Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc :

ząbkowanie a smok

Polecane posty

Gość proszę o pomoc :

witam,mój syn podczas ząbkowania odrzucił smoka. bardzo słabo spał przez około 2 dni, pożniej były problemy z zasypianiem.zawsze miał smoka, teraz nie, niby chciał ale wypluwał. i mam takie pytanie,co można zrobić by zasypianie obyło się bez płaczu?potrafi płakać około 2 godz. syn ma 15 miesięcy.proszę o porady. z jedzeniem z dzień też jest kiepsko :(

musisz przeczekać, a smoczka mu nie dawaj będzie problem mniej, koja skończyła rok i smoczka nigdy w buzi nie miała bo nie chciała, smoczek tylko powoduje wady zgryzu, ile ząbków twoje dziecko juz ma??śpiewaj dziecku przytulaj go będzie mu lepiej zasnąć, musi przyzwyczajac do samodzielnego zasypiania

Jak sam odrzucil smoczka to mu go nie dawaj ...Wyprobuj zele przecibolowe, moze mokra pieluszka ktora bedzie sobie ssal... A co do apetytu to wroci... my przy zabkowaniu mielismy 3 tygodniowy strajk glodowy :O... rwalam wlosy z glowy i zastanawiamal sie czym corka zyje :O... ale pozniej wszystko wrocilo do normy :)

Gość proszę o pomoc :
dziękuje za odpowiedzi. syn sam zasypia od 8 miesiąca życia,przytulam go a on wstaje i płacze, mąż powiedział ze skoro smoka nie chce to je spali. ale z tym zasypianiem to koszmar jest. w dzień zje trochę zupy,ugryzie ze 2 razy banana i może trochę serka zje. ciągle myślę że głodny jest, w nocy jeszcze je kaszę. pocieszam się tym że dużo pije. a zębów ma 7. teraz wychodzą 4 górne.więc będzie 9.