Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysssssssssssia

źle między nami, a on chce sobie jechać na weekend do byłej co robić?!

Polecane posty

Gość marcysssssssssssia

Ostatnio strasznie sie kłóciliśmy, właściwie głownie przez to że mamy inne plany co do przyszłości. Ja sie ucze on nie pracuje. powiedziałam mu że nie wiem czy chcę z nim być, on także ma co do tego wątpliwości. zapytałam po tych wszystkich kłótniach co u niego słychać? (chciałam już to wszstko jako tako uspokoić, wyciszyć i może zaczać jeszcze raz) a on do mnie, że jedzie w przyszłym tygodniu na weekend do miasta szukać pracy i bedzie nocował u swojej byłej w KAWALERCE!! Myślałam że mnie szlag trafi. Oni niby mają ze swoją koleżeńskie stosunki, ale nie znam tej baby... I w ogóle jak tak możę?! ;( teraz bede płakała całą noc przez niego... debil!

Gość MASZ RACJĘ PŁACZ CAŁĄ NOC :)
MASZ RACJĘ PŁACZ CAŁĄ NOC :)

Gość marcysssssssssssia
nie ufam tej babie, razem w jadnej kawalerce 100 km ode mnie?! i może jeszcze w jednym łóżku?! chyba go pojebało że się na to zgodzę ;(( przegiął totalnie!!!

Gość red hot czyli
no też mi zdziwienie...Normalne, że jak poszło na ostro to miał gotową alternatywę a ty się budzisz ze snu

Gość a co was to obchodzi
porozmawiaj z nim i powiedz wprost co o tym sadzisz. ja bym sie na to nie zgodziła jesli dalej mialabym z nim być.

Gość marcysssssssssssia
powiedziałam mu to wielkie zdziwienie, że przecież czemu się burze skoro nie wiem czy chcę z nim być? to powiedziałam mu że niewazne, że ma jechać i o mnie zapomnieć... i tyle mam go dość!! :(

Gość marcysssssssssssia
i mu wyrzuciłam to co leżało mi z tym związane na wątrobie :(

" powiedziałam mu to wielkie zdziwienie, że przecież czemu się burze skoro nie wiem czy chcę z nim być?" to teraz mu powiedz,że już masz najlepszy powód by wreszcie to skończyć

Gość marcysssssssssssia
po tym smsie mi łzy w oczach staneły! mam tego wszystkiego dość.. ;( a jeszcze kilka godz wcześniej powiedział mi, że nasze dwie różne osobowości idealnie do siebie pasują. chuja prawda!!!!

Gość marcysssssssssssia
jesteśmy a może i już byliśmy ze sobą prawei 1,5 roku

Gość marcysssssssssssia
był moim pierwszym prawdziwym facetem, którego pokochałam, całowałam, oddałam mu się a on teraz mi takie numery wyrządza.... ;( mam 19 lat

Ha! Ale palnął! Strzał w 10. Juz to widze jak śpi u swojej byłej, facet nie głupi, wiedział co powiedzieć zeby doprowadzic cie do histerii. spoko, z facetami trzeba krótko, nie rycz tylko odwdziecz sie pieknym za nadobne.wymysl historyjke podobna do niego i zobacz jak zareaguje.

kochana życie jest okrutne..........

Gość marcysssssssssssia
katerina 44 u niego to jest jak najbardziej możliwe. ale ino niech pojedzie, to pojde na impreze (mimo ze jemu sie nie podoba to ze chodze sama) a na koniec kopne go w dupe, mam dość!!!!

Gość marcysssssssssssia
zabije dziada!!!

Gość no nieeeeeeeeee
"a on chce sobie jechać na weekend do byłej" czytaj -> on chce jechać sobie na sex do byłej bo ma mnie w dupie albo wie że i tak go nie rzucę bo jestem wierna jak pies więc może sobie ruchać kogo chce. i ty masz jeszcze dylematy? :O

Gość nie kopniesz go
...w dupe. Sama wiesz. Po twojej reakcji na jego plany, widac ze ciagle ci na nim zalezy. Wiec nie stawiaj sie tak, bo jesli tak zagrasz jak planujesz, to efekt bedzie taki, ze on pojedzie do niej, ty na zlosc jemu pojdziesz na impreze. Pozniej oboje wrocicie, a tobie bedzie tak samo na nim zalezalo, tyle ze teraz bedziesz sie gryzla jego pobytem u bylej i to nie bedzie dawalo ci spokoju. I jak myslisz, komu bedzie bardziej przykro? Jemu, ze se poszlas raz na impreze bez niego, czy tobie, jesli on spedzi noc z inna kobieta, i nigdy nie dowiesz sie prawdy o tym co tam sie dzialo?...Zastanow sie szybko, czy ci na nim zalezy i czy chcesz z nim dalej byc, a jesli tak, to dogadajcie sie jak ludzie, i nie dopusc zeby on tam pojechal, ale nie za pomoca awantury, tylko spokojnej rozmowy o uczuciach, o was. Robiac sobie na zlosc, daleko nie zajedziecie. niestety, jedno z was bedzie musialo sie najpierw podlozyc, i wyciagnac reke na zgode. I radze ci, zebys zrobila to jak najpredzej, bo pozniej moze byc za pozno....

Gość marcysssssssssssia
on mnie po prostu osłabia... dzisiaj mi powiedział,ze ten cały pomysł zwyjazdem do duzego miasta z poszukiwaniem pracy i zatrzymaniem sie na noc u swojej bylej to pomysl jego matki!! a tak to niby jest dla mnie mega miła i sama mi mowila ze jej marzeniem jest miec taka synowa jak ja... po prostu juz nie wiem NIC !!

Gość marcysssssssssssia
mamusi sie slucha zasrany mamisynek! w ogole jak on tak śmie?!

Gość to zalezy od waszych charakter
A ile on ma lat? chce jechac do bylej = chce sobie pobzykac.

Gość marcysssssssssssia
23 :o

Gość kotkaa19
Ty, ale w weekend to raczej trudno szukać pracy, ściemnia Ci coś... ja bym go zostawiła..

Gość bzyknie ją jak nic ! to pewne!
.

Gość to zalezy od waszych charakter
Ciekawe jak on w weekend znajdzie prace. To tylko pretekst. Nie daj sie w to wrobic dziewczyno. A samochod ma? Albo Ty? powiedz,ze pojedziesz z nim i razem wrocicie.

Oni niby mają ze swoją koleżeńskie stosunki" to tak sie teraz nazywa wspominkowe bzykanko? :D

Regres - a co nie wolno im :D w końcu łączą ich jakieś tam sentymenty :D Jedna dziewczyna opisywała,że nęka ją była jej obecnego faceta,a on stwierdza,że nic nie zrobi,bo ma do niej szacunek ( do byłej ) :D za to do obecnej chyba nie ma :)

Regres - a co nie wolno im w końcu łączą ich jakieś tam sentymenty " jasne że im wolno :) jasne że będąc w zwiazku z kobietą którą sie kocha jeżdzi sie do byłych i śpi sie u nich :) snując całonocne opowieści sentymentalno wspominkowe no bo w końcu coś ich kiedyś łączyło ... a i czasem jak takie niewinne wspominkowe bzykanko sie przydarzy takiej nocy to co ? przeciez znają swoje genitalia i już przeciez wczesniej ( jak byli ze soba w zwiazku) to już je nawzajem przeciez widzieli ... nic sie nie dzieje strasznego jak najbardziej na miejscu i na rzeczy :D

No nic dodać nic ująć :D przecież sypianie z byłą to nic takiego.. jedzie szukać pracy :D a ona pozwala mu zostać u siebie na noc.. co w tym złego.. byli ze sobą, więc nie raz widzieli co jedno czy drugie ma w spodniach :D