Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

"Kurcze oni są dla mnie zbyt zniewieściali! Przy takim kolesiu dostałabym jeszcze kompleksów XD" wiesz, w sumie też miałąbym ten problem, bo sama siebie do jakichś szczególnie pięknych nie zaliczam, przy takim chłopaku bałąbym się, że jest łądniejsszy iode mnie i jak to będzie otoczenie odbierało że mój chłopak jeszzce lepiej wygląda ode mnie (+ stylizacja i makijaż których nawet ja sobie nie umiem zrobić). Śmieszne jest to że sama nie należę do osób które np. co i rusz idą w jakieś nowe tredny, fryzurę noszę tą samą od kilku lat, co najwyżej włosy odroną dłuższe, ale zawsze tak samo pocieniowane, makijaż umiem zrobić tylko prosty a jeśli o ubrania chodzi to mam swój wlaśny styl i nie idę z "żurnalami". Podejrzewam że miłośc do takieog chłoopaca byłąby nieszczęśliwa bo czułąbym się brzydszaod niego i ludzie mogliby mnie tak oceniać też:P cały czas mam taką świadomość, bo nie należę do tzw. "niuń" i lsaek, więcej ze mnie ze zwykłej dziewczyny niż wypacyfikwoanej, a takie chłopaki chyba wolą mieć dziewczyny w swoim typie, czyli też takie "wystylizowane" ale mimo wszytko oni mnie się podobają!

swoją drogą, ciekawe kim są i jak wyuglądają dziewczyny tych chłopców

bUMBUMSHOKO, ALE CI CHODZI O TYCH KTÓRYCH JA OSTATNIO WYMIENIAŁAM CZY Kim Hyun Joonga też? Czekaj, to ty pisałaś że ci się bardzo Shun ogóri podoba i jest najładniejszym japończykime? :D

No własnie takie same mam rozterki, zwlaszcza, że dosyć słabo się maluję, właściwie wogóle, kiedyś to robiłam i umiem w sumie i czasem lubię się odpicować, ale stawiam na naturalność ;) Tak to ja pisałam, że Shun Oguri uważam za najprzystojniejszego japończyka :D I chodzi mi o tych właściwie wszystkich co wymieniłaś w poprzednich postach wraz z Hyun Joongiem :D Btw. na hanakuori&bakaFansubs jestem też, dla zainteresowanych występuję pod nickiem: LibertineIze, ale mało piszę, głównie tylko po 1 post by mieć dostęp do odcinków :D

nie dam ci tej satysfakcji pomarańczo, bo temat ma prawo istnieć jak każdy inny:)

Gość pśp orancze
chodzi do przedszkola dla umysłwo opóźnionych :D

Gość widać babsztyl jest jebnięty
i tyle w temacie

Gość babsko samo pisze jako orancz
a pisze do drugiej pomaranczy buahhahhhhahhhaha siedz tu idiotko cale dnie bo na mozg ci dawno juz padlo 🖐️

Gość TU SAME POJEBANE W TYM TOPIE
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A ty razem z nami skoro w tym temacie się udzielasz. Ja zaczęłam oglądać dziś personal taste, narazie fajnie się zapowiada :)

A ja ogladam teraz Hana Kimi i strasznie mi sie podoba:P a szczegolnie Oguri xD troche mnie wkurza ta laska bo caly czas za nim lata a potem placze, ale ogolnie zajebista drama;)

Gość tu sie udzialaja tylko 3 idiot
-ki

a ja oglądam FullHouse Super Junior :P

nie mam zamiaru i będę skutecznie ignorować twoje wypowiedzi upierliwy natręcie ty jesteś tutaj bardziej upierliwy niż ja ze swoją azjatycką obsesją, przejrzyj na oczy

Gość dajta pojebowi spokoj
biedaczka nic nie ma poza tymi nedznymi fotami buahhahhhhahhah :D:D

Kurde! A ja sobie poszłam wtedy bo nie sądziła, że ktoś tak szybko odpisze :( A potem miałam problemy z netem. Zaczęłam oglądać "personal taste", zajebiste jest :D

Gość mój typ jest metro!
Fajni sa jedz do japonczykow , azjatow.

Gość linki nie widać ------
ttp://img607.imageshack.us/img607/3416/yaoiharrydraco1.jpg

Gość oni wszyscy jednakowi
podobne mordy

Gość gość
czemu topik umarł. Mnie też nie wiem czemu podobają się tacy mężczyźni o delikatnym wyglądzie, tacy troszkę kobiecy, nie lubie takich owłosionych, gruboskórnych facetów. Lubie takich słodkich, o ładnych buziach, takich slicznych ;) Tak juz mam, nie wiem czemu, faceci nazywami "prawdziwymi" mi się nie podobają, tylko tacy o delikatnej urodzie, ładnych oczkach...ach....nie wiem czemu, juz troche lat mam, ale takie dziwne upodobania, nie marzę o prawdziwym "samcu" ;) Tylko o właśnie facecie takim metroseksualnym ;) zadbanym etc etc

Gość Luhan
Oho szkoda ze topik umarł bo w końcu znalazłam osoby które maja podbne upodobania do moich !:D ja osobiście nie wyobrażam już sobie być z Polakiem, lecę do Azji i mam nadzieje ze tam czeka na mnie mój przyszły facet. Moim ideałem jest Luhan , chociaz korency są wg mnie najprzystojniejsi :D