Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena282828

Fotografia dziecięca- ktoś z Was myślał o profesjonalnej sesji dla dziecka?

Polecane posty

Gość marlena282828

Ja się właśnie zastanawiam, choć momentami z cenami przesadzają, ale w sumie fajnie miec taka pamiatke. Mowie o zdjeciach z rodzicami w domu lub plenerze.. ewentualnie w studiu ale takich nietandetnych, jak to kiedyś było... Dzwonię dziś do takiej dziewczyny, młoda laska po studiach ale robi super foty, koelżanka z pracy mi własnie pokazywala bo zrobila po znajomosci jej synkowi za darmo. Ode mnie chce tylko 200zl, o myslicie? To chyba nie za wiele, jak na 40 profesjonalnych fotek? Jak patrze na strony fotografow dzieciecych to maja ceny od 40-1000zl za 3-4 h pracy. Robila ktoras z Was juz sesje dziecka?

moja koleżanka robi sama super zdjęcia synkowi. powiem Ci że ja wole zainwestować w fajny aparat i jak moja córcia się urodzi, sami będziemy robili sesje:)

Gość marlena282828
no ja też mam fajny aparat- lustrzanke Canona, ale nie znam sie na swietle, obróbce zdjęć, kadrowaniu.. Jak ktoś ma smykałke do tego to pewnie, że sam może :) Zazdroszczę

mysle ze malo to jest 200 zl i napewno sie oplaca :) ja swojemu zrobie taka sesje zreszta dzieci moich kuzynek rowniez mialy sesje i naprawde super super to wyszlo :) ja bym radzila zrobic taka profesjonalna sesje :)

Gość ja robiłam
nie zazdroscic tylko zapraszam:) Kurcze,dzieci sie swietnie bawią i jest cudowna pamiątka:)

Gość marlena282828
bardzo ładna głębia ostrości i kolory :) Zadzwoniłam do laski i umówiłysmy się z moim małym na weekend w parku, także zobaczymy. Widziałam jej wcześniejsze zdjęcia, więc nei idę w ciemno, a 200zł to na torebkę się wydaje :O A tu taka pamiątka na całe życie. Co roku powinno się zrobić taka porządną sesję uważam, bo dzieciaki szybko rosną :) No chyba, że rzeczywiście ktoś sam potrafi jak Ty :)

Gość ja robiłam
To nie moja córka:P :)))) Jestem zawodowym fotografem, ilonacelina.viewbook.com a to corka mojej klientki:) Dziecki cudownie się czują przed obiektywem, dlatego te sesje sa takie pieknie:) Szukacjcie dobrych footgrafów mamy, bo warto:)Jak mam cos poradzić- nie zabierajcie dziecka do studio-- najlepiej dziecko sie czuje w swoim wlasnym pokoju-otoczeniu- wtedy jest sobą i sie nie stresuje. No i pokoik dziecięcy to tez jest piekne tlo do zjęc:)