Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26Aneczka26

Ślub styczeń - marzec 2011

Polecane posty

Gość zacieszka
my z P. wybraliśmy ten termin praktycznie ze wzgledow finansowych no i ciezko bylo z terminami... ale co tam trzeba wierzyc ze bedzie dobrze ;D a kolezanka na kiedy termin??

Gość ojj panny nie boicie się ciapy
rozumiem was doskonale :) my planujemy na 2012 wiosna albo jesień ;)

wiosna tzn kwiecień - jesień - październik ;)

Gość zacieszka
ja tam myślę że każda z nas trafi na super pogodę ;D

zapewne :) ja upałów nie chcę, wystarczy mi, że nie będzie oberwania chmury, gradobicia i trzaskania piorunów w nas :D

noooo przyszły zaproszenia ;D uuu ale będzie wypisywania ;P czekam jeszcze na wkładki i można rozwozić i rozsyłać ;)

Gość musli5.3.2011
To przed Wami "ciężka praca". My jesteśmy na etapie rozwożenia zaproszeń i zawiadomień i niestety dla mnie nie jest to aż tak przyjemne jak myślałam wcześniej. Rodzina przyjmuje/gości nas miło ale te częste wyjazdy troche nurzą. Zaskakuje nas również iż niektórzy potencjalni goście chwytają koperte i kładą do szafy, ..., na stół i nie zaglądają do niej i zakładają że wszyscy domownicy są zaproszeni na wesele. A nie zawsze tak jest że całą rodzinę zapraszamy na wesele, bo byśmy musieli zrobić impreze na 180 osób [a nie możemy;( ]

Gość malatezczarna22222
Na dzien dzisiejszy mamy zalatwione nauki przedmalzenskie, kupioną wódkę, obrączki. Ja juz mam suknię i buty. Pozdrawiam Was:*

ja też nie zapraszam wszystkich.... praktycznie tych z którymi nie utrzymuję kontaktu... bo nienawidzę spotkań po latach i pytania "co słychać" yyyy aż mnie skręca w środku!! :/ no weż skróć 7 lat w dwóch zdaniach??... ehhh nie lubię wypisywać zaproszeń... ;/ bo im bardziej się staram tym gorzej wychodzi... ciekawe co nasi goście będą robić z tymi zaproszeniami?? ;P malatezczarna22222 to najważniejsze masz załatwione ;D więc nie ma się o co martwić ;P

Gość malatezczarna22222
zacieszka-ja się nie martwię, nigdy się nie martwiłam i nie nakręcałam :D

Gość malatezczarna22222
Dziewczyny życzę wesołych i spokojnych świat! Mam pytanie ile liczycie litrów na głowę napoi i soków? Co kupujecie?

wesołych i radosnych świąt oraz szczesliwego Nowego Roku ;) u mnie jest tak z sokami 1,5 l jest na osobe tylko ze to jest wliczone w to co placimy za sale a babka kazała nam kupić jeszcze ok 0,5 l na osobe czyli ze 2 litry na os. na dwa dni (wesele poprawiny)

Gość malatezczarna22222
ja wyczytałam ze potrzebujemy 2 l/os w tym 50% to soki, 40% napoje gazowane 10% woda mineralna.

2l w zupelnosci starczy... i mysle ze jeszcze zostanie tych napojów. no a my zakupilsmy garnitur ;) cud miod malina ;) muszę zrobić liste co jeszcze do zrobienia i kupienia zostalo!! pewnie same drobnostki zostaly hihi i pewnie te najdrozsze ;P jedno mnie zastanawia... co z plenerem ?? bo w marcu to roznie bywa...macie jekies pomysly?/?

Gość malatezczarna22222
Zacieszka ładny komplet, delikatny :) ja się zastanawiam nad kolorem crystal AB który mieni się jak zorza polarna tylko nie wiem czy nie będę wyglądac jak choinka? http://allegro.pl/aukcja-i1370191295.html

malatezczarna22222 a jaka masz sukienke?? bo jezeli skramona bez swiecidelek to zorza bedzie pieknie wygladac ;)

ja tez chcialam sie rozejrzec za skukienka na poprawiny i za bizuteria ( tyle ze po sklepachz blyskotkami ;) ) a tu lipa :( rozchorowalam sie i leze w lozku :/ wlasnie umówiliśmy sie na spotkanie w sprawie dekoracji kościoła...pan przez telefon powiedzial ze cena za usluge to 700-1000 zl jesli zywe kwiaty.... :/ to chyba duzo co?? cos czuje ze jednak beda sztuczne ;)

Gość ja lubię duże pierścionki
czy dużo za żywe to nie wiem , w ogóle oni jak usłyszą słowo ślub to wszystko o 200% jest drogie. Sztuczne również mogą wyglądać ślicznie :)

Gość ja lubię duże pierścionki
super macie tą biżuterię :)

Gość tak sobie podczytuję ten topik
i naprawdę jestem miło zaskoczona :) każda chce mieć ślub w czerwcu-lipcu-sierpniu albo wrześniu a wy nie i macie w nosie czy będzie brzydka pogoda czy nie :) a ja uważam, że będziecie miały właśnie super ! w styczniu lutym są piękne zimy z mrozem a w marcu też są śniegi i cieplej, z wiosennym wiatrem :) no i co najlepsze, wszystko co chcecie macie dostępne i tanie ! kusi mnie wesele zimą bo właśnie tanio sobie życzą za osobę np 110 zł a w sezonie do 200 dochodzi :O życzę wszystkiego dobrego i ja lecę się pakować na sylwestra już :D papa

Gość malatezczarna22222
Dziewczyny długo nie umiałam się zdecydować, ale w końcu zamówiłam. Kolor AB-zorza polarna http://allegro.pl/show_item.php?item=1380853217 jak się podoba? :) Przemawiała za do mnie cena nie ukrywam. Łańcuszek mam (od mojego J) srebrny, gładki no i krótki (chyba 45 cm).

dzięki za miłe słowa dla poczytukacej ten topik ;* ;) zycze udanego sylwestra ;) z tym wystrojem to sie zobaczy ;) w sumie to kolezanka ma racje sztuczne tez ladnie wygladaja ;) malatezczarna22222 biżuteria śliczna ;) ja wciaz szukam ;P ale po Nowym Roku to juz na pewno zamowie ;)

Gość malatezczarna22222
zacieszka-dzięki :* a tak z innej beczki: jakie kupujecie napoje? My myślimy o litrowych butelkach pepsi, 7 up, mirinda. Nie wiem czy nie za duże, jak myslicie

Gość musli5.3.2011
My mamy: soki i nektary: pomarańcza, jabłko, jabłko z wiśnią, czarna porzeczka, w kartonach 2 litrowych, które w restauracji będą przelewane w dzbanki, więc będą estetycznie podane wodę gazowaną i niegazowaną kupiliśmy w 0,5 litrowych butelkach więc jak będą stały na stołach to również nie będą szpecić. Tak nam doradził właściciel restauracji a On ma doświadczenie. Zastatanawiam się czy nie dokupić troche coli, ale nie jestem pewna czy jest to potrzebne.