Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek marcinek

Byłem tu ostatnio 2 lata temu . Moje życie zmieniło się całkowicie :)

Polecane posty

Gość wujek marcinek

czasami zagladalem ale nie pisalem ... kiedys narzekalem na swoja paszcze ,niesmialosc , wiadomo kazdy prawiczek miauczy ,że swiat jest zły a on skrzywdzony... :) no wiec odwazylem sie i poszedlem do psychologa - mialem isc tez do psychiatry po neuroleptyki ,ale nie bylo to potrzebne :) zmienilem swoj styl ubioru , nie mam juz brzydkiej gęby - zrobiłem dwie operacje , znalazlem prace , wyprowadzilem sie wreszcie (!) z domu od rodzicow , wynajmuje mieszkanie ,wreszcie poszedlem na studia , przytylem i wybralem sie na silownie ,a raczej ona sie zrobila w domu :) nie jestem juz prawiczkiem ! mialem 3 kobitki :classic_cool: i przestalem narzekac , z kazdym tygodniem jest coraz lepiej :)))))))))

Gość opinia999
gratuluje :) cieszę się razem z Tobą, oby tak dalej :) POWODZENIA!

Gość kevin 321
nie martw sie przjdzie Ci

Gość wujek marcinek
dziekuje :)

Gość wujek marcinek
do nieudacznictwa juz nie wroce :)

Gość bialy serek z mleka
nareszcie jakis zadowolony z siebie byly prawiczek :) powodzenia

No to brawo kolego !! ;) a byłeś w jakims związku czy tylko przelotnie ;) z ciekawości pytam ...

Gość wujek marcinek
trudno to nazwac zwiazkiem - polroczna znajomosc :) tamte dwie to ''sex friends'' :)

Gość Al Bundyyyy
a ile masz lat?

Gość wujek marcinek
w marcu będzie 23 :)

Gość Vaniliova
A jakie operacje zrobiles? :)

No proszę jak łatwo przestać być prawiczkiem : wystarczy tylko duża ilosć pieniędzy i operacyjna zmiana wyglądu :D

Gość przeczyszczajaca aga
odezwały sie prawiczki :D czy wy wszystko sprawadzacie do pieniedzy ? Tez byscie sie ruszyli sprzed komputera

Gość oooooooooooki%
Skąd miałeś kasę na operację? Ja ciężko pracuję a nie dałabym rady odłożyć na takie rzeczy, szkoda. Co zmieniłeś operacyjnie i jaką masz pracę?

"wiadomo kazdy prawiczek miauczy ,że swiat jest zły a on skrzywdzony..." Tylko ty, prowokatorze. "no wiec odwazylem sie i poszedlem do psychologa - mialem isc tez do psychiatry po neuroleptyki ,ale nie bylo to potrzebne" Nie ma to jak obcy człowiek który dostaje kasę za że Cię słucha. O ile w ogóle Cię słuchał, prawda? "zmienilem swoj styl ubioru" Fajnie tak wyjść do ludzi w czymś innym niż sprany dres, co nie? :D "nie mam juz brzydkiej gęby - zrobiłem dwie operacje" I na tej jednej się nie skończy. "znalazlem prace" Rozdajesz ulotki. "wyprowadzilem sie wreszcie (!) z domu od rodzicow , wynajmuje mieszkanie" To niech jeszcze Ci rodzice przestaną pieniądze na nie przesyłać. Albo lepiej nie bo z głodu zdechniesz. "wreszcie poszedlem na studia" Ile razy powtarzałeś podstawówkę? "nie jestem juz prawiczkiem ! mialem 3 kobitki" Ile zapłaciłeś? "i przestalem narzekac , z kazdym tygodniem jest coraz lepiej " Póki rodzice nie przestaną pieniążków przesyłać :D

Gość młoda bojowniczka PiS
a wiec umrzeszz bedąc prawikiem:D

Gość aczikakakura
zazdroscice mu :D nieudacznicy

Gość jacy wy prawicy jestescie
beznadziejni zal.pl

Gość tanie laski
zapomniles dopisac, ze dajjesz dooppy na centralnym w WC

Gość dfdfdf
a powiem wam jedna prawde dlaczego zaliczyl poniewaz jego niesmialosc i niska samoocena byla zwiazana z kompleksami zwiazanymi z kasa i wygladem - dlatego czul sie hyjowo i dlatego uwazal ze jest prawiczkiem co tutaj mozna bylo zrobic: 1. zaczac pracowac wyprowadzic sie i zrobic operacje - niska samoocena i niepewnosc znikaja albo zmniejszaja sie do takiego powodu ze jego mozg daje pozwolenie na zdobycie laski - i tak sie dzieje 2. pojsc na terapie w ktorej ktos mu wypiepsza te kompleksy z glowy i daje pozwolenie na zdobycie laski bedac taki jaki jest - efekt ten sam 3. praca nad soba wraz z poznawaniem towarzystwa ludzi i kobiet w celu zmian przekonan co do siebie a co za tym idzie likwidacji kompleksow i blokad z nimi zwiazanych co powoduje pozwolenie w glowie na zdobycie kobiety - efekt ten sam wniosek: kazdy prawiczek jest nim tylko dlatego ze ma niskie poczucie wartosci lub jest bardzo niesmialy - ale niesmialosc jest glownie z niskiego poczucia wartosi - wiec celem jest tylko zwiekszenie poczucia wartosci do takiego poziomu zebys w twojej glowie dostal pozwolenie na zdobycie kobiety (a wiec zebys zdal sobie sprawe ze rzeczywiscie jestem na tyle normalny ze moge zaliczyc) zadnych ideologi nie tworzccie - bo sa nieprawdziwe acha - oczywiscie kasa moze dac laski - bo sa laski ktore leca na kase ale to jest tak jak sie zaczac spotykac z dziwka - w koncu ta osoba jest zaintersowana nie toba a tym co masz - a wiec czy nie lepiej wtedy z dziwka sie zaprzyjaznic? bedize taniej i mniej problemow