Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdegtruyuiop[

corka skonczyla tutaj szkole i nie ma pracy-

Polecane posty

Gość sdegtruyuiop[

czeka juz 4 miesiace na dezyzje ,gdy dzwonimy zbywaja nas,ze za tydzien bedzie decyzja i tak w kolko. gdzie sie odwolac?

Gość sdegtruyuiop[
czeka na JSA,

Gość a o co chodzi ?
?

Jaka skonczyla szkole? Studia? College czy kurs? I dlaczego waszym priorytetem jest JSA a nie np szukanie pracy? Niekoniecznie w zawodzie

Gość a jaka szkole skonczyla
pytam z ciekawosci bo moj syn tez niedlugo konczy i ciekawa jestem w jakiej dziedzinie twoja corka szuka pracy.

Gość sdegtruyuiop[
cheek Jaka skonczyla szkole? Studia? College czy kurs? I dlaczego waszym priorytetem jest JSA a nie np szukanie pracy? Niekoniecznie w zawodzie Bo jestem taka glupia i nie wpadlam ..na to ..Boze co za durne panienki do tego kraju poprzyjezdzaly. Jest przedszkolanka.-asystentka

Gość Mądrością tez nie grzeszysz
Co znaczy TUTAJ???? Gdzie? w Polsce? Na Ukrainie ? W Usa czy może w Zadupajewie Górnym???

Mądrością tez nie grzeszysz Co znaczy TUTAJ???? Gdzie? w Polsce ? Na Ukrainie ? W Usa czy może w Zadupajewie Górnym??? to Ty madroscia nie grzeszysz :O skoro czeka na JSA to jasne,ze w Anglii :P

"Bo jestem taka glupia i nie wpadlam ..na to ..Boze co za durne panienki do tego kraju poprzyjezdzaly." :) :) :) tak dla przypomnienia tytul topicu brzmi: corka skonczyla tutaj szkole i nie ma pracy, a nie: "o boze jak zalatwic JSA corce"...moze jakby byl inny tytul i pisalabys z sensem to bylyby sensowe odp:p z powazaniem "durna panienka"( ktora bezczelnie przyjechala do TEGO kraju)

Gość Mądrością tez nie grzeszysz
Bo TUTAJ każdy wie co to JSA :D

Gość sdegtruyuiop[
o boze jak zalatwic JSA corce-cheek jednak madroscia nie grzeszysz, nie mam potrzeby zalatwienia JSA . pytanie bylo gdzie sie odwolac;))

Gość Heronim
Ha ha:) autorka tematu chyba jest jakas inna. Naprawde trudno cie zrozumiec.niby taka madra i wyzywa wszystkich ktorzy sie pytaja. Jak jestes taka madra to nie pytaj sie na forum! Aha i kombinuj dalej jak corka moze wyciagnac kase od panstwa

Gość Co bralas? ..
..?

Gość Rutyn cz.
Autorka naprawde jest matka doroslej corki?:) corka jest asystentka przedszkolanki (w sumie to nawet normalny zawod nie jest) to mozesz ludzi traktowac z gory? Ja czekalem na moje JSA jakies 3-4 miechy, po prostu cierpliwosci..nie jest chyba yak ze cora przymiera glodem co? Zawsze jest jakas praca tylko trzeba umirc szukac