Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

czas naszym sprzymierzencem

Polecane posty

Gość mychaaaa

w sierpniu poznalam faceta na sympatii, pisalismy codziennie angazujac sie w nasza znajomosc az kolo 10 pazdziernika sie spotkalismy. Od tego czasu widujemy sie co tydzien i bylo juz 5 spotkan...jestem atrakcyjna kobieta a on zostal skrzywdzony wczesiej, wiem ze nie traktuje mnie na chwilke tylko zalezy mu aby zbudowac cos powazniejszego, studiuje psychologie i widze to po tym co mowi, jak sie wyraza o NAS ale... nie spieszy mu sie i tak zastanwaim sie ile moze jeszcze potrawac zanim on zechce mnie pocalowa... wiem wiem ze to glupie ale nie bylam wczesnij z takiej sytuacji :) pozdrawiam ps. napisal mi jak w temacie z tym ze to mialo podloze dwuznaczne

Gość deserek do kafe
jak dla mnie to coś przydługawo ale każdy ma swój rytm. Psychologia dobra rzecz, ale ludzie często pojechani i mają skłonnośc do równie zakręconych

Gość mychaaaa
on jest inny, inny niz ci faceci ktorych spotkalam. Wiem ze nie jest nic zleego ze tak sie z tym ociaga bo wiem ze mnie nie oszukuje, jest dobrym czlowiekiem. Tylko ile mam czekac... widac ze ma to podejscie ze "co nagle to po diable" i mysli nad czyms trwalszym, mysli o rodzinie...poznalam jego rodzicow, kuzynow - to tez o czyms swiadczy, fakt ze zaprosil mnie do siebie. Zaproponowal wyjazd w gory na Sylwestra... a spotkaia z Nim nie sa banalne... ile.. 2.3 spotkania czy moze on czeka na moment, abu i 1szy pocalunek byl wyjatkowy ? bo to do Niego podobone

Gość mychaaaa
???;)