Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian2211.

czy włosy na klacie i brzuchu was brzydzą?

Polecane posty

Gość adrian2211.

czy brzydzi was kiedy facet ma włosy na klacie i brzuchu? wolicie jak jest całkiem wydepilowany czy ma trochę włosów?

Gość dlijvfndfghil
lubie calowac faceta po calym ciele, zaczynajac od gory coraz nizej. nie jest przyjemne kiedy nagle w buzi czuje mase wlosow ;/

Gość equilibrium
to moze zamiast faceta caluj kobiete ? albo manekina nie ma jak dywan u faceta !

Gość inga27wow
wolę jak ma trochę włosow lubię kontrasty cielesne, ja gładka on troche owłosiony włosy na podbrzuszu przystrzyżone bo gąszcz też niedobrze

brzydzi mnie facet , który stałby przed lustrem i napierdalał całe ciało maszynka do golenia:O:O

mój mężczyzna ma bardzo owłosiony brzuch i klate, ale mnie to nie przeszkadza. Kiedyś wydawało mi się to obleśne a teraz jak nie posmyram go po brzuszku to chodzę chora! To wspaniałe!

Gość ...aaa
Facet, który się cały depiluje a nie jest pływakiem to nie dla mnie.

Gość bazatabaza
Uwielbiam :)

Gość adrian2211.
a nie podobało by wam się bardziej gdyby klata była gładka a na brzuchu tylko taki pasek prowadzący do...

nie brzydza mnie wlosy u faceta (chyba ze wyglada jak goryl), a facet woskujacy sobie dupsko albo klate jest dla mnie raczej smieszny

Gość lojloj
tez uwielbiam faceta z wloskami na klacie ( nie mylic z owlosionym wszedze jak malpa) facet u ktorego te wlosy nie rosna wydaje mi sie oblesna cipa..to moje jedyne skojarzanie, fuj,

Gość oooobe
@up podoboaloby sie

moj facet ma wloski na klacie i brzuszku i uwielbiam go tam calowac....nienawidze jednak wlosow na plecach -on na szczescie ich nie ma ale mial je moj byly maz...bleee

mnie takie coś strasznie brzydzi,okropny jest taki facet zrośnięty.... mój mąż ma 3 włosy włosy na krzyż i się nie goli(po prostu takiego go natura stworzyła... :-D mi to jest piękne!!!!a nie jakieś pozarastane chłopy!!

,,a nie podobało by wam się bardziej gdyby klata była gładka a na brzuchu tylko taki pasek prowadzący do..." - depilacja brazylijska na brzuchu?:D na tym polegaja roznice miedzy obydwiema plciami, facet jest bardzoej owlosiony

Gość malo ze mnie nie brzydza
podniecaja mnie wrecz. Dla mnie facet bez wloskow tu i tak to jak niefacet. Wlosy musza byc ;) Facet to na glowie moze wlosow nie miec ale na klacie i brzuchu to musowo! :D Lepiej nawet jak za duzo, niz jak za malo ;)

Gość Lisvel
Mój facet jest super owłosiony i naprawdę mnie to kręci:)Po prostu przy takim czuję się inaczej, bezpieczniej i nie wyobrażam sobie żeby miał wydepilować klatę albo co gorsza nogi:)

Gość Lisvel
Ale oczywiście żeby też nie wyglądał jak goryl

Gość adaaadasdasdads
ja lubie ladny zarost na brzusztku,faceta,pociaga mnei to mam 35 lat

Myślę, że nie sprawiałoby mi to różnicy.

Gość musi mec włoski!
mój ma trochę mało ale jakby nie miał wcale to musiałby się smarowac czyms na porost