Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereskaaaaaba

ciekawe czy facet by sprobowal swojej spermy!wkurwia mnie to!

Polecane posty

Patrz głębiej :) Ja widzę inteligentną dziewczynę, otwartą na seksualne ekspermenty, dowcipną, lubującą się w ironii i sarkazmie :)

Gość 2222222222222222222222222222
do loda trzba dojrzec :D

Gość artiii
my pijemy wasze soki, wy moglybyscie nasze ;)

Gość WTF ee?
elyyte :classic_cool:

i od razu dodam, Kocur nie ma problemu z calowaniem po lodzie, a ja rowniez nie mam problemu z calowaniem po minetce, powiem wiecej uwielbiam swoj smak :classic_cool:

Lubię też oblizywać jego palce po palcówce i robić loda w trakcie :D W ogóle soki są podniecające :D Moje, jego, a najbardziej wymieszane ;)

Po jakiego chuuja ja ma próbować spermy.:O Co jeszcze dziecko mam urodzić. :O :O :O Tylko po to by jakieś kurrwa do niczego nie podobne gówno przestało szczekać. :O Zapomnij :O bo za chwilę będziesz jęczeć, że faceci sobie "cycki" przyprawiają. :O Szczęśliwi Ci co te pięćdziesiąt na pięćdziesiąt, zrobią na 100% ;) To co później z tego wychodzi :) , jest ponad wszystko :)

Gość ghgfhgfhgfh
moj nie raz probowal,po stosunku jak mi robil minetke,my sie siebie nie brzydzimy,akceptujemy wszystko co nasze

Gość innocence1234 .
wiec spreawa wyglada tak, ze jak kiedys tzrepałem gruche to trysanlem sobie w jape i była smaczna.

no jej.. nie każdy może lubieć..fakt,że faceci nachalnie nie powinni namawiać.. na szczęście mnie nie trzeba.. jak za dlugo nie daje to sama sobie wyssam.. no ale do słodkości to nie należy:) chociaż na kacu to zdarzyło mi się bez połyku..ale to chyba wytłumaczenie:)

Gość no jak to kto?
faceci palacy i pijacy powinni spozywac duzo owocow np. pomaranczy,zmienia smak nasienia...na lepszy co do lizania,nie ma to jak czysta cipka.....ehhh.....godzinami moge tam siedziec z jezorem!!

Gość jar
moja jest slona

Gość jar
@perwersja CZYTALEM TROCHE tWOICH WYPOWIEDZI I ZCZYNAM cIE LUBIC ")) OOOO nawet caps mi sie wlaczyl!! czyli wazne rzeczy prawie :)

Gość Zawsze próbuję jak
walę konia. Dobrze się odżywiam i moja sperma jest smaczna.

Gość Donbas
Ja często spuszczam się sobie na twarz. Gdy wale konią leże na plecach unosze biodra układam poduszki pod tyłek wtedy penisa mam najbliżej twarzy. Gdy zbliża się wytrysk otwieram usta wytykam język prawie cały spust mam w buzi i zaraz tą ciepłą sperme połykam to jest takie podniecające nieraz mam całą twarz w spermie gdy dobrze nie trafię.

Gość different***
A pewnie minetkę to uwielbiasz,jak nie chcesz robić loda to nie chciej też minetki,proste.

Gość xxxemka
jak na moja niezwykle rozbudowana logike to gdyby oni mieli lykac to my nie oni bysmy mialy na wyposazeniu penisy;D

Gość xxxemka
biedne dziewcze nie umieraj w nieswiadomosci;D