Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopakdlaciebie

DZIEWCZYNY !!!!!!!!!! Czy jestem pszystojny ??????????

Polecane posty

Gość sialalatyija
Dwa debile się dobrały. Kurrwa, jak mnie irytują takie bałwany. pokazujesz swoją mordę, chcesz opinii; co Ty jakiś pojebany jesteś, że nie wiesz, jak wyglądasz? miłości na kafe szukasz, gdzie co druga laska to blacharka i obciągarka? ah, racja, ten sam sort. W takim wypadku powodzenia życzę :)

Gość sialalatyija
o fak!!! hahahah :):):):):) jak się bronią :):):) może jest spoko, mi nic do tego, ale trzeba być zdrowo jebnniętym, żeby zamieszczać swoje zdjęcia w stopce i rozmawiać otwarcie z jakimś leszczem :):):):)

ona nie jest leszczem i sie odczep od niej. ja i mila przynajmniej wstawilismy swoje zdjecia bo sie nie wstydzimy a ty nie wstawilas bo sie wstydzisz za to jak wygladasz

,,o fak!!! hahahah jak się bronią może jest spoko, mi nic do tego, ale trzeba być zdrowo j**nniętym, żeby zamieszczać swoje zdjęcia w stopce i rozmawiać otwarcie z jakimś leszczem '' tak zamieszczam zdjęcie w stopce jestem pojebana i z nudów prowadzę dyskusję z podszywaczami a zazwyczaj tego nie robię więc dopiero siadło mi na mózg;)

Gość sialalatyija
kurrwa, nie dość, że analfabeta, to i czytać ze zrozumieniem nie potrafi :):):):) leszczem jesteś TY!! kurczę, Tobie by się repeta z lekcji języka polskiego w gimnazjum, przydała :):):):):)

,,chłopakdlaciebie ona nie jest leszczem i sie odczep od niej. ja i mila przynajmniej wstawilismy swoje zdjecia bo sie nie wstydzimy a ty nie wstawilas bo sie wstydzisz za to jak wygladasz'' nie zmyślaj to nie są twoje foty;p

labradorka i dobrze niech sobie pogada;) będzie lepiej spał... tez idę do łóżka powoli:) papa;) prawdziwy autor biedny dał sobie spokój;)

Gość lauraaaaa19
nie bój się nie pomyliłam ciebie z blondynem :O masz zakola a do tego płaską kwadratową głowe wogóle mi przypominasz takiego stwora z bajki którą ogląda mój 5 letni brat takie coś dziwne łyse z wielkim nosem co jeździ na rowerku...:O ale,nie martw dla brzydkich facetów są brzydkie dziewczyny więc cos tam sobie znajdziesz w końcu...chyba:o np.miłą jak zawsze:p

Gość kasulitr
kiła nie gadka ale widac że przyciaga babska uwagę bo jedna przez druga sie pchają! widac że się gościu podobasz tylko nie chcą się przyznać te interentowe piekności z przed kompów!

Gość lauraaaaa19
JAK WAM SIĘ TEN W ŚRODKU PODOBA TO NAWET NIE CHCE SOBIE WYOBRAŻAĆ JAK WY WYGLĄDACIE:o

jeszcze zerkłam laura nic tak nie podnosi na duchu jak krytyka ze strony dziewczyny:* :* :* chłopak podszyw idę bo nie mam u ciebie szans:( ;)

Gość lauraaaaa19
nie jestem idiotką!!! twoje niedoczekanie:O