jak ty autorko w tym przypadku

Gość bialy serek z mleka
wow jestem psim gównem ;) jeszcze nikt tak o mnie nie powiedzial :)))

A propos całego tego TWA - nie czytajcie ich postów, ja tak robię od dawna." skoro nie czytasz postów tych tzw "pismaków z TWA" to skąd możesz wiedzieć jakie i czyje wypowiedzi uznawane sa za wpisy członków TWA ? bez sensu :D zwykłe zera." może sera ? :D

Gość bialy serek z mleka
dawajcie dalej przegrańcy losu :)

Gość Darekdariu
Nie rozumiem jednego...np Luśka z Windsorów, niby taka mądralińska, wykształcona kobita, a marnuje tyle czasu na to forum. Bezrobotna czy rencistka;) Uzależnienie od netu to poważna choroba .

takie jest Polskie społeczeństwo.. chociaż nie dotyczy się to wszystkich, bo można spotkać miłych i życzliwych ludzi. Tylko gnoić potraficie i reprezentujecie sobą zwierzęta z dżungli. Co to trafiły do cywilizowanego świata i nie wiedzą jak się zachować.

no widzisz wkońcu otworzyłem ci oczy... jak można o sobie pisać coś w stylu "nie oszukuje jestem atrakcyjna"... ja pierdole. Podnosisz sobie samoocene tymi tekstami? Jak jesteś taka wułuzdana to nie dziwie się, że faceci ci tylko na dupe zaglądają... w głowie przecież przeciąg

Gość bialy serek z mleka
omg... bezdomny skąd masz internet ? na dworcach daja laptopy ? :) a co do twego psota. nie skapowałes jeszcze ,ze moj topik to prowo ?

Moim zdaniem to oni wszyscy są bezrobotni, przegrani i dalej mieszkają z rodzicami, " zapomniałaś dodać że to prawiczki albo denna puste lale które żaden facet nie zechce do tego siedza w domu i jedyne ich życie to forum które podbudowuje ich ego i leczy kompleksy :D tak bedzie realistycznie :D

zapomniałaś dodać że to prawiczki albo denna puste lale które żaden facet nie zechce do tego siedza w domu i jedyne ich życie to forum które podbudowuje ich ego i leczy kompleksy w dodatku spasieni i bez jasno okreslonej orientacji seksualnej :D

Gość regres czy tobie jeszcze nie
znudzilo sie pisanie tutaj pytam powaznie

Gość bialy serek z mleka
Regres - powiedz mi - po co niektorzy wstawiaja tutaj zdjecia w stopkach ?

/Cięta na debilizm/- zgodnie z propozycją- ty pusta dziwko śmierdzący serek spod napletka (biały serek z mleka) weź się utop bo mi powietrze zanieczyszczasz

Gość bialy serek z mleka
prawiczki powinny wyjsc z domu . Siedza tutaj i sa cali napromieniowani jak czarnobyl :D

Gość bialy serek z mleka
lepsza dziwka niż brudny smierdzacy napletek :D:D

a fakt zapomnialam, ze ktos mnie kluje w bawelnianą dupe, odprawiajac uroki :D

Regres kilka słów o Tobie: "Jeśli ktoś ma takie skłonności tym samym wykazuje ułomności własnej osobowości. Osoba obrażająca zachowuje się mało dojrzale, w ten sposób próbuje sobie podporządkować środowisko, narzucić swoje poglądy. Najlepiej osobę, która przemawia do nas innym językiem ukarać, wyśmiać, obrazić jednym słowem szybko zniszczyć a przy tym w ironiczny sposób pozostać nieczułym na ostrzegające sygnały. Nie wyczuwać granic swojej niskiej moralności. "

"Jeśli w takiej chwili nie wcielimy w życie rozumnych zasad trudno tutaj mówić o tolerancji, demokracji czy porozumieniu. Pozostanie próba sił. W dzisiejszych czasach obrażanie innych stało się dla wielu intelektualnym sportem tylko po to aby skupić na sobie większą uwagę."

"Ludzi, którzy obrażają innych w dzisiejszym świecie nie brakuje. Szczególnie w łatwy sposób ujawniają swoją działalność na internecie, łatwo bo nie widać twarzy, można bezkarnie sobie poobrażać nawet dla samej przekory."

czy tobie jeszcze nie znudzilo sie pisanie tutaj" dla mnie to fajna rozrywka można nieźle sie pośmiać z tutejszych pismaków a ze w pracy mam możliowosc korzystania w pełni z neta wiec tak sobie siedze tutaj od 7 do 15 ... płaca mi nieźle , robie swoja robote na jednym kompie , na drugim mam kafe :) i jest GIT :D po co niektorzy wstawiaja tutaj zdjecia w stopkach ? nie wiem? może na innych portalach i stronach www te zdjęcia im odrzucają :P