Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśkaaaa_2343

co za obciach

Polecane posty

Gość Kaśkaaaa_2343

Jestem bardzo potrzepana..."Kolega" zaprosil mnie do kina,spotkalismy sie wczesniej zeby sobie pogadac i wogole...chodzimy,spacerujemy az doszlismy pod to nieszczesne kino.Nagle zahaczylam nogą o noge i rżnełam czołem przed jego oblicze...przed kinem bylo PEŁNOOOO ludzi...mialam brudne kolana i otarte dlonie nie wspomne juz o czole...chcialam zwiac albo udawac ze nie zyje... chlopaczek byl w takim szoku ze nie wiedzial co sie dzieje,nie napisal juz do mnie wiecej,moze z raz...co za wstyd

Gość Kaśkaaaa_2343
scenariusz sie nadaje do progrmau "dlaczego ja" haha... mam nadzieje ze go gdzies przypadkiem nie spotkam!

'udawac ze nie zyje... ' - to mnie rozwalilo na maxa:D dobra jestes. na drugi raz to patrz przed nogi, a nie na niego :P z drugiej strony - wspolczuje, wiem co czujesz.

Gość wera mora
miałam podobnie ale byłam wtedy z koleżanką w Mc Donaldzie Wtedy były modne spodnie dzwony i jak wstałam od stolika ro druga stopa weszła mi do nogawki i pieldolnęłam na przejściu :O koleżanka ze wstydu zakrywała twarz swetrem ale jeb :( na same wspomnienia jest mi strasznie

Gość Kaśkaaaa_2343
nie znalam go ,umowil nas nasz wspolny kolega... jak to sobie przypomne..po upadku oczywiscie otrzepalam sie z gracją,majac gruz miedzy zebami!!!

jak to jest powód dla którego on miałby nie pisać, to lepiej dla Ciebie, po co Ci taki kretyn

Gość lady - zgaga
Chlopaczek byl w szoku? To jak to, nie pomogl ci wstac? Nic takiego sie nie stalo przecie :)

Gość Kaśkaaaa_2343
w tym sek ze nie pomogl,upadek byl tak spektakularny ze zapytal tylko czy zyje...tez mialam watpliwosci:D

Gość No a co bylo potem
pomogl ci wstac ? , umyc sie , poprawic ? Byliscie w tym kinie, jak zescie sie rozstali ? Kazdemu moze sie to zdarzyc i to nie powod zeby sie nie skontaktowac. Widocznie duzo dla niego nie znaczylas. Mialam podobnie, tylko zaplatalam sie w smycz od psa, no i nie wplynelo to na nasze stosunki. Cieszylismy sie ze nie skonczylo sie to gorzej, no i smialismy sie z tego.

wiesz co Ci powiem droga autorko?? :) Ty go kopknij w dupe:O, bo takie cos to norma, - podkniecie, kazdemu sie zdarza, on tez nie raz tak wyrznal, a to ze sie przewrocilas to co?? robi wielkie halo ten chlopak, a nie pisze do ciebie pewnie dlatego zeby cie jeszcze bardziej zawstydzic, nie martw sie nim, pewnie mu sie spodobalas, ale on teraz czuje ze ;wygral' :) POwodzenia..

jejku, z tego co rozumiem, to niezle sie wyrznelas:O dobrze, ze zebow nie stracilas, bo wtedy bylby nie lada problem.. i odpisz jak sie roztaliscie. bo to ciekawe :)

Gość Kaśkaaaa_2343
okazalo sie ze byl strasznym sztywniakiem...tez nie robie z tego wielkiej tragedii,szkoda tylko nowych spodni! chcialo mi sie tak smiac ze dławilam sie gdzies tam gelboko w srodku:D a ona...kamienna twarz,pozniej od razu odwiozl mnie do domu i namietnie pozegnal slowem NARAZIE:D haha co za palant ale tak czy siak czulam sie lekko zmieszana

Gość Kaśkaaaa_2343
on* literowka;) polowe wieczoru jak kopciuszek wybieralam kamyki z kolana:D:D:D

Gość Ta kamienna twarz
to swiadczy o nim. To nie przyjaciel, nie kolega, zadna bratnia dusza. To typ, co potrzebowal cie zeby sie pokazac, a ty zawiodlas jego ego, bo zdazylo ci sie cos ludzkiego. Taka sytuacja moze sie zawsze wydarzyc i wtedy nawet obcemu sie pomaga. Ten czlowiek nie jest dojzaly zyciowo.

Gość Kaśkaaaa_2343
no tak... ale zaliczam to zdarzenie do moich zyciowych wpadek na miejscu 3-4;) bo bywalo gorzej:D