Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asz asz...

Do stracenia prawictwa potrzebna jest kasa ....

Polecane posty

Gość ale Wy jesteście głupi.
myslicie ze dziewczyny leca tylko na kase?jesli tak ,to juz wiem dlaczego tyle fajnych dziewczyn jest samotnych.z takim podejsciem to niczego nie osiagniecie.

Gość może i leca, ale nie wszystkie
bo co po fajnym wyglądzie ,jesli w głowie pusto i nie umie się zachowac?A Wy to co ,inaczej robicie?

Gość a Wy
to nie zwracacie uwagi na wygląd? ps.Jestes mężczyzną? Bo może pytanie nietrafione?:)

ale jesteście popieprzeni :P, tytuł powinien być taki: 'do stracenia prawictwa potrzebna jest klasa'.

Gość gadacie głupoty
madre kobiety nie patrza tylko na wyglad.selekcja nie jest na podstawie wyglądu, ale tego co ma facet w głowie.

"myslicie ze dziewczyny leca tylko na kase?jesli tak ,to juz wiem dlaczego tyle fajnych dziewczyn jest samotnych.z takim podejsciem to niczego nie osiagniecie." Z podejściem, że dziewczyny są fajne tez nic nie osiągnęliśmy więc po co się oszukiwać? :D No niech Ci będzie; dziewczyny lecą na /bezpieczeństwo/. Lepiej brzmi?

Gość Bez ironii
Tekst brzmi może i znajomo, ale to nie znaczy, że jest bezużyteczny. Nikt Wam nie każe iść na szkolenie - ale warto się zainteresować i przyjrzeć bliżej samej tematyce (na yt są filmy instruktażowe nie tylko dotyczące NLS ale i NLP, w księgarniach - książki o tematyce z tego zakresu, cała masa jest artykułów, etc.). I bez szkolenia można się nauczyć wiele, jeśli tylko faktycznie wykażecie się konsekwencją w nauce i wykorzystywaniu opisanych technik. A kto miał możliwość sprawdzić jak różne techniki działają na sobie samym, ten wie, w jakim stopniu one działają. No ale - większość ludzi woli powiedzieć 'nie, to nie ma prawa działać, ja w to nie wierzę', ale jednocześnie wierzy w Boga, którego nie ma możliwości doświadczyć 'organoleptycznie'... Ja na tym nic nie zyskuję. Niemniej fajnie jest mieć świadomość, że ludzie mogą skorzystać z tej wiedzy i poszerzyć swoje horyzonty myślowe, co przynosi określone dla nich korzyści. Wasz wybór - żyć w mocno ograniczonym świecie, który i tak Was nie zadowala, bądź poznać coś nowego, co może pomóc zmienić Wasze życie na lepsze. :-)

"madre kobiety nie patrza tylko na wyglad.selekcja nie jest na podstawie wyglądu, ale tego co ma facet w głowie." Kobiety stają się mądre przed 40-stką. Przed tym czasem liczy się czy osobnik wywołuje kisiel w majtkach. Nikt sobie 'mądrością' głowy nie zawraca.

Gość ale taka jest prawda
bo co po facecie , który jest niekulturalny, chamski, kłamie ,jest niechlujem, ale ma wygląd modela.?

Co kobiecie po facecie który modelem nie jest ale za to ma do zaoferowania: - codzienne narzekanie na swoje prawictwo/to jakie kobiety są złe/pogodę/politykę/ - wspólne siedzenie na kafe

ja zawsze tak myślałam nawet w wieku 20-stu lat, więc sa takie ,które tez tak myśla ( nie tylko te przed 40-stką).A ja nie jestem przed 40-stka ,a tak mysle.

"Tekst brzmi może i znajomo, ale to nie znaczy, że jest bezużyteczny. Nikt Wam nie każe iść na szkolenie - ale warto się zainteresować i przyjrzeć bliżej samej tematyce (na yt są filmy instruktażowe nie tylko dotyczące NLS ale i NLP, w księgarniach - książki o tematyce z tego zakresu, cała masa jest artykułów, etc.). I bez szkolenia można się nauczyć wiele, jeśli tylko faktycznie wykażecie się konsekwencją w nauce i wykorzystywaniu opisanych technik" A ma ktoś czas i ochotę? Bo zakuwanie patternów na pamięć przed lustrem to jedno a dłubanie przy tym, wymyślanie własnych, wiedza co z czym się łączy i dlaczego - to coś zupełnie innego. A poza tym, dlaczego mamy się uciekać do takich sposobów skoro większość nie musiała? Czy samo to już nie jest wkurwiające? Że muszę nadkładać tak wiele wysiłku tylko dlatego, że dostałem gorsze geny?

oni tak narzekaja , bo się nudza, gdyby mieli kogos przy sobie , to pewnie by tak nie marudzili.:)

"bo co po facecie , który jest niekulturalny, chamski, kłamie ,jest niechlujem, ale ma wygląd modela.?" Wtedy takiego chcecie zmieniać. Bo jest chemia. "Co kobiecie po facecie który modelem nie jest ale za to ma do zaoferowania: codzienne narzekanie na swoje prawictwo/to jakie kobiety są złe/pogodę/politykę/ wspólne siedzenie na kafe" A co panna by sobie życzyła abym miał do zaoferowania? Bo nie mam nic. Tylko pytam. "ja zawsze tak myślałam nawet w wieku 20-stu lat, więc sa takie ,które tez tak myśla" Yeti też podobno widzieli.

"oni tak narzekaja , bo się nudza, gdyby mieli kogos przy sobie , to pewnie by tak nie marudzili." Wow! Poważnie? To znaczy, że tylko na kafe tacy jesteśmy a w prawdziwym święcie nie trujemy dupy innym o tym co nas boli? Kurde... trzy lata na kafe i w końcu jakaś zaczęła rozumieć.

"To cale NLP to gówno jak się jest brzydkim jak śmierć" Gówno to ty zjadasz.

Gość kaffe e jest od tego ,
zeby sobie ponarzekac.W realnym swiecie zawsze jest inaczej.Tez czasami sobie tutaj ponarzekam ,a na co dzien jestem wesoła ,zadowolna dziewczyna.

kto wam to wskazał miejsce w tym systemie? od narzekania jeszcze nic nie przyszło oprócz większego doła

Gość pewnie ze tak, ale trzeba
wyjsc do ludzi ,bo dziewczyny same do Was nie przyjda.

"kto wam to wskazał miejsce w tym systemie? od narzekania jeszcze nic nie przyszło oprócz większego doła " Nikt tu nie narzeka tylko pisze jak jest. Mamy zmyślać, że jest zajebiście kiedy nie jest? To daje jeszcze większy dół.

"pewnie ze tak, ale trzeba wyjsc do ludzi ,bo dziewczyny same do Was nie przyjda." Bo ja nauczanie indywidualne miałem :D W ciemnej piwnicy z dala od ludzi :D Wychodzenie do ludzi nic mi nie dało a nie zamierzam szlajać się po klubach, dyskotekach, barach, robić sobie samotnych spacerów po mieście bez celu bo... tego nie lubię.