Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Miałem jesienne załamanie nerwowe, ale już mi lepiej

Polecane posty

To dlatego tyle pisałem tutaj o moim bardzo niskim wzroście i żałosnym wyglądzie!! Ostatnio miałem trochę problemów, parę osób się ode mnie odwróciło, byłem pewien że to wszystko przez mój niepociągający odpychający wygląd, ale chyba to nie do końca było tak :) A z jedną dziewczyną utrzymuję kontakt, piszemy sobie SMSy i ona wie jak wyglądam i chyba jej aż tak nie odpycham. Był czas że myślałem, że ona robi sobie ze mnie jaja, jednak teraz jestem przekonany że jednak nie. To porządna dziewczyna z charakterem. W dodatku wie o moich problemach i nie raz o tym dyskutowaliśmy. Uważa że wymiękam i się użalam i może trochę racji w tym jest :P A dzisiaj znowu mam jazdę i lada tydzień będę się zapisywał na egzamin. I powiem wam że jeśli komputer nie wylosuje mi młodej kobiety - egzaminatorki to powinienem zdać!! Bo jeżdżę już na prawdę dobrze (mimo wzrostu) :)

Gość pomidoraczka
pewnie masz małego ptaszka

Gość pomidoraczka
pokaż ptaszka

Gość pomidoraczka
no to spadaj zboku

Gość a tam niski
169cm to przeciez wcale nie jest źle :)

Nie... wcale :) 169 cm u młodego faceta wcale nie jest źle hahahahaha DOBRE :D Poza tym, że 99 % polek uważa że taki facet to nie facet i nie powinien jeździć samochodem oraz uprawiać sexu... :(