Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iryuieodlfjbghndmsa,.

CZEMU MEŻCZYŹNI PRZED 40 STAJĄ SIĘ NOTORYCZNYMI PODRYWACZAMI ??

Polecane posty

Znam takiego który potrafi spotyka sie z kilkoma na raz. Co miesiąc moze krócej ma inną. Jest bogaty i wykształcony. co mu sie w glowie poprzewracalo. Wieczny kawaler, żaden rozwodnik bez dzieci. Spotyka sie z 20- parolatkami. Wydaje mi się że głównym powodem jest to że w przeszłosci laski go kantowały albo był zakompleksiony. Albo po prostu mu odpierdala zdrowo. Why ???

Gość lauraaaaa19
bo wiedzą że zegar im tyka i zaraz im opadnie więc biegiem korzystają ile mogą...:O

Kryzys wieku średniego, poprawiają sobie samoocenę podrywając. Najgorsze, że lecą na wszystko, co ma dziurę. :O

Gość interesant 12986
nie znalazł milosci zycia albo znalazl ale ona nie uwazala ze on jest jej miloscia zycia , teraz bedzie szukal ale nigdy nie znajdzie bo bedzie sie spieszyl i tworzył szybki zwiazki nie majace mocnych fundamentow albo lubi poczucie porzadania i wladzy he

Gość Rum-cajs
skoro dwudziestolatkom się podoba takie podrywanie to facet korzysta ale kobiety w wieku 40 lat to dopiero dają z siebie wszystko , 20-latki powinny się uczyć od starszych koleżanej jak należy wykonać porządnego lodzika facetowi :)

Gość po drugim widać
no bo 40 latek jest juz stary i nagle mu sie zachciewa drugiej młodości

Gość CzarnulkaRurka
no mnie podrywał jeden poważny biznesman miał żone i dzieci miał jakies niecałe 40 lat a czerwon robił się jak dzieciak zpodstawówki

Gość bo ich chyuje swędzą
a tak szczerze bo ich chuje swedza ze starości

Tylko prosze wziąśc pod uwagę że chodzi tu o kawalera!!! Nie jest rozwiedziony, nie ma dzieci. Co jest nie tak z nim ?? Nie pytam oo tych ktorzy mają zony ale o kawalerów . Facet ma nasrane pod sufitem zeby co miesiac mialł inną jakis profesjonalista

Gość bo ich chyuje swędzą
bo go chuj swedzi

Gość red hot czyli
jest rynek...popyt - podaż...towar-usługa...kupujący - sprzedający...A co myślałaś??? Gość normalny nie jest, ale kto dziś jest normalny? Kocha się za nic? Za coś się kocha i z kimś jest. Nikt mi nie udowodni, że jest bezinteresowny w związku

Gość ja wam powiem jako 40 latek
bo mamy porownanie!! kobiety w polsce z zasady,w wieku 40 lat wygladaja jak ich mamy wiec ogladamy sie za mlodym cialkiem!! a co do aktywnosci seksualnej? zycze wam mlodzi ludzie zeby wam tak stal jak mnie! oczywiscie pisze za siebie,ale z moich kolegow nikt nie narzeka !! i to by bylo na tyle!!

Gość Madmłazell
a jak wgladasz ? masz duze libido? :p

Gość ja wam powiem jako 40 latek
wygladam normalnie,wlosow na glowie wiecej niz niejeden 20 latek!! siwy wlos tez juz sie sypnol na skroni ale to nawet lepiej!! farbowal nie bede!! libido?? nooooooo przy Pani to nawet 10!!! (z Seksmisji) :D