Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereskaaaaaba

ciekawe czy facet by sprobowal swojej spermy!wkurwia mnie to!

Polecane posty

Gość prawdziwyyy facet
ja wlasnie popijam sok z ananasow, zeby byc slodszym i wieczorem spuszcze sie do cipki mojej zony po czym solidnie ja tam wylize

Gość specjalista 666
To jednak nie jestem nie normalny, widzę że są osoby które lubią wejść w ślinę po orgazmie w ustach kobiety. A jak założyłem temat aby poznać opinie to nikt się nie odezwał.

Wszytko co moje nie jest mi obce. Jeśli tylko sprawiło by to jej przyjemność. Nachlapał bym sobie własną spermą na twarz, próbował w momencie wytrysku wcelować sobie w usta i po tym pełnym pokazie, kazał wypierrdalć za drzwi. To ostatnie zapamiętała by najbardziej i jeszcze ze wskazującym palcem. ;)

Gość nieogryzek
Dla mnie zrobić coś takiego kochanemu jest czymś pięknym;) Ooooch,jak on wtedy na mnie patrzy!Jeo i czarne oczy robią sie jeszcze bardziej czarne(czy to możliwe?) I on dla mnie robi równie wspaniałe rzeczy. Szanuję jednak Twoje zdanie-nikt nie ma monopolu na mądrość. Jestem pewna że gdy spotkasz TEGO WŁASCIWEGO zrobienie takiej rzeczy dla niego będzie wyrazem czego śwspanialego a nie odpychającego. Tego Ci zyczę:)

Gość uppppe
up

Gość młodyDoświadczony
uważam , że kobieta która nie pozwoli spuscić sie chłopakowi w ustach jest mniej atrakcyjna seksualnie, to dla facetów ważny element pieszczot. Jednak sam nie lubię robić żadnych minet fujj..

Gość OnLubiLody
zgadzam się , penis jest zawsze suchy nie ma tu nic obrzydliwego, a nie to co te mokre cipki blee...

ja ni zmuszam i nie oczekuje żadnego fellatio :( jeden problem z kobietą mniej :)

Gość Bisex
A ja bardzo lubie jak mi moja pani robi snowballa. Czasem obciaga mi prawie do orgazmu i troche spermy wycieka jednak, to lize sie ze mna takimi klejacymi sie ustami i jezykiem a mi wtedy stoi na maxa. To zreszta standard jak sie czasem zabawiamy mmk, ale to juz wtedy nie jest wlasna sperma ;)

Gość Bisex
Zresztą ja też lubię obciągać aż do samego końca mojemu Partnerowi i robić to tak dokładnie, żeby połknąć każdą kropelkę jego nasienia.