Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytryrtytrytyt

dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny?

Polecane posty

Gość ytytryrtytrytyt

Mam już 25 lat i znalezienie dziewczyny sprawia mi ogromną trudność. Mieszkam już na swoim, mam dobrze płatną pracę i jestem dobrze wykształcony. Brzydki też nie jestem, ćwiczę od wielu lat na siłowni. Wielokrotnie słyszałem że jestem fajny i przystojny. Mam opinię człowieka skromnego który się nie przechwala. Pomimo jednak tego nie mogę nikogo znaleźć. mam nawet wrażenie że kobiety mnie unikają. nie chcą utrzymywać ze mną bliższych kontaktów a jeżeli już tak to jestem tylko kolegą. Podczas gdy wielu moich znajomych w moim wieku którzy nadal mieszkają z rodzicami, ciągle imprezują i wielu z nich nie ma pracy co chwilę zmieniają dziewczyny. A ponoć kobietom imponuje facet który jest zaradny więc za bardzo nie rozumiem jak to jest. Co jest we mnie nie tak.

Gość CarrieBradshaw nl
jestem tak piekna, ze gdy przechodze ulica to wszystkie bezdomne psy rzucaja sie na mnie jak na petno kielbasy swojskiej :classic_cool:

Gość lightdruglady
wobec tego musi chodzić o twój wygląd zewnętrzny bądź charakter

Gość CarrieBradshaw nl
no i bardzo dobrze, moim celem nie jest rozsmieszanie tepych loszysk z kafe :o

Gość hgdauydvsha
jest wiele rzeczy które mogą odpychać. daj fote, zobaczymy czy chodzi o wygląd

Gość Bo może...
.. jesteś tak zdesperowany i tak bardzo chcesz spotkać tę kobietę, że swoim zachowaniem wręcz odpychasz potencjalne kandydatki? :)

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.