Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicki303

zmarnowała mi kilka lat, zerwała smsem

Polecane posty

Gość maksymilian z klaski
TEZ TAK ZROBILAM dlaczego w ten sposob? bo moze wiedziala ze zmarnowala ci czas, ze nie zasluguje na ciebie, i dlateo ze moze bylo jej po prostu wstyd, ize sie bała po prostu. nikoniecznie potraktowala Cie ja smiecia - celowo i z premedytacja. taka jest moja opinia. aczkolwiek nie znam jej wiec moge sie mylic. Znany szablonowy tekst "nie zasługuje na ciebie ...trutututu". "i że się bała po prostu" - czego się bała ? Przecież nic złego jej nie zrobił. Moim zdaniem bawiła się z nim i potraktowała go tak celowo i z premedytacją właśnie bo znalazła sobie innego o którym autor może nie wie, więc śmiecia do kosza wyrzuciła bo nawet nie miała do niego wogóle szacunku. Czyli facet był dla niej śmieciem. Oznaki szacunku są następujące i wyglądają w takich sytuacjach i tak: PEŁEN SZACUNEK -> osobiste spotkanie, szczere słowa od siebie, bez ogranych tekstów, sama prawda, wytłumaczenie co i dlaczego, zero ściemniania. SZACUNEK -> osobiste spotkanie i powiedzenie wprost szczerze co się myśli i chce osiągnąć choćby "nie chcę z Tobą być i więcej się spotykać" ODROBINA SZACUNKU -> zadzwonienie nie na ostatnią chwilę kiedy już np. jest z innym i powiedzenie wszystkiego jak przy pełnym szacunku przez telefon lub napisanie listu pożegnalnego odręcznie na papierze z wytłumaczeniem szczerze i dokładnie wszystkiego, bez ogranych zwrotów. JESTEŚ DLA MNIE ŚMIECIEM LUB OZNAKA NIEWIEDZY CO TO MIŁOŚĆ I UCZUCIA : wysłanie smsa czy maila ze wzniosłymi tekstami w stylu "jesteś wspaniałym facetem" czy "nie zasługuję na ciebie" , kilogramem ściemy, bez wytłumaczenia czegokolwiek lub zerwanie kontaktu bez słowa

Gość maksymilian z klaski
Grunt że ona się moim kosztem dowiedziała że to nie to i nie miała nawet odwagi powiedzieć mi tego wprost - sms jak do gówniarza z gimnazjum, którego zna się tydzień. Takie zachowanie jak jej jest właśnie potraktowaniem faceta jak gówniarza z gimnazjum po tygodniu znajomości. Czyli jak przypadkowego śmiecia.

Gość no to idz skoczyc
jakim trzba byc ciezkim debilem zeby kilka lat lazic za cipa jak kretyn kiedy nic z tego nie wychodzi. sam sobie jestes winien. facet z jajami juz dawno byl powiedzial ze szlaban i jak cos ona chce to niech zadzwoni tego dnia kiedy bedzie gotowa na seks. a jak nie to won do mamusi a nie facetowi gitare zawracac.

Gość takih spraw
nie załatwia sie smsem

Gość ttaaaaaa
swięte słowa

Gość olej ją
nie jest warta uwagi , księżniczka pierniczona

Gość llll
Nie oceniqajcie jej, może miała powody

Gość najlepiej nie oceniać
Tak, najlpiej ją jeszcze pochwalić.