Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zozzpaczona

mam problem,pomoze ktos??

Polecane posty

Gość Zozzpaczona

strasznie sie brzydze penisa mojego chlopaka. tak slodko mnie prosi bym wziela go do buzi,ale gdy patrze na te żyły to nie moge sie zebrac w sobie. Kolezanki jak to z Wami bylo,cco zrobiłyscie aby sie przelamac..??

Gość zdzichhhh
opaska na oczy i jazda

Gość Alidayovi
Hej. No więc wiesz, a chcesz tego- wgl czy tylko chłopak cie namawia? Bo wiesz nie musisz jak nie chcesz.

Nie potrzebowałam się przełamywać. Nie mogłam się doczekać i sama to zaproponowałam.

Gość Zozzpaczona
no wlasnie,ze po czesci jestem ciekawa i chcialabym sprobowac..no ale gdy patrze na te żyly i tak pomysle zemi to bedzie pulsowalo w ustach...a pozniej jeszcze mi sie spusci to niewiem co myslec.. co wy na ten temat sadzicie?? jakie to wogole uczucie robic kolesiowi tzw"loda"?

Gość advancedlearner
prawda jest taka że samo robienie loda nie jest moze specjalnie ekscytujące i nie spodziewaj sie cudów oraz nie wiadomo jakich przyjemnosci - tu bardziej chodzi o zrobienie przyjemnosci facetowi, nie ma nic bardziej podniecającego niż widok zajebiście uszcześliwionej bliskiej osoby. Krotko mowiac - podnieca fakt że jego to podnieca :D Ale jak juz ktos wspomnial wczesniej - musisz sama chcieć, nie mozesz sie zmuszać bo to sie moze niefajnie skonczyc.

Gość Zozzpaczona
Perwersja Ty noo to odrazu widac ze jestes szalona...hmm,a smak ptaszka da sie czyms opisac??czy niezbyt??bo slyszalam ze nieladnie pachnie...i sperma tez raz slodka a raz gorzka..niewiem co o tym myslec,poniewaz malowiarygodne poprzednie rozmowczynie.. pozdrawiam;):*

Gość Alidayovi
Ja w swoim związku dyktuje warunki ;). I mnie nigdy nikt by nie błagał. Nie śmiał by o to prosić ;) . Serio to jak chcesz to po prostu to zrób.

Gość Alidayovi
A jak nie chcesz to tego nie rób. Jestes panią swego związku ;)

Nie jesteś panią swego związku :o Jesteś jego połową :o Najlepiej jeśli równoprawną z partnerem. Czysty penis w zasadzie smakuje czystą skórą :classic_cool: Jakiś smak ma sperma, płyn przedejakulacyjny. Jaki to zależy od bardzo wielu czynników. Trudno do czegoś porównać. Płyn przedajakulacyjny smakuje słono-słodko. Smak będzie Ci smakować jeśli będziesz podniecona. Jeśli nie to choćby smakowała jak czekolada może być ciężko :classic_cool:

Perwersja :) 🖐️ Daj spokój z tym lubieniem, tu są poważne problemy a Ty się lansujesz na fanatyczkę męskiego przyrodzenia. :P Aż się prosi napisać..." to kucaj i ...", ale to może w innym temacie i przy okazji. ;) 🖐️