Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

To jest bajkowy stworek :P Chociaż w sumie Tajwańczycy na mojej uczelni podobnie się noszą.

no wiem że bajowy ale za to jakiej jakości:D można to zawsze przedłożyć na reala a gdzie i w jakiej szkole ty się uczysz, że z Tajwańczykami?? Weź kiedyz rób im zdjęcie i wklej na mój topik plizzzzzzzzzzzzz, chcę zobaczyć czy są w moim typie, lubię Tajwańczyków:D I koreańczyków Z tym zdjęciem to mówię na poważnie, zrób je z ukrytka i umieść na moim topiku który uprzednio zapiszesz żeby nie zapomnieć:P

ej niech koś mi powie czy kolczyki i kurtka to oznaka metro, zdjęcia nie musicie oceniać jak nie chceta, a po za tym może ktoś mógłby tu umieścić zdjęcie metroseksualnego faceta i normalnego tak fdla porównania a ja zoabczę który mi się podoba, żebym wiedziałą:D bo ja zawsze myślałam że nie lubię metro, a ostatnio się dowiedziałąm ze podobno jednak lubię i mam dylemat:P

Tak, jasne, będę się w krzakach czaić. :D Jeszcze ktoś zobaczy :P Studiuję na UM w Lublinie. Tajwańczycy są w porządku chociaż trzymają się we własnym gronie i wydaje mi się, że trochę boją się Polaków. Pamiętam jak jechałam ze znajomymi pociągiem, w którym jechali tez Meksykańczycy i Azjaci. Wyciągnęliśmy wódeczkę, Meksykańczycy od razu się dosiedli, Azjaci za nic! Tylko się na nas dziwnie patrzyli :P

no to udawaj że pasjonujesz się fotografią i robisz profesjonalne zdjęcia na konkurs albo że tak do jakiejś gazetki bo twój drugi kierunek to dziennikarstwo albo coś w tym stylu. no naprawdę można cyknąć zdjęcie jak się chce, nie mów że nie!:D plizzzzzzzzzzzzzzzzz 2 A UM to co to właściwie jest? Uniwersytet Miejski? "Tajwańczycy są w porządku chociaż trzymają się we własnym gronie i wydaje mi się, że trochę boją się Polaków. " bo oni tacy nieśmiali są, tak? To sweeeeeeeeeeet tym bardziej proszę o zdjęcie A w ogóle to ładni są? "Pamiętam jak jechałam ze znajomymi pociągiem, w którym jechali tez Meksykańczycy i Azjaci. Wyciągnęliśmy wódeczkę, Meksykańczycy od razu się dosiedli, Azjaci za nic! Tylko się na nas dziwnie patrzyli " no i co to o nich świadczy?

BTW. Te fryzurki są wg ciebie metro?

Uniwersytet Medyczny. Przyjedź to zobaczysz :P:D Może kogoś poznasz, jeśli świetnie znasz ang ;) Wyglądają podobnie, ale raczej nie mój typ ;) Mimo że uwielbiam mangę i anime.

Nie wiem czy metro. Tak u nich moda. Ale musze przyznać, że zachowują się o niebo lepiej od Amerykanów. O tych drugich mam bardzo złe zdanie.

"Przyjedź to zobaczysz Może kogoś poznasz , jeśli świetnie znasz ang W" ang średnio na moich studiach mamy tylko podstawowe słówka, ale może chęci by wystarczyły, uważaj bo się rozochocę i przyjadę:D a oni po polsku nie gadają PS. jaki jest twój typ? Takz ciekawości? Np. jakiś aktor? "Mimo że uwielbiam mangę i anime. " też uwielbiam a czasem nie mam o tym z kim gadać, może podasz kilka swoich ulubionych tytułów? Już jak jesteśmy w temacie:P

i jeszcze jedno pytanie- znasz Itachiego z Naruto? Co o nim myślisz?

wiesz, czuję, że miałybyśmy być może dużow wspólnych tematów do obgadania:P to odnośnie anime

Niby uczą się naszego języka ale wydaje mi się, że potrafią się tylko przywitać . :P Wszystkie zajęcia mają po angielsku. Mój typ./ Czy ja wiem? Chyba nie mam :D Chociaż muszę przyznać, że Meksykańczycy byli całkiem całkiem:) Ostatnio czytam Monster. Znasz? :)

Naruto dopiero zaczęłam oglądać. 1 odcinek, ale przymierzam się do obejrzenia wszystkich bo mi się nawet podobało ;) Pamiętam czasy liceum, kupowałam wtedy hurtowo mangi. GTA, Battle Angel Alita, Paradise Kiss, Mars

"Ostatnio czytam Monster. Znasz? ". Nie, szkoda. może zacznę. Ciekawe? A znasz "naruto"? lubisz? Jacy są twoi ulubieni bochaterowie i co sądzisz o Itachim?

heh, chciałaby znać twoje zdanie odnośnie Naruto jak już się wkręcisz, ale jak ja cię dorwę iz apytam? :P Długa jeszcze pzred tobą droga bo najpierw jest zwykłe "Naruto" a potem dopiero "Shippuuden"... A co myślisz o Sasuke (nie pamiętam czy on się pojawiłw 1 odcinku czy dopiero w 3) W ogóle ile masz lat bo ja będę mieć 21 w grudniu? PS. Ja dopiero po ukończonej maturze zaczęłam tak szaleć za mangą/anime. Też kupiłam sobie hurtowo mase mang i je czytałam. M.in. Angelas Sanctuar, Naruto, Fullmetall Alchemist, Gto...

Mogę Ci wysłać na maila :) To detektywistyczno-medyczny kryminał

to zapodaj blue_cockroach@o2.pl :D

Jestem w podobnym wieku, w grudniu kończę 23 lata. Wiem ile tego jest. Koleżanka dała mi na płytach wszystkie odcinki. Będę miała co oglądać całą zimę :D Angel Sanctuary jest fajne?

to jedna z najlepszych mang jakie czytałam. Anime się nie umywa. ma tylko 3 odcinki i tak zjebali Kirę że aż szkoda. Stracił cały swój wygląd. Musisz zobaczyć Kirę bo to jeden z najprzystojniejszych mężczyzn anime jakich widziałam. Chcesz może toz apodam tu jedną jego fotę?

często w ogóle przesiadujesz na forum? bo ja czasemz apodaję tematy o anime to nikt się nie odzywa bo tu tego chyba ni lubią. To może kiedyś zapodam temat o "Naruto" i pogadamy. Jak obejrzysz więcej odcinków. Gdybyś doszła pzrynajmniej ndo 3 to miałybyśmy o czym pogadać. Bo chciałabym z kimś o "Naruto" porozmawiać. u mnie ono zajmuje 3 miejsce po Sailor Moon i death Note (widziałaś?)

a powiesz co o nim uważasz? :P

Na forum siedzę już dłuuuuuuuuuuugo. Tylko nicki zmieniam co jakiś czas xD A Ty kiedy odkryłaś kafeterię?

Nie w moim typie ale kocham Tajwan, Koreę i Japonię :3 Kto ze mną tam jedzie? Ja też często widuję azjatów na mieście i są słodcy dla mnie trochę za słodcy :D