Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurts

jakoś dziwnie;/

Polecane posty

Gość hurts

Mam pewien problem z moim przyjacielem. Pracuje z nim od jakiegoś czasu, jest sporo starszy ode mnie ( ma 46 lat, ja 24). Z jeden strony zachowuje się ok w stosunku do mnie, z drugiej opowiada mi o swoich poprzednich związkach, preferencjach w stosunku do kobiet, czasem sa to naprawde intymne opowieści. Bardzo go lubie, pociąga mnie jako mężczyzna, ale ma żonę i syna, ja też jestem z kims w stablnym związku. Przez tą całą sytuację mam mieszane uczucia w stosunku do niego... Macie jakiś o co może w tym chodzić? Nie wydaje mi się, żeby chodziło o sex, sam wspomniał, że jestem troche za młoda dla niego...

Gość hurts
Właśnie nie jestem pewna. To typ faceta, który jak czegoś chce to to dostaje. Nic nie sugerował do tej pory, nawet w żartach, tak więc niekoniecznie...

Jak nie o seks to chodzi o jedzenie bcs: Man needs only sex and food so if he has no hard-on give him a sandwich ;)

Gość hurts
Ciekawa teoria;)

Gość hurts
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość deserek do kafe
Ewidentnie cie gość urabia, oswaja i już się mieszasz. Prosty mechanizm. Tak więc w stabilnym związku nie jesteś, bo już sie dziadkiem interesujesz a niepokój jest zasadny. Jeszcze możesz się wycofać i ucinać tematy będąc oficjalną w kontaktach. Inaczej będziesz miec romans i ty na tym nie wyjdziesz dobrze

Gość Jaaaaaaaaaka ciekawa
erotoman gawędziarz

Gość loooooooo
o sex mu chodzi. nawet jesli on twierdzi inaczej. a teraz poprostu próbuje Cie podejsc