Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopakdlaciebie

DZIEWCZYNY !!!!!!!!!! Czy jestem pszystojny ??????????

Polecane posty

Gość Chłopakdlaciebie
miłajak zawsze Oleje go ale to co bylo napisane ze ty jestes pasztet to to ja naprawde pisalem :) Mi sie az tak bardzo nie podobasz.

Gość kasulitr
ale dialog ja pierdole... jak nic nie jesteś z pod warszawy... tam są kołki ale nie takie :-)

Gość Chłopakdlaciebiee
sloniny bym zjad ze cebulom

Gość ChłopakdIaciebie
niepodszywajcie sie!!!!!! dziewczyna musi byc: -zadbana pahnaca urzywac ladny perfum -ubrana w sexi ubrania, wazne rzeby bylo elegancko (obcisle, kozaczki, mini, najlepiej bluska rzeby pempek widac, korteczka fajna, nie?) -opalona byc, bo to ja bladyh nie lubie wogule -a wlosy tak jak wyrzej pisze czarne albo blad zpodspodem czarno -no i huda fajie mosi byc

Gość do miła
daj już spokój z tym burakiem, bo wyraźnie się napalił na Ciebie.

widać że naciąga ten temat,uważa się za debila?pokrzywdzonego przez los?nawet idiota zauważy że pisząc posta jeśli jest w nim błąd ortograficzny to zaraz mu podkreśli na czerwono,a jeśli uważa że to zabawne to jest w błędzie

Gość sialalatyija
kurrrrrrrrrrwa :):):) 5 stron rozmowy o niczym, przestrzeń wirtualna też się kiedyś wyczerpie facet ze zdjęcia- normalny, ale ma chyba tosta zamiast mózgu. miłajakzawsze- niedowartościowana pinda.

,,sialalatyija kurrrrrrrrrrwa 5 stron rozmowy o niczym, przestrzeń wirtualna też się kiedyś wyczerpie facet ze zdjęcia- normalny, ale ma chyba tosta zamiast mózgu. miłajakzawsze- niedowartościowana pinda.'' bo? skoro z ta mysla będzie ci lżej;) jestem bardzo dowartościowana:) możesz teraz za to mnie zjechać,że nie uważam siebie za pokrakę:) (i tak generalnie zrobisz z 5 innych ników;)

Gość lauraaaaa19
-jesteś niski -krótkie nóżki -masz nadwage -nos jak skocznia -zakola więc sam sobie odpowiedz na swoje pytanie!:o