Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysssssssssssia

źle między nami, a on chce sobie jechać na weekend do byłej co robić?!

Polecane posty

Gość halo autorko
i jak sie wszystko potoczylo

Gość marcysssssssssssia
nie wiem czy pojechal czy nie. nie mam z nim zadnego kontaktu, probowalam sie do niego dzodzwonic ale albo nie odbiera albo tel. jest wylaczony ,wyslalam chyba z 20 sms-ow.............. nie wiem co sie stalo czy byl u niej czy nie. SZLAG MNIE TRAFIA od myslenia. chyba go udusze jak go zoabcze, bo kurwa dzien dziecka sie juz skonczyl!!!!

Gość marcysssssssssssia
nie wiem czy pojechal czy nie. nie mam z nim zadnego kontaktu, probowalam sie do niego dzodzwonic ale albo nie odbiera albo tel. jest wylaczony ,wyslalam chyba z 20 sms-ow.............. nie wiem co sie stalo czy byl u niej czy nie. SZLAG MNIE TRAFIA od myslenia. chyba go udusze jak go zoabcze, bo kurwa dzien dziecka sie juz skonczyl!!!!

ta wcale go nei udusiz! ja Ci powiem jak bedzie jak go zobaczysz! strzelisz focha troche sie podasasz mzoe nawet go zwyzywasz lekko on sie do Ciebie zblizy! zacznie Ci gadac skarbie, sloneczko, czy jak tam do Ciebie najczesciej mowi , bedzie sex, bo mu ulegniesz i zapomnisz o calej sprawie! a on bedzie triumfował

Gość halo autorko
a ty co robiłaś w weekend? W domu siedziałaś?

Gość sympatia...
tel wylaczyl bo jest u bylej i ja bzyka, moz eto nei jego byla tylko laska na boku jest?? a moze cos wyrwal i to jest jakas nowa laska. obraz sie i nie odzywaj, nawet jesli w weekend w domu bylas powiedz ze ostro imprezowalas. udajz e Ci nie zalezy, jesli koles jest cos wart to bedzie walczyl i zabiegal o Cibie. a jeslinie zalezy mu to oleje Cie. ogolnie to nie warto plakac, ucz sie na bledach.

Gość no i jak
miedzy wami cos sie zmienil

Gość Czekając na cud Rób co możesz
Jest kilka wyjść, albo : 1. Chce ci zrobić na złość i wymyślił tą historyjkę o pobycie u byłej żebyś się wściekła 2.Rzeczywiście sam to zaplanował i skończyli w łóżku bo chciał na boku poszukać wrażeń 3. No cóż , tak się stało, jak się stało.....i tak do czegoś doszło 4.Stawiam na rozwiązanie nr. 5 ;)

Gość stara prawda
niech jedzie i nie wraca :)

Gość tez mi zwiazek jak
on do bylej woli jechac daj spokoj. pewnie przez caly wasz zwiazek myslal o niej i o tym jak ja bzyknac

Gość tez mi zwiazek jak
a ty zostalas w domu czy pojechalas gdzies? ja bym nie zostala w domu, pokazalabym ze tez potrafie

Gość cxsvvxv
RZUCIC!!! sa fajni porzadni faceci JAK JA wiec brac puki wolni