Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafau

Czy któryś z Was też czekał na tą jedyną i...

Polecane posty

Gość Rafau

... jak to się skończyło? Nie korzystam z okazji, w których mogę poflirtować, pobawić się, pójść do łóżka z dziewczyną. Wolę czekać na dzień, w którym zakocham się od samego początku w dziewczynie i z którą spędzę czas do końca życia. Czy ktoś z Was też miał takie podejście i co z tego wyszło? Czy może powinienem liczyć na samotność i nie być tak naiwnym, może powinienem bardziej korzystać z życia i nie przejmować się, że gdzieś może czekać dziewczyna, która myśli podobnie? Czasami mam wrażenie, że jestem zbyt naiwny.

Gość Rafau
Jestem rozdarty, bo podoba mi się mój kolega Michał, jak mam mu to powiedzieć. Pomóżcie.

Gość Rafau
Mogę sobie czekać, a się okaże, że nie dziewica albo brała do buzi...

co prawda jestem dziewczyna i jako dziewczyna wiem ze wiekszac dziewczyn wlasnie na takich mężczyzn czeka... Osobiście dość sceptycznie i niechetnie podchodze do chlopcow, którzy maja za sobą "kolorową przeszłośc" może to staroświeckie, ale przeciez predziej czy pozniej kazdy z nas marzy o stabilizacji w życiu :)

Gość Rafau
To oby ta większość nie popełniła za wcześnie błędu, a będą szczęśliwe. Takich jak ja jest wiele. :)

Gość moze i na takich czekaja
ale same pupy daja

Gość Kotecek90
Witam! Ja czekam i czekam już 20lat ze wszystkim, w te wakacje miałem swój pierwszy pocałunek oczywiście nic z tego nie wyszło. Teraz poznałem dziewczynę ale cóż... czuję że mnie okłamuje, powiedziała mi że jestem niesamowity i fantastyczny, że czekała na takiego jak ja lecz nie możemy być razem bo razem mieszkamy - wynajmujemy mieszkanie. Jej zachowanie mówi coś innego, gdy zaczynam działać znów widzę coś innego, do tego robi mi huśtawki emocjonalne i jak tu nie wrzucać wszystkich do 1 worka?

niektore dziewczyny wrecz uwielbiaja byc o wszystko proszone i adorowane, myślę że to że ona mowi nie jest zwycajna prowokacja, tym bardziej ze chyba nie jestes jej obojetny?

Gość Gienka...
Z tym czekaniem to różnie może być, można przesadzić... A z czasem coraz trudniej się z kimś związać, bo człowiekowi i wymagania rosną i nabiera przyzwyczajeń starokawalerskich. Nie potrafi stworzyć związku.. Znam takich dwóch..

Gość Gienka...
Jeden z tych co znam, to uważam, że już jest przegrany... i stracony... A drugi może i się ożeni, ale emocjonalnie kompletne dno.. Kobieta się zamęczy..

Gość Rafau
Szukam kobiety na kafeterii.

Gość flustracja
szukanie kobiety swojego życia w internecie to chyba mała pomyłka

Gość flustracja
warto czekać natę jedyną ale czt póżniej gdy ją znajdziesz to bedzieszpamietał że to ta jedyna czy w tedy okażesz się babiarzem

Gość ale jeśli trafisz na taką co
ruchała się z kilkoma to co ?

Gość Rafau
Dopuszczam 1 przede mna.

Gość jeden związekprzed tobą może
być, każdy prawie miał jakiś zły związek.

Gość kurwa
pizdy wszyscy jesteście! najpierw ruchacie ile wlezie, a później jeden z drugim chce dziewicy, albo takiej co miała jednego tylko. A sami to ile mieliście kobiet?! Ja pierdole!!!! Szwecja jest ekstra krajem, bo tam i facet i kobieta może mieć tylu partnerów ile chce. A nie ile za norme uznali zakompleksieni prawiczkowie. Miałam faceta, byłam z nim 3 lata. Mogłam z nim nie spać i cały ten związek żyć w celibacie. Ale mogłam też kochać się z nim. I tak zrobiłam. Problem w tym, że on wtedy uznał, że już nie musi się starac, bo przeiceż już z nim sypiam, to nie odejdę. Żebyście kurwa widzieli jego minę, jak pewnego dnia odeszłam. I tak, macie rację, że nie powinno się mieć za dużo parnerów, ale to się tyczy i kobiet i Was zafajdanych facetów!!!

Gość kurwa
i niech Was wszystkich chuj strzeli z tymi Waszymi pierdolonymi wywodami, jacy Wy uczuciowi jesteście, bo to gówno prawda jest.

Gość taka co się nie zna

Gość Rafau
Powiedziałem jeden przede mną i koniec.

Gość tak czekałem
i opłaciło się.Tobie tez życzę powodzenia.