Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooooonnnnaaaaaaa12333445

jak mam to sprawdzić?

Polecane posty

Gość ...aaa
Mój- miało być:)

I znów ta hipokryzja :O Nie mówi ale jakoś wyśmienicie znalazłaś się w tym temacie "aaa" :D Ciekawy post, ale z palca chyba nie wyssany :P 🖐️ ...coś siedzi na wątrobie :P

Gość ...aaa
Nie mówi w sensie jak sobie zrobi dobrze to nie pisze smsa, że właśnie to zrobił. Normalne, że zdrowy facet to robi tym bardziej, że nie mieszkamy razem i nie zawsze możemy regularnie się spotykać. A temat jak temat. Weszłam tak po prostu:)

moze jestem za młoda ale wy za to uważacie się za wielce dorosłych xD Jeżeli nikt mi nie pomoze to przeczytajcie sobie co masturbacja robi z ludzmi ;D POzdrawiam Serdecznie :* własnie sobie przeczytalam i juz nie bede wchodzic na tą poje**ną Kafeterie bo tu wypowiadają się ludzie którzy za wszelka cene chcą innych skrytykować... i na niczym się nie znają.... ;]

i to wy jesteście idiotkami ;] tak apropo ;p nie bede się z wami użerać szkoda mi czasu ;d

wszyscy sobie konika trzepią tylko nie wszyscy się umieją do tego przyznać sex jest seksem cudowny, przyjemny, ale czasami to własna ręka jest przydatna dla odmiany

dzieki ci aaa chyba jeśteś jedną osobą normalna na tym forum

a czy wy to nie mozecie zrozumiec ze jak chlopak sobie wali konia to sie przyzwyczaja do swojej reki ma odpowiedznie tempo i scisk i potem jak z dziewczyna sie kocha to mu opada bo nie ma tego tempa ani ścisku... pochwa jest ślizga i luzna to wiadono ze nie będzie mial odpowiedniego scisku

i poczytajcie sobie wy "PANIE BARDZO DOŚWIADCZONE" ile razy masturbacje spier**liła życie chłopakowi ;]

wiesz, seks mozna porownac do jedzenia.... codziennie trzydaniowy posilek po jakims czasie staje sie nudny, czasem smakuje nam maly snack, niekoniecznie musimy sie nim (snackiem) z kims dzielic ;)

tak co godzine sobie wali ;D hahahha Żalosnaaaa

Gość ...aaa
No płomienne smsy to są na porządku dziennym i jak już go rozgrzeję na odległość to musi sobie ulżyć. I dobrze. A to, że się czasami onanizuje nie ma żadnego wpływu na jego sprawność jak jesteśmy razem

Jakoś moi faceci mimo tego, że walą konia to nie mają problemu, żeby dojść w mojej cipce czy którejkolwiek innej dziurce :classic_cool: :D 🖐️ Może seks analny, na pewno będzie ciaśniej :classic_cool:

A czy ty potrafisz zrozumieć, że własna ręka to nie wszystko. :O Nawet jakbym potrafił sobie obciągnąć to i tak nie ma to porównania jak jest się z kobietom.:D Tu dopiero można rozwinąć cały swój pawi ogon. :P

Gość siewiera 123
Dnia 11.11.2010 o 13:34, Gość Ooooonnnnaaaaaaa12333445 napisał:

Sam spier*alaj !

wykurwiaj cycu