Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropelka88

Wesele w PASZKÓWCE?

Polecane posty

Gość gość
Bylam kilka razy na weselu w Paszkowce minusy -duzy ogrod.ludzie sie rozchodza a jak wracaja to nie dostaja juz dania ktore bylo podawane -kilka sal,nie wiadomo gdzie dzieje sie cos interesujacego -brzydka nazwa plusy darmowe noclegi gdy wesele jest z poprawinami dobre jedzenie menu mozna ustalic wedlug wlasnego uznania nie placi sie korkowego wszystkie pozostalosc***akuja do pojemnikow

Gość Marta i Paweł
Nasze wesele odbyło się w sierpniu w tym miejscu! Było pięknie, słonecznie i wszystko tak jak zaplanowaliśmy! Czuliśmy się wyjątkowo! Jedzenia było bardzo dużo (aż za dużo!), było pyszne :O) Organizacja na sali była świetna, stoły były cały czas pełne, kelnerki bardzo sympatyczne, otwarte na nasze prośby i propozycje ! Gorąco polecamy! Szczególnie polecam zrobienie poprawin w ogrodzie! Goście byli zachwyceni! Niedzielny poranek po śniadanku wielu gości spędziło na spacerach i odpoczynku. Śniadanie można było zjeść również w ogrodzie, co było dodatkowym atutem tego miejsca. Zdecydowanie polecamy wszystkim Pałac w Paszkówce jako najlepsze miejsce na wesele i nie tylko!

Gość Kati08
Czy ktos slyszal cos o dniach otwartych w Paszkowce? Byl ktos? Warto?

Gość gość weselny
W 100 % zgadzam się z opinią zielonamnieniedziala z 2015.9.17. Wesele tam to porażka! !!!!!!! Obsługa fatalna ., panie z łapanki nawet nie potrafiły odpowiednio się ubrać. ..miejsce i uroczystość zobowiązuje. Na obiad czekaliśmy ponad godzinę od momentu pierwszego toastu !!!!! szału nie było na obiad . Na stole były tylko napoje owoce ale za to był szwedzki stół TOTALNA PORAŻKA 3 półmaski z wedlinami 2 półmiski z śledziem 2 sałatki w tym jarzynowa której prawie nigdy nie było! !! Aha i jeszcze pieczywo i jakiś sos i to było na całą salę ok 60 osób (czy właściciele nigdy nie byli na weselu) ciepłe dania bez smaku , ala rolady mięso twarde , kluski śl. koło klusek to nawet nie leżały . Proponuję osobą które planują tam zorganizować wesele po prostu pojechać w sobotę wieczorem i zapytać gości o opinię bo ja w te super opinię nie wierzę! !!!

Gość gość
Odradzam współpracy z tym miejscem! jedzeniem bardzo przeciętne! Manager co chwilę coś zmienia, nie można polegać, mówi jedno, robi co innego, nigdy nie wiesz jak się skończy. Miejsce ładne, choć widać, że remont by się przydał. Idą zdecydowanie na ilość a nie jakość. bardzo słabo.

Gość gość
a ja jestem zadowolona z wesela,jedzenia bylo wystarczajaco ,my nie zalowalismy kasy na jedzenie,mialo byc dobrze i duzo i tak bylo,noclegi dla gosci byly gratis

Gość Jan 23
Moim zdaniem klimatyzacja multi split jest najlepszym rozwiązaniem do domku, koszt instalacji tego typu klimatyzacji może jest większy ale można dokładnie dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat klimatyzacji zawsze instalowany jest na zewnątrz budynku, obczaj parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który automatycznie kieruje strumień powietrza na źródło ciepła