Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22-latek..

Marzy mi się seks z dojrzałą kobietą .............................

Polecane posty

Gość superrr froggg
ja też bym taką mamuśkę zerżnał chętnie :D

Gość 22-latek..
a po 30-ce ...kobieta niby jest jeszcze całkiem niezła dupa, ale juz zaczynaja się pojawiac zmarszczki, w sumie mamuśka Zerżnąc taka bym chciał, ale pokazać się na miescie już nie, bo by mnie chłopaki smiechem zabili

Gość rapi
hej! miałem juz kilka dojrzałych kobiet najstarsza miała 61 i była super piersi miała ogromne super sie lizała szkoda tylko że spotkałemsię znia dwa razy. byłem też z 37 latka 41 40 i 46 wszystkie były super

Gość Artur21
Tylko do Pań z Krakowa - Artur 21 -lat 100% dyskretny szukam kobiety doświadczonej ,zdecydowanej w wieku 40-55 lat tak dobrze przeczytałaś jestem młodym Facetem - zdrowym fizycznie i psychicznie - wysoki 180cm- byłem już w związku z kobietą dojrzałą (wyjechała/tęsknię za takim układem właśnie z doświadczoną twój stan cywilny też nie ma znaczenia ) Młode mnie nie interesują (brak czasu na obecnym moim etapie) Nie oczekuję sponsoringu ! Oczekuję czułości,spontaniczności ;kobieta powinna być delikatną zdecydowaną ,zadbaną , sylwetka nie gra roli . Uwaga Ważne nie paląca ,oczywiście musi mieć sympatyczną aparycję w mojej ocenie.Czakam na Email arturdyskret@interia.eu

Gość gość
chetnie sproboje z ciekawosci z dojrzala kobieta miedzy 40 a 60 mysle ze mi sie sodoba zawsze dojrzałe mnie pociagały GG:61014800

Gość gość
głupi szczeniak taka stara krowa to mogla by byc twoja mamuska bo co bo jej nie zapylisza a zadymanie da ci kase a co to lasek w twoim wieku nie ma zal xd

Gość wielbiciel minetek32
Ja bym chcial zrobic minetke takiej mamusi z bujnym futerkiem bardzo mnie to kreci moze jest jakas samotna dojrzala mamusiia z klodzka? Napalony329@gmail.com