Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkax3

maszkara

Polecane posty

Gość brzydkax3

Jestem brzydka, do tego noszę okulary (od niedawna), w których wyglądam już nie okropnie jak zwykle, a raczej przeokropnie:( Chciałabym nosić szkła kontaktowe, ale mnie na nie stać. Mam 21 lat i jeden krótki epizod z chołpakiem na koncie. Nie wzbudzam zainteresowania wśród mężczyzn, a na ulicy widzę same piękne kobiety, które są wręcz pożerane wzrokiem. Smutno mi:( poza tym mam jeszcze tysiące innych problemów, mój wygląd to tylko kolejny powód na długiiej liście do samobójstwa:( chciałabym z Wami pogadać, może ktos czuje się podobnie. Moje zycie to straszne gówno:( nie ma sensu tego ciągnąć.

Gość ruudzinnnaaaa
szkoda ,że sie nie znamy jako koleżanki mogłyśmy sobie jakoś pomóc zważywszy na te same problemy :(

Gość brzydkax3
miało byc oczywiście...."na nie NIE stać". Rudzinka - a co w Twoim wyglądzie Ci przeszkadza?

Gość katarZnosa24444
Słuchaj dziewczyno, to co czujesz na pewno jest zdrowo przesadzone i podsilane Twoja wyobraźnią. Każdy ma kompleksy, nawet te śliczne laski co chodzą po ulicach. Musisz starać się akceptować siebie taką jaka jesteś. Rozumiem, że czujesz presję bo żyjemy w otoczeniu pięknych ludzi, pięknych reklam i kolorowych rzeczy na które w większości nas nie stać. Głowa do góry, jesteś młoda, będziesz się kształcić i poznawać ludzi nie możesz myśleć źle o sobie, bo to Cię niszczy i sprawia, że nie jesteś atrakcyjna. Atrakcyjność to nie tylko uroda:)