Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22-latek..

Marzy mi się seks z dojrzałą kobietą .............................

Polecane posty

Gość 22-latek..

Nie wiem co we mnie wstąpiło ale gdy widzę dojrzałe kobiety ok. 40-stki to zaczynam głupieć. Odrazu pojawiają mi się w głowie różne zboczone pomysły. Od zawsze woliłem starsze kobiety bo są takie trudniejsze do zdobycia , nie lecą na głupi bajer, wiedzą jak się ubrać aby było i dyskretnie i seksownie , są takie subtelne i zmysłowe. Np. taka Skrzynecka ... co ja bym dla niej nie zrobił :D Bardzo mnie podnieca. Albo Ania Popek ... Wzwód na sam jej widok normalnie :D Chciałbym aby dorwała mnie taka mamuśka i siłą zaciągneła do łóżka. marzę o tym :D

Gość samolka
mmm tyle,ze Ty musialbys wygladac jak taki leo di caprio zeby taka skrzynecka sie rzucila:p

Gość ..NATALA..
daj spokój !!

Gość dojrzala po 30
ja lubie wlasnie takich 22 latkow,szkoda bo mam juz mlodego 23 letniego ogierka na stale

Gość dojrzala po 30
do postu wyzej,wcale nie musi wygladac jak gwiazda,dla mnie kazdy mlody facet jest piekny

Gość 22-latek..
dojrzała On jest twoim kochankiem tak ? :) No bo chyba nie jesteście w związku.

Gość 22-latek..
poogladałem w necie zdjęcia mamusiek i jak zobaczyłem obwisłe cycki i pomarszoną skóre n abruzchach to mi sie odechciało seksu

Gość samolka
kazdy mlody chlopak piekny no tak...ten tradzik wychudzone cialo patykowate rece i nogi brak tylka ..faktycznie cos pieknego:p

Gość 22-latek..
Widzę że już jeden podszyw się pojawił o tych zdjęciach w necie. Baw się jeżeli nie masz co robić.

Gość 22-latek..
samolka Trazik to się ma mając 16-18 lat raczej :D Ja nie mam trądzika , nie jestem wychudzony. Nie wyglądam jeszcze jak typowy dojrzały samiec ale na pewno nie przypominam dzieciaka. Z resztą ja sam czuję że podobam się dojrzałym kobietom. Mam w pracy takie koleżanki i zawsze się do mnie uśmiechają , ja im to odwzajemniam. Wziąłbym je chętnie :D

Gość samolka
22 latek.. skoro jestes taki dobry w te klocki...i pewny siebie to znaczy ,ze nie masz problemu z podrywem..wiec w czym problem?dlaczego nie poderwiesz jakies mamuski? ja mam 30 lat i mnie sie podobaja faceci 40 plus ale kazdy z nas jest inny i tak samo jak Tobie podobaja sie mamuski atrakcyjne nie wygladajace na swoj wiek to mnie kreca atrakcyjni 40 latkowie ....i kazdy zadowolony;) daj znac jak taka mame poderwiesz;)

Gość 22-latek..
koleżanki nawet nie wiedzą, że walę konia pod biurkiem mysląc o nich

Gość samolka
to z tym tradzikiem nie bylo do Ciebie tylko do 30plus.. napisala ,ze jej sie podoba KAZDY mlody wiec pytalam czy taki tez

Gość tez lubie starszych
i w lozku sa lepsi, mam duze piersi, doceniaja je. Mlody siusiak moze co najwyzj ponarzekac ze sa za malo twarde, a dojrzaly facet, wie jak postepowac z kobieta, by czula sie spelniona. Moj mezczyzna jest 10lat starszy i jest najbardziej podniecajacym mezczyzna jakiego w zyciu poznalam:D

Gość 22-latek..
też lubie starszych Jakość seksu nie zależy od wieku. Są tacy którzy kończą po 5 min bo chodzi im tylko o wytrysk. Tacy raczej się nie zmieniają. Są tacy którzy seks traktują jako mozliwość zbliżenia się , umacniania więzi i wtedy taki seks jest i długi i namiętny itd... Nawet jeśli jestem siusiakiem to nikt mi nie powie że zachwouję się jak siusiak :D

Gość samolka
tylko krowa nie zmienia zdania;) skoro mamuski wysyłaja do Ciebie sygnaly to alkbo chca tego i czekaja az zrobisz krok dalej(skads te zdrady sie biora) albo nabijaja sie ..tzn drocza z Toba ..w koncu to komplement jak mlodszy facet sie nami interesuje a,ze wiekszosc z nas to flirciary ..:p

Gość katarznosa24444
Ja mam 24 lata i najstarsza kobieta z jaką udało mi się umówić miała 37 lat. Szczerze mówiąc poza tym, że po szczeniacku byłem dumny z siebie to czułem się jakbym wybrał się na kawę z kuzynką. Rozmawiało się doskonale, bez stresu i sprawdzania przeciwnika. Wiedziałem, że ona nie patrzy na mnie jak na potencjalnego partnera i to paradoksalnie pomagało. Starsze kobiety są bardzo pociągające, ale niestety to im się nie opłaca z młodszymi umawiać:)

Gość 22-latek..
katarznosa ZAdowoliłeś ją czy dałeś plamę ?

Gość samolka
widocznie nie trafilam na dobrego mlodszego kochanka:D jakos mam zle skojarzenia ,,mysla o sobie ..fakt moga czesciej ale dla mnie wazniejsza jakosc:P dla straszego kochanka jestem ja wazna..on sie stara zeby mnie zadowolic stwarza nastroj..ma doswiadczenie nie musze uczyc go wlasnego ciala na razie widze same plusy nie mowiac o tym,ze 40 latek jest juz niezalezny ma swoje mieszkanie badz stac go na dobry hotel ..bo seks na tylniej kanapie to tylko od czasu do czasu jako odmiana....a katem w pokoju mnie nie kreci ...chociaz lubie adrenaline;)

Gość 22-latek..
Do podszywa A żebyś wiedział że niezła jest, chętnie bym ją ładował :D

Gość 22-latek..
samolka Na hotel to każdego stać. To tylko jednorazowy wydatek w końcu. Ale w hotelu to ja bym nie chciał. Już wolałbym zabrać taką mamuśkę na polanę , rozłożyć namiot i w namiocie to zrobić :D Hotele są ... nie dokończę lepiej :D

idź do agentury i porps o najstarszy model! moze dostaniesz rabat za desperacje?

Gość a czy panie po 30stce
lubia sex analny?

Gość katarZnosa24444
Masz typowe podejście napalonego gimnazjalisty kolego. Kiedyś zrozumiesz, że z kobietą nie musisz się umawiać tylko po to, żeby Twoje ego miało się czym karmić i żebyś miał o czym fantazjować. To się zdarza, że kobieta Cię pociąga, ale jeśli będziesz zachowywał się jak zwierzak i sięgał do rozporka zanim naprawdę będziesz umiał spojrzeć jej w oczy to zawsze będziesz napalonym szczeniakiem z którego kobiety będą się śmiały. Chcesz spróbować to wyluzuj i posłuchaj co do Ciebie się mówi. Starsze kobiety są bezproblemowe, nie szpanują jak młode laski i nie chcę żeby prowadzić je za rączkę. Jeśli mają ochotę się z Tobą umówić to po prostu to zrobią i już. Doskonale się z nimi rozmawia, ale nie możesz być jak zakochany kundel z obłędem w oczach.

Gość tez lubie starszych
"Są tacy którzy seks traktują jako mozliwość zbliżenia się , umacniania więzi i wtedy taki seks jest i długi i namiętny itd... Nawet jeśli jestem siusiakiem to nikt mi nie powie że zachwouję się jak siusiak " To prawda, nie ma dla kobiety bardziej pociagajacego faceta(a moze to tylko ja mam takie zdanie), od tego ktory akt fizyczny traktuje jak dlugi spektakl - ja to tak cicho nazywam. Patrzy na kobiete i widzi w niej pełno uczuc, ktore pragnie cierpliwie rozbudzac, sprawiac jej rozkosz.Moj facet zawsze chce widziec moje spelnienie.Uwiebiam zblizenia z nim. nie zachowujesz sie jak siusiak, mowilam o wiekszosci. Dojrzalosc to nie wiek, na szczescie. Ja po zachowaniu i charakterze czlowieka poznaje jakim jest kochankeim.

Gość 22-latek..
Lubią anal :D Anal jest super :D Jak sobie pomyślę że taka Skrzynka usiadła by na mnie i kręciła na moim penisie pupą to .... mrrraaauuu :D

Gość dlatego 30stki sa fajne
bo mozna im do tylka wkladac na pierwszej randce

Gość 22-latek..
katarznosa Spokojnie , w realu taki nie jestem jak tu :D Tu jestem anonimowy więc mogę pisać wprost to co myślę. Wiem że kobietę trzeba rozkręcić bo nie często się zdarza kobietom żeby same się rzucały na facetów. Szukam tylko kandydatki :)

kobiety kolo 40 -ki nazywasz mamuskami?:o pewnie taka skrzynka ucieszylaby sie:D wlasnie dlatego ja wole starszych..:p