Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

"ale serio faktycznie tacy 'zwykli' u nas bynajmniej nie wyglądają jak Ci z tych dram..." No niestety, ale w dramach grają tylko urodziwi, ludzie na ulicy już inaczej wyglądają. Połowa azjatów jest niska, często mają ciemną skórę co mi się osobiście nie podoba.

Gość erikaa
a ja nawet na uczelni mialam zajęcia z pewnym panem z Wietnamu, pomimo że stary byl no i nawet we wrześniu ledwo zdalam to go lubię:-)...

Gość erikaa
No niestety, ale w dramach grają tylko urodziwi, ludzie na ulicy już inaczej wyglądają. Połowa azjatów jest niska, często mają ciemną skórę co mi się osobiście nie podoba. O ile jeszcze w Japonii jakiś tam poziom średni jest zachowany to w Korei do 'Kkotboda namja' to musieli chyba jakiś casting na skalę międzyplanetarną organizować albo ich genetycznie zmutowali bo po nich to długo, długo nic, i właściwie nadal nic;-)...

"O ile jeszcze w Japonii jakiś tam poziom średni jest zachowany to w Korei do 'Kkotboda namja' to musieli chyba jakiś casting na skalę międzyplanetarną organizować albo ich genetycznie zmutowali bo po nich to długo, długo nic, i właściwie nadal nic" mało nie popłułam się herbatą, jak przeczytałam to ostatnie zdanie xD ale czy ty uważasz że np. chłopaki z japońskiej wersji kgoboda namja i innych filmów nie są tacy ładni ?? uważasz że Ogóras jest na średnim poziomie??

Nie zgodzę się :] Koreańczycy są najwyższym narodem w krajach azjatyckich, pozatym w prawie każdej k-dramie jest jakiś przystojniak, a nie słodziak jak w Japonii, a sporo koreańskich dram widziałam :)

"Połowa azjatów jest niska, często mają ciemną skórę co mi się osobiście nie podoba." ciemną skórę??? azjaci? skąd to wytrzasnęłaś??? "pozatym w prawie każdej k-dramie jest jakiś przystojniak, a nie słodziak jak w Japonii," uważasz że japończycy są za słodcy i przze to nie przystojni?

Gość erikaa
zaznaczam, że pewnie zdecydowanie za mało jeszcze widziałam, żeby tak się wypowiadać;-) ale jak na razie mam takie wrażenie, że przystojni koreańczycy lepiej się prezentują od przystojnych japończyków, tylko tych drugich jest więcej:-)...

"ciemną skórę??? azjaci? skąd to wytrzasnęłaś???" Bo azjaci mają ciemną skórę genetycznie i z powodu klimatu, tylko azjatki używają kremów rozjaśniających i filtrów dlatego mają jasną skórę, aktorzy natomiast z tego względu, że pracują ciałem (lol) też muszą chronić skórę przed słońcem by nie mieć niemodnej tam opalenizny. Azjaci jakich widzę mają dosyć ciemną skórę (wiadomo lekko brązowa nie jakieś rumuny :D) natomiast już azjatki mają jaśniejszą skórę. "uważasz że japończycy są za słodcy i przze to nie przystojni?" Dla mnie jedno drugie wyklucza. Przystojny to dla mnie męski, a nie słodki i zbyt zniewieściały.

"ale jak na razie mam takie wrażenie, że przystojni koreańczycy lepiej się prezentują od przystojnych japończyków, tylko tych drugich jest więcej" a znasz jakiś jeszzce po za lee min hoo i Hyun-joong Kim? uważasz że się lepiej prezentują bo nie są tacy "zniewieściali" i skobieciali i w ogóle sfeminizopwani czy jak to nazwać by?

"Dla mnie jedno drugie wyklucza. Przystojny to dla mnie męski, a nie słodki i zbyt zniewieściały.'' Bumbumshoko- no nie mów że ogóri ci się nie podoba !

"Bumbumshoko- no nie mów że ogóri ci się nie podoba !" Podoba mi się, ale wg. mnie nie jest słodki tylko przystojny :) Nie mówię, że wszyscy Japończycy są słodcy, ale większość, taka moda tam teraz.

Gość erikaa
może faktycznie mają takie bardziej dziecinne twarze i są niżsi, hm ja chyba nie umiem tak 'na sucho' oceniać wygladu facetów:-) koreańczycy mają troszkę inne rysy i wyraz twarzy, to jakoś intuicyjnie mi bardziej odpowiada wizerunkowo:-)...

dobra to wyjdzie na to ze ja tylko lubię dziecinnotwarzych i słodkich japończyków:D Bumbumshoko a Akanashii Jina i Yampaia i Kamenashiego kazuję uważasz za słodkich czy za pzrystojnych>?

"Bumbumshoko a Akanashii Jina i Yampaia i Kamenashiego kazuję uważasz za słodkich czy za pzrystojnych>?" Akanashii- nie widziałam go w żadnej dramie, ale ze zdjęć to przystojny ( z tym, że tylko w czarnych włosach!) Yamapi (?)- Słodki, ale i tak mi się podoba :) Kamenashi- on mi się nie podoba, więc nie wiem za bardzo pod co go podpiąć haha

bUMBUMSHOK- A BARDZIEJ PODOBA CI SIĘ aKANASHI jIN CZY OGURI? Jakiego japończyka uważasz za najprzystojniejszego? PS. Capslock mi się w połowie włączył:P)

"Ogór lepszy i myślę, że jest to ogólnie najprzystojniejszy japoński aktor jakiego widziałam " :D nie wiem czy pokazywałam to video, akle zobacz tut Ogóra:D http://www.youtube.com/watch?v=-2tfVXb5f90 z tą muzyką jest Boskooooooooooo

jak jakiś anił tu wychodzi :D w ogóle Ogór fajnie wygląda, zauważyłąm, jak ma grzywkę podpiętą do góry albo włosy tak podniesione że czoło wida, bardzo mi się jego czoło podoba, wg mnie nie powinien go przysłaniać włosmai:P

Gość erikaa
ej dziewczyny, może już ględzę jak stara baba jakaś:-D ale tu nie chodzi chyba tylko o sam wygląd, tylko urok, zdolności aktorskie, dobór roli żeby chłopcy mogli się wykazać;-) to czy któryś przypadnie nam do gustu czy nie jest wypadkową wielu czynników moim zdaniem...

Gość maraqja25
co wy tu azjatyckie tap madl odprawiacie?

ciekawy jest ten koleść w blond włosach. http://img88.imageshack.us/img88/437/ogrek.jpg Pierwszy raz widzę tak jasnowłosego japończyka. Ale to jednak do nich pasuje, ciekawe tylko ile taki włos musi wycierpieć, żeby przejść taką drastyczną przemianę. Pewnuie połowę włosów trzeba przy tym stracić

"co wy tu azjatyckie tap madl odprawiacie?" fajnie by było coś takiego zrobić, ja bym chciała zobaczyć wszystkich kandydatów razem i stwierdzić który znich się najbardziej nadaje:D

apopo zdjęcia http://img339.imageshack.us/img339/1045/32fl1 10.jpg podobają mi się te żyły na ręce (dłoni) Lubię jak ludzie,szczególnie facet, mają widoczne żyły:) Bop to świadczy o sile i pracy nad tymi rękami:P Nie wiem po co to napisałam,ale czułam że muszę:D

Gość erikaa
jesli mi dobrze wyszukało;-) byla tak drama o lokajach i gdzieś tam się plątał, a w 'koizorze' chyba główną role grał, ale jak się nazywa to nie wiem:-)...

to ten sam, tak? na drugim wygkląda trochę inaczej ale jednak aż tak jasn ewłosy to ja nie wiem czy nie za jasne są...

Gość erikaa
tak, mnie też to już lekko razi:-)...