Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicki303

zmarnowała mi kilka lat, zerwała smsem

Polecane posty

Gość kłania się ortografia
a czego ona chce od Ciebie?

Gość TEZ TAK ZROBILAM
ktos napisal ze czekala az sie pojawi ktos inny ,ze Ciebie brala''tylko an przeczekanie'' . nie sadze, moim zdaniem moze byla Toba zauroczona, luila Cie, moze troche wiecej niz lubial,ale czula ,ze to jednak nie ''jest to''. wachała sie , bo moze wiedziala ze jestes dobrym czlowiekiem, ze jestes taki, taki i taki, cenila to i moze wiedziala,ze bylbys dobrym partnerem na zycie -ale.. no wlasnie- moze po prostu nie czula tego co powinna, dlatego to zakonczyla. dlaczego w ten sposob? bo moze wiedziala ze zmarnowala ci czas, ze nie zasluguje na ciebie, i dlateo ze moze bylo jej po prostu wstyd, ize sie bała po prostu. nikoniecznie potraktowala Cie ja smiecia - celowo i z premedytacja. taka jest moja opinia. aczkolwiek nie znam jej wiec moge sie mylic.

do tez takzrobiłam, ale autor napisał ,że zerwali kilka miesięcy temu, a ona wysyła wciąż sms-y.Po co to robi?

Nicki303 to będzie do Ciebie wracac tak długo ,az nie poznasz osoby ,która będzie szanowac Ciebie ,jak człowieka i nie będzie igrac z Twoimi uczuciami.Takie sytuacje zawsze sa trudne i długo się je pamięta.

Gość dzem ze stokrotek
Nicki, godziles sie na taki uklad, wiec nie mow, ze zmarnowala ci kilka lat. Sam je sobie zmarnowales. A ze czlowiek nie powinien sie zachowywac tak jak ona i bawic sie czyimis uczuciami to inna sprawa.

ale to pewnie chodzi głównie o sposób w jaki to zrobiła.Było to niezbyt ładne.

Gość Nicki303
Ona się już nie odzywa ani ja do niej, źle się zrozumieliśmy. Po prostu ta cała sytuacja wciąz do mnie wraca w myślach. napisaliście, że nie była pewna, że widziała we mnie dobre cechy... Ja jak nie jestem pewien to k... nie zawracam komuś głowy, a jeżeli już to szybko kończę taką znajomość żeby kogoś nie ranić a nie ciagnę tego w nieskończoność ,mówiąc jeszcze że nie wiem i że raczej idzie ku dobremu. I jak ktoś sobie kogoś znajdzie to k... nie płaczę że jednak mi zalezy , a potem znów robię to samo. Jak jej na koniec to napisałem, to odpisała że nie robiła tego z wyrachowania, tylko nie wiedziała i potrzebowała dużo czasu żeby zrozumieć że to nie to, a dotąd każdego dnia myślała co ma z tym zrobić. Jasne, za to mój czas, moje uczucia ... to nieważne. Grunt że ona się moim kosztem dowiedziała że to nie to i nie miała nawet odwagi powiedzieć mi tego wprost - sms jak do gówniarza z gimnazjum, którego zna się tydzień. Dobra, wywaliłem swoją złośc i już nie pisze tak długich postów!

Gość Nicki303
Albo się w kimś zakochuemy, albo nie. a nie robimy komuś wodę z mózgu i się z nim spotykamy bez końca, nie licząc się z jego uczuciami.

Gość najlepiej mówić
.,.. potrzebuje czasu, niech się facet coraz bardziej zakochuje, a potem wysłać sms!

Gość Nicki303
I jeszcze słyszeć, że docenia moją cierpliwośc, a potem tylko przeczytać, że myślała że się ułozy i że mam prawo mieć żal do niej. łaskawie mam prawo mieć żal

Gość ererw
moze kiedys jej wybaczysz

miałem to samo też doceniała moją cierpliwość cytat "nawet nie wiesz jak bardzo to doceniam" straciłem 8 miesięcy, a właściwie 2 lata na koniec sms o treści "stwierdziłam że to nie ma sensu, tylko nie wiem jak ci o tym powiedzieć"

Gość mam tak samo teraz
Zaczełem się spotykać z dziewczyną, widujemy się raz, rzadziej 2 x w tygodniu. Jak jestesmy razem to mi mówi że mnie kocha, chce mieć ze mną dzieci itd.. odpowiadam jej zawsze, że najpierw bądźmy ze sobą jako para, ale ona nie jest pewna... chociaż sama przyznała że wie, iż byłby to udany zwiazek- ja czuje podobnie i coraz bardziej sie w niej zakochuje. Ona z kolei mówi, że jeszcze nie teraz, nie jest gotowa itd.. i mnie szlag pomału trafia bo niewiem co dalej.. dziwna sytuacja..

Gość Nicki303
Darken, na przyszłośc trzeba mieć w dupie takie niezdecydowane. Nieraz się slyszy, że jak kocha , to poczeka, myś,my czekali i doceniły to faktycznie.

wiem, że trzeba było olać ale to była/jest piękna dziewczyna i dokładnie w moim typie, z wyglądu idealna, siedem lat takiej szukałem więc nie było łatwo tak od razu zerwać

Gość Nicki303
No mnie też zafascynowała. Wreszcie się z niej wyleczyłem, poznałem kogoś, zaczęło się układać. Wtedy umiała wypisywać za mną, wydzwaniac żebym się z nią spotkał, że żałuje że tak długo się zasatanwiała. Minęło parę tyg. od tego, wróciłęm i znów zacząłem słyszeć NIE WIEM,nie mam czasu. wreszcie jak nie pozwoliłem sobie stanowczo na takie traktowanie mnie, to obiecała rozmowę, ale zamiast był sms. Tchórzostwo!!!

Gość olej ją
tak się nie traktuje II osoby.

no "moja" tak samo się zachowywała, w końcu napisała, że "mam ciężki charakter bo sama nie wiem czego chcę" ale mam teraz wrażenie, że byłem jakby kołem ratunkowym albo może czekała, że się zakocha

Gość Nicki303
Zupełnie jak "moja", która nigdy moją nie była. Kiedy próbowałem pokonać ten dystans, np. chcąc ją przytulić, uciekała, odsuwała mnie, a potem przepraszala, mówiąc że przyjdzie na to czas. A ja czekałem. Nawet na urodziny nie dała mi zwykłego buziaka, a potem mnie za to przepraszała smsem-że jeszcze przyjdzie czas na buziaki. chore to!!!!!!!!!!

Gość Nicki303
tylko jak odszdłem wcześniej, mając inną, wtedy szkoda jej było że mnie nie może pocałować , przytulić. Wróciłem, to znów był dystans

Gość optymistkaaaa
lepszy sms po 2 latach niż rozwód w sądzie po 5!!! Wybacz jej tego smsa i żyj dalej. Ja niestety nie zerwałam w porę. Teraz mam 31 lat i dziecko. Niby nam fajnie we 2, ale jednak brakuje takiego misiaczka, żeby się przytulić, żeby mi kawkę podał do łóżka i choinkę zorganizował na święta. I nie mam dla kogo się wystroić i fajnie porozmawiać albo pomilczeć. jacyś ludzie teraz są tacy płytcy i wolą sami ranić niż zaufać i czasem stracić.

Gość Mikita
Jeszcze będzie żałowała!!!!

Gość to ona ma problem
ma problem sama z soba, a nie TY.

Gość marn
a ja myślę, że ona nie chciała źle, tylko - wbrew sobie samej - nie umiała Cię pokochać choć chciała.

Gość anjaa32
Czy się kogoś kocha, czy nie, takie rzeczy się wie. I nie można kosztem kogoś się tym latami przekonywac. Współczuję Ci, Nicki

Gość Nicki303
Ona zawsze twierdziłą,. że wszystko tak przeżywa, że tyle mysłi o tym jak to ma wyglądać między nami. No i wymyśliła smsa